- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Fotók, videók mobillal
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Stanley-B. #40 üzenetére
Nyilván személyes igényeken múlik. De ha nem tetszik a felhő-módszer (az most mellékes, hogy ha nem korlátlan a netem akkor effektíve fizetek azért h hozzáférjek a saját cuccomhoz...
), akkor hova tegyem? Várom már az "otthoni felhő" felhasználó szintű megvalósítását, addig meg külső vinyó, meg telefon.
És azért a microsd lényegesen kényelmesebb egyelőre.
Egyik haverom mutatott valami kb. félterás vinyót, ami akkora mint egy mai telefon, és hát ugye a telefonok egy része már kezeli is a külső USB-t... Szóval simán lehet, hogy ahogy más a külső akksival, én így fogok rohangálni egy terával a zsebemben.
-
korpicschess
veterán
válasz
Stanley-B. #57 üzenetére
Konkrétan LG-re gondoltam, mert ott nyilatkozták, hogy nincs elég ember a feladatra. Igaz viszonylag nagy a termékpaletta, ami a HTC-ről kevésbé mondható el. Nekik az lenne az egyetlen esély, hogy frissítenek, és jó cuccokat csinálnak, de Desire óta kevésbé jön össze nekik... Nem lehet véletlen, hogy a haszon 90%-a Apple és Samsung zsebben van az okostelefonoknál, pedig a HTC arra "specializálódott".
-
korpicschess
veterán
válasz
Stanley-B. #55 üzenetére
Mutat valamit szerintem egy széria rendre növekvő eladási adatai... Nem ezért lett S2-őm, korábban meg S-em, hanem mert jó cuccok, és ez számokban is tükröződik.
Számíthat a pénzügyi helyzet, a gyártó mérete, ezek a frissítésekkel igen csak összehozhatók. -
korpicschess
veterán
válasz
Stanley-B. #51 üzenetére
lol... Azért érdemes megnézni a HTC és Samsung eladásait, na meg, hogy ki mennyi profitot tesz zsebre....
-
p06
senior tag
válasz
Stanley-B. #51 üzenetére
Mutass egy nem gerinctelen gyártót
Ahol a profit a lényeg ott ez megy sajnos.
Mondjuk továbbra sem értem miért kellett X+-ot csinálni, eleve bőven elég amit a "sima" X tud. Szerintem is amerikai piac miatt.
-
Gabi 8906
senior tag
válasz
Stanley-B. #40 üzenetére
"A microSD-nek kezd leáldozni"
Dehogy kezd, még csak most jön a micro sd xc.(Galaxy S3 már fogadja is, úgy tudom.
)
Fejlődjenek csak a mobilos tárhelyek, a gépemen már úgy sincs hely. -
r4z
nagyúr
válasz
Stanley-B. #40 üzenetére
Remélem ezt nem gondoltad komolyan
-
V.T.CS.
senior tag
válasz
Stanley-B. #40 üzenetére
szerintem idén még nem használtam a bluetooth-t.
mondjuk és fényképezővel fotózok, a micro usb meg mindig kilóg a gépből.
meg én ennél a telefonnál sem hiányolom a bővíthetőséget, mondjuk én nem hallgatok zenét mobilon, és nem is filmezek.
max néha egy sorozat rész van rajta, ha nincs időm otthon megnézni. -
FragMaster
addikt
válasz
Stanley-B. #27 üzenetére
Mire kapható lesz már több, mint fél év lesz a különbség a két készülék közt. Gratula, hogy jobb(?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Chrome
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen program, ami...?
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- EA Sports WRC '23
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest