- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso79
őstag
válasz waccamár #9849 üzenetére
Nekem csak ennyi, de nekem a Sygic tökéletesen megfelel, a mostani verzió kifejezetten tetszik: Ha nem cachelem be előre hova megyek, akkor net kell hozzá, ami esetenként baromi lassú. Hétvégén jártam olyan helyeken a Mecsekben, ahol még térerő sem nagyon volt, nemhogy mobil net. Pesten többször egy utcát tévedett, hogy hol is vagyok éppen.
-
rígel
őstag
válasz waccamár #9849 üzenetére
Azon kívül, hogy olyan messze vannak a térképek a naprakészségtől, mint Makó Jeruzsálemtől, semmi! Lehet hogy Budapesten viszonylag gyorsan követi a valóságot, de vidéken katasztrófa (Bár emlékszem, az m31 is majd fél évvel az átadás után került bele, pedig az nem egy poros mellékút)
Vidéki városokban van hogy 1 év!!!! is eltelik mire egy új/átépített útszakasz megjelenik!
Ebből következően az egyéb úthálózatok frissülésének gyakoriságát el tudom képzelni. -
Eli577
senior tag
Azért azt ne feledjük, hogy a Google Nav az ingyenes és az is marad. Ha tudsz nekem mutatni olyan nav. programot, ami ilyen lefedettségű térképhálózattal rendelkezik, a világ bármely pontján tudom használni és ingyenes, akkor azt fogom használni. Nem mellesleg azért nem olyan vészes a frissítése a térképeknek.
-
-
nistv4n
tag
Szerintem ezt ő nem vitatja, de egy olyan térkép, ami nem naprakész, autós közlekedés során ok gondot tud okozni. Nem követi az utcák egyirányúsítását, új utak építése is késve jelenik meg rajta. Persze, a fizetősön és GPS készülékek térképein is késnek ezek, de nem ennyit.
Gyalogos/biciklis használatra több mint tökéletes a google nav is.
-
Eli577
senior tag
Nah, pont erre gondoltam én is. Ingyenes navtól ne várjon az ember naprakészséget, örüljünk hogy van.
zso79: jó,persze, de attól még ingyenes. Meg akkor ugye azt sem kell mondanom, hogy a fizetősöknél is minél több térképed van annál drágább. Amúgy meg elég minimális adatforgalmat bonyolít ez és ha jól tudom a közeljövőben lesz offline változata is, akkor meg ugye nem kell hozzá 2-3-4G-s kapcsolat.
[ Szerkesztve ]
-
Jocky
tag
Srácok,még nem rég óta van meg az One X-em, és azt szeretném megkérdezni, hogy a gyári programok ikonjait amiket nem használok hogy a rákba lehet letörölni a menüből?Nem a nyitóképernyőre gondolok, hanem ahol minden progi és játék fent van.
Köszi a segítséget előre is! -
stilo18
addikt
Letöltöttem az Asphalt 7-et. Nagyon jó játék, gyönyörűen fut. Akit elijesztett a komment, hogy szaggat OneX-en, az nyugodtan tegyen vele egy próbát...
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
james008bond
őstag
Asphalt 7: megvettem, aszongya mindjárt letöltődik, de nem, viszont leszedett valami 1+ gigát, de maga az apk nem tudom hol van, mert a progik között nincs... ..közben, most kb 1 óra múlva megérkezett...nagyszerű! Biztos sokan töltik.
[ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
Szpisti
addikt
1.36GB. Nem semmi...
-
FragMaster
addikt
-
Bilux
veterán
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
válasz FragMaster #9873 üzenetére
Hát kapják be. A 3pontos menüt tüntessék el nekem
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
keIdor
titán
Lenyűgöző. (SGS3 is)
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
stilo18
addikt
Hát, viszont ha a 2 linkelt hírt összerakjuk, akkor tényleg nem túl rózsás a helyzet. Szeptemberben megjelenik valami HTC One X+, ami valószínű már 4.1-el jön.(Meg 1,7-es procival)
Na már most, ha szeptemberben új, tuningolt típust virítanak, akkor biztos, hogy a simára nem jön szeptember előtt...ki venné meg az újat akkor? Szerintem ebből kb. október vége lesz...
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Cybertrone
veterán
-
LouiS22
veterán
válasz stilo18 #9879 üzenetére
De most őszintén: mi van a 4.1-ben, amit a mostani 4.0.3 (4.0.4, ha rootoltál) nem tud? Project Butter? Azt kb. a Sense miatt bukni fogod. Google Now? Az vígan elfut a rootolt tesztromon is, a hangkeresés meg nem támogatja a magyar nyelvet. Egyéb? A három pontot meg bármelyik rootolt rommal el tudod tüntetni.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Youri
veterán
válasz LouiS22 #9884 üzenetére
Project Butter? Azt kb. a Sense miatt bukni fogod.
Amennyire én értelmeztem, az a Dalviknak, nem pedig az UI-nak a funkciója, így a Sense miatt nem fog kikerülni. Folyamatütemező az annál alacsonyabb szintű.
MOD: Szóval a hatása meg fog látszani a Sensen is
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
LouiS22
veterán
Mondjuk nekem eddig sem volt bajom az UI sebességével, az egyetlen kicsit zavaró a Live Wallpaper, de a fene tudja, lehet, hogy tényleg úgy csinálták meg, hogy képernyőváltáskor megálljon. Passzolok. Megoldottam úgy, hogy fotókat használok háttérnek: kevesebb erőforrás és nincs az "akadás" sem.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
-
Steve1207
veterán
válasz LouiS22 #9889 üzenetére
Inkább azoknak zavaró, akik nem rootolták a telefont és egyelőre nem cserélgetnek romokat. Az, hogy xda-n minden földi jó van, nem jelenti, hogy egyelőre feladom a garanciámat értük. Így pedig, hogy tudjuk mi mindenre képes a hw és a 4.1 elég gyérnek mondható a mostani hivatalos rom tudása
.
-
Tommmmka
senior tag
Hi all!
Ma lettem boldog tulaja ennek a készüléknek, és van egy kis gondom, minden netbeállítás be van lőve, apn is rendben van és mégsem kapcsolódik 3g hálózatra (előtte SGS3-am volt abban minden gond nélkül ment a 3g)
Már nem tudom mi lehet a gond
-
BodyGekko
tag
Sziasztok!
Elég régi motoros vagyok android téren , még HTC Hero-val kezdtem , de eddig fél napnál tovább soha sem bírtam rootolatlanúl.Kezdenek elvonási tüneteim lenni .Nemtom ti hogy bírjátok,de kezd a garin felűl kerekedni a bütykölni vágyás ...
Egyre gyakrabban gondolok a bootloader-nyitásra!!! Ér ennyit a T-mobos gari?Nokia XM5800 > HTC Hero > HTC Desire > HTC Desire HD > LG Optimus 2x > S Galaxy S2 > HTC Sensation XE > HTC One X > HTC Butterfly x920d > HTC One > HTC One M8 > HTC One M9 > HTC 10 > HTC U11+ > S Galaxy S10+ > OnePlus 8 Pro > OnePlus 10 Pro
-
LouiS22
veterán
válasz Steve1207 #9893 üzenetére
Én meg úgy vagyok vele, hogy ha netán beszarna a telefon, akkor addig basztatom az e-care-t (akár ügyvéddel is), amíg meg nem csinálják a telefont. Tartom magam ugyanis az angol szöveghez, a part of your warrantyhoz.
-
BodyGekko
tag
válasz LouiS22 #9896 üzenetére
Az a bajom,hogy Magyarország egy külön kis világ.Számtalan más dologgal találkoztam amivel kilóg országunk Európából.
De sztem lehet nyomást gyakorolni gari terén!
A másik pedig az , hogy eddig egyik vast sem kellett gariztatnom .. Kopp-kopp...[ Szerkesztve ]
Nokia XM5800 > HTC Hero > HTC Desire > HTC Desire HD > LG Optimus 2x > S Galaxy S2 > HTC Sensation XE > HTC One X > HTC Butterfly x920d > HTC One > HTC One M8 > HTC One M9 > HTC 10 > HTC U11+ > S Galaxy S10+ > OnePlus 8 Pro > OnePlus 10 Pro
-
-
BodyGekko
tag
Az S-OFF tuképpen akkor most milyen stádiumban van? Olvasgatom Xmoo-t és barátait az Xda-n,de mikor már azt hiszik megvan a szoftveres S-OFF , akkor mindig kiderűl , hogy nem így van
Mi az a Java-s SD?[ Szerkesztve ]
Nokia XM5800 > HTC Hero > HTC Desire > HTC Desire HD > LG Optimus 2x > S Galaxy S2 > HTC Sensation XE > HTC One X > HTC Butterfly x920d > HTC One > HTC One M8 > HTC One M9 > HTC 10 > HTC U11+ > S Galaxy S10+ > OnePlus 8 Pro > OnePlus 10 Pro
-
Igazából én nem veszem ezt sem készpénznek. Ahogy a magyar kirendeltségnek sincs sok mindenről fogalma úgy gondolom a német sem lehet a helyzet magaslatán. Biztos kapunk frissítést, lehet előbb 4.0.4 lesz, de lehet egyből 4.1-et adnak. Ezt szerintem csak a tajvani anyavállalat tudja csak mi lesz.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- SSD kibeszélő
- BestBuy topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Gitáros topic
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest