- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
spank309
csendes tag
Mintha magamat látnám... =) Én is ilyen véleménnyel voltam aztán nekem is kezdődtek az ilyesfajta fagyások. Aztán a nagy mámor után inkább visszatettem a gyári dolgokat. Fiúk ha gyorsabb, lassabban lemerülő telefont akartok akkor vegyetek jobbat. Ne a cm10-et pakoljátok fel, mert nem éri meg =)
-
spank309
csendes tag
Biztos átbaszás... gondolkozz már meg nézd már meg a régebbi hsz.-eimet, meg nem csak játéknál halt meg ha elolvasnád rendesen amit írtam. Nem hülyeségből írtam ezeket a dolgokat. Megjegyzem a te leírásod alapján tettel fel az egészet. Szóval szar nem lehet. Miért fáj az hogy leírom a saját tapasztalatom és véleményem?
[ Szerkesztve ]
-
spank309
csendes tag
Nos, 1 hónapot bírtam a CyanogenMod 10-el... Nem értem mire fel ír itt mindenki hogy ilyen meg olyan jó, miközben egy kalap szar az egész. Bevallom engem is elbűvölt a gyorsaság a megjelenés és a rakat lehetőség benne de ezt a gyári sense is ugyan úgy nyújtani tudja. Kb. december elején telepítettem az itt leírtak alapján minden úgy ahogy kell. Azóta olyanokat csinált a telefon... hogy kb. majdnem kibasztam a kukába annyira elegem lett belőle.
Elsőként, egyik reggel még volt 10 percem munka előtt mondom játszok beléptem menübe indítottam volna a játékot erre lefagy, de annyira hogy semmit nem lehetett vele csinálni. Na mondom fasza kb. 20 perc múlva automatikusan újraindult. Ezt azóta 2x eljátszotta, elegem lett. Kamera olyat csinált nálam hogy megnyomtam a fényképezés gombot és folyamatosan fényképezett mintha sorozatot csinálnék... Szóval nem olyan stabil mint azt itt sokan leírták, ők még a mámorban égnek. Velem is ez volt nagyon tetszett, aztán szépen jöttek a kisebb nagyobb hibák és inkább visszatettem a gyári rendszert a rákba... Ez a véleményem a CM10-ről. Gyors meg minden de szar.
-
spank309
csendes tag
Hali nem tudja valaki h CM10-ben hogy kell beállítani saját csengőhangot? Mármint mp3 zenét...
-
spank309
csendes tag
Idő közben rájöttem Kernel volt rossz...
-
spank309
csendes tag
Hali srácok, nektek már volt olyan hogy folyamatosan azt írta ki wifinél hogy bekapcsolás... és nem lehetett vele semmit csinálni? Valamint a gps sem működik még usb-s internetes átvitellel sem. Mi lehet a probléma? Előre is köszi a választ.
-
spank309
csendes tag
Sziasztok, Már kb. 1 éve megvan ez a kis telefon. Ki lett root-olva ezzel: htc one v all-in-one toolkit 1.2 ÉS azóta a wifi nem működik, azt írja ki folyamatosan hogy bekapcsolás, mint amikor beragad egy gomb, és nem lehet rámenni se semmit csinálni vele. Ha unroot-olom akkor is ugyan ez a helyzet. Szerintetek mit tegyek? Előre is köszönöm a válaszokat =)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsug Galaxy Z Fold 3 - Phantom Silver 256gb
- Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XIAOMI Mi10 Twilight Grey 8+8/256 5G(HyperOS )független ,újszerű,dobozában,+ajándék tokok,+3db fólia
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%