Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
Új hozzászólás Aktív témák
-
spank309
csendes tag
Mintha magamat látnám... =) Én is ilyen véleménnyel voltam aztán nekem is kezdődtek az ilyesfajta fagyások. Aztán a nagy mámor után inkább visszatettem a gyári dolgokat. Fiúk ha gyorsabb, lassabban lemerülő telefont akartok akkor vegyetek jobbat. Ne a cm10-et pakoljátok fel, mert nem éri meg =)
-
spank309
csendes tag
Biztos átbaszás... gondolkozz már meg nézd már meg a régebbi hsz.-eimet, meg nem csak játéknál halt meg ha elolvasnád rendesen amit írtam. Nem hülyeségből írtam ezeket a dolgokat. Megjegyzem a te leírásod alapján tettel fel az egészet.
Szóval szar nem lehet. Miért fáj az hogy leírom a saját tapasztalatom és véleményem?
-
spank309
csendes tag
Nos, 1 hónapot bírtam a CyanogenMod 10-el... Nem értem mire fel ír itt mindenki hogy ilyen meg olyan jó, miközben egy kalap szar az egész. Bevallom engem is elbűvölt a gyorsaság a megjelenés és a rakat lehetőség benne de ezt a gyári sense is ugyan úgy nyújtani tudja. Kb. december elején telepítettem az itt leírtak alapján minden úgy ahogy kell. Azóta olyanokat csinált a telefon... hogy kb. majdnem kibasztam a kukába annyira elegem lett belőle.
Elsőként, egyik reggel még volt 10 percem munka előtt mondom játszok beléptem menübe indítottam volna a játékot erre lefagy, de annyira hogy semmit nem lehetett vele csinálni. Na mondom fasza kb. 20 perc múlva automatikusan újraindult. Ezt azóta 2x eljátszotta, elegem lett. Kamera olyat csinált nálam hogy megnyomtam a fényképezés gombot és folyamatosan fényképezett mintha sorozatot csinálnék... Szóval nem olyan stabil mint azt itt sokan leírták, ők még a mámorban égnek. Velem is ez volt nagyon tetszett, aztán szépen jöttek a kisebb nagyobb hibák és inkább visszatettem a gyári rendszert a rákba... Ez a véleményem a CM10-ről. Gyors meg minden de szar.
-
spank309
csendes tag
Hali nem tudja valaki h CM10-ben hogy kell beállítani saját csengőhangot? Mármint mp3 zenét...
-
spank309
csendes tag
Idő közben rájöttem
Kernel volt rossz...
-
spank309
csendes tag
Hali srácok, nektek már volt olyan hogy folyamatosan azt írta ki wifinél hogy bekapcsolás... és nem lehetett vele semmit csinálni? Valamint a gps sem működik még usb-s internetes átvitellel sem. Mi lehet a probléma? Előre is köszi a választ.
-
spank309
csendes tag
Sziasztok, Már kb. 1 éve megvan ez a kis telefon. Ki lett root-olva ezzel: htc one v all-in-one toolkit 1.2 ÉS azóta a wifi nem működik, azt írja ki folyamatosan hogy bekapcsolás, mint amikor beragad egy gomb, és nem lehet rámenni se semmit csinálni vele. Ha unroot-olom akkor is ugyan ez a helyzet. Szerintetek mit tegyek? Előre is köszönöm a válaszokat =)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A korábbi Legend formatervére építkezik a HTC új készüléktriójának legolcsóbb tagja, amely így sem egy filléres termék. Viszont egyedi.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- OLED monitor topic
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Eredeti játékok OFF topik
- EAFC 25
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- További aktív témák...
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest