- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emilchen
tag
Nem igazán értem az 1x mint Androidos mobil és egy gmail fiók létrehozása közötti összefüggést. Feltétlenül szükséges létrehozni egy ilyen fiókot, vagy elhagyhatom anélkül, hogy valamilyen hátrány ér?
-
hurrikan
addikt
Ahhoz meg ugye egyértelmű hogy fiók kell, másképpen hogy követnék nyomon a vásárlásaid stb.
Nem újdonság meg nem is egyedi ez. Minden platformnál megvan.
iOS-nál aplle fiók, WP7-nél windowslive fiók, Blackberrynél megint a saját....Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
Bilux
veterán
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Mindig tavasszal és ősszel mutatnak be új készülékeket. Most szerintem kapunk majd egy ráncfelvarrott One X-et emelt órajellel, nagyobb akkuval és talán több Rammal. Lényegében ugyanazzal a szoftverrel mint a Sensation és a Sensatipn XE esetében, így ha az kap valami újat akkor a 1X is megkapja.
A 4 Krait magos csodák idén nem fognak piacot robbantani, hiába a Qualcomm minden erőfeszítése.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
hurrikan
addikt
-
-
-
hurrikan
addikt
Itt megtalálod a Tegrákat
valóban van lent egy 1,7Ghz-s változat, de másban semmiben sem különbözik, ráadásul +200mHz ezer % hogy nem elég a Benchmarkban elért több mint 45%-os teljesítmény emelkedéshez. Ahhoz vagy újabb architektúra, másig grafikus gyorsító vagy jobb proci kell.
És mivel a másik két nagy riválisnak idén nincs 4magja.
A 4krait magos Qualcommok meg Q3-ra van ígérve, így majdnem biztos hogy az lesz Adreno 320-al. Ilyen teljesítményt csakis ez érhetett el.[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
válasz hurrikan #9112 üzenetére
A benchmarkok sz@rt sem érnek pláne, ha csak a végösszeget nézed. Az IO vagy a MEM nagyon meg tudja dobni az eredményt. Arról nem beszélve, hogy az alatt lehet már az új nv kernel futott.
A Qualcomm Scorpion-ja is változott az idővel, az első széria nem ment volna 1,5GHz-en mint az újabb rev.-ek mégsem kapott új nevet.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
válasz hurrikan #9116 üzenetére
Pedig az új NV kernel nagyon sok újítást tartalmaz a jelenlegihez képest. Nézz meg egy SGS topikot, hogy szimplán ROM cserével milyen pontszámkülönbségeket értek el 1-1 benchmark alatt. Elég durva.
Mellesleg amíg egy szintetikus teszt sem képes megismételni 2-szer ugyanazt az eredményt addig nincs miről beszélni.
Maradjunk annyiban, hogy csinálhat tőlem bármi akár 3000-szer több pontot amíg ez kielégíti tökéletesen az elvárásaim addig teljesen mindegy. A hétköznapi ember normális hasznlat mellett baromira nem fog különbséget tenni egy T3 és egy S4 között ha a szoftver megfelelő mindkettőhöz.
-
Barnee88
tag
válasz hurrikan #9071 üzenetére
keress rá az apk-ra neten, nekem szépen megy, bár ha úgy forgatom a kamerát, hogy egyszerre nagyon sok 3d-s épület látszodjon, akor hajlamos kifogyni a memóriából és bezár a program.
Ilyenkor természetesen a launcher is majdnem fél percig tölt, nagyon kellene az a 2 giga ram!! -
Sorcery
tag
Segítséget kérnék, sikeresen rootoltam a telót majd kipróbáltam egy másik romot. Mentettem a recoveryben a rootolás után az alap romot és most elakadtam mert nem tudom hogyan tegyem vissza. A recoveryből a backup and restor-nál hiába telepíten.
-
kristof83
aktív tag
Sziasztok!
Ma szereztem be egy ilyen fehér gyönyörűséget, akcióba volt egy gsm boltba egy Beats Solo fülessel egybecsomagolt darab. Eredetileg nem ilyen telefont terveztem (bár nagyon tetszett eddig is), de mivel nem ment el érte aki 2 napja rendelte így a boltos srác oda adta kicsit olcsóbban. Mivel annyi volt az ára Solo fülessel együtt mint pár hete nélküle (138ezer), így gondoltam egy 50ezres fülest kvázi ingyen nem hagyok ott.
Idáig minden szép és jó, nagyon tettszik a telefon!Egy dologra nem tudtam rájönni, hogy a menüben az ikonokat hogy tudom testre szabni???
Sehogy nem engedi, és nagyon idegesítő, hogy 4 oldalon keresztül össze-vissza van minden fontos program, plusz egy csomó felesleges közöttük. -
r4z
nagyúr
-
kristof83
aktív tag
-
Iván_78
csendes tag
Nekem végre holnap kerül a kezembe a várt készülék!
Igen-igen várom már, tán jobban mint kiskoromban a mikulást...
Nagyon sok készüléket használtam már, illetve használok, de erre a típusra direkt éheztettem magam.Fog kapni hideget és meleget, Én kis laikus azért bízom a szoros barátságunkban.
Iván
-
válasz kristof83 #9123 üzenetére
Beállítások / Alkalmazások / Össes fül. Kiválasztod ami nem kell és ott lesz egy "Disable" menüpont. Ha esetleg vissza akarod állítani ugyanitt megtalálod majd, de a lista aljára kerülnek a kikapcsolt alkalmazások.
-
Gold_fish
tag
Akit érdekel egy nem egészen egy hetet használt PO S650 tok, az legyen szíves privátban érdeklődni.
-
Sorcery
tag
Valaki segítsen már lécci, hogy hogyan tudom visszatenni a gyári T-s romot!!!??? Lehet-e egyátalán?
-
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Telepítenék nem kompatibilis navigációt,de nem tudom melyik kijelzőméretű apkt kell leszednem,mi is a kijelző szorzat és ez a kijező milyen vga? q h?
Mr.Brightside
-
ilyen_85
senior tag
válasz waccamár #9134 üzenetére
Szia!
Én is online rendeltem meg, de egy hét alatt sem változott meg a rendelés állapota új rendelésről bármi másra.
Inkább bementem és megvettem edigitalban, érdemes talán felhívni a 1270et és megkérdezni őket a készletről.
Eli577
Én bízok nagyon a nexus 7ben remélem abban már az új kernel lesz amit sikerül majd átemelni a One X be is.
ha pedig hivatalosan kapnánk meg az nagyon jó lenne
[ Szerkesztve ]
-
mumk1
addikt
Szerintem sincs gond a viperX-el. Mióta kijött, azt használom, az utóbbi egy hétben még újraindítva sem volt. Még az OTA frissítés is hibátlan, múlt héten azzal frissített 1.0.0.-ról 1.0.1-re.
Nézd meg esetleg másik kernellel, nálam a franco kernel r12 vált be legjobban. A Venom Tweaks meg tényleg nagyon jó cuccos.http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
r4z
nagyúr
Így kell majd S-OFF-olni Y kábellel, Javacarddal, DIAG fájllal: videó
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
veterán
-
r4z
nagyúr
Na igen, ez egy hátrány, mivel ez hardveres. xmoo-ék az APX móddal és a 0.04-es ENG HBOOT-tal próbálkoznak, hogy elérjék a perm S-OFF-ot, ami HBOOT frissítésnél sem száll el, de visszaállítható.
Ez amúgy a HTC hivatalos módszere az S-OFF-olásra, úgyhogy lehet, hogy pont emiatt, megmarad a gari, de erre kis esélyt látok.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
kenny123
addikt
válasz N.YCityBoy #9147 üzenetére
Eltávolítani el tudom, de letiltás opció nincs, egyáltalán.
Alkalmazások->mind->példa->
-kényszerített leállás
-eltávolítás
-adatok törlése
-gyorsítóttár törlése.Ennyi ami kattintható
yo
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs