- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowmancer
csendes tag
Hali.
Kicsit megkésve, de végre én is beszereztem egyet
Tegnap este és ma reggel kezdtem kóstolgatni és lenne pár kérdésem.Nem nyüstölöm mégis úgy felmelegedett, hogy az már kényelmetlen. Van hogy az oldalát is rossz fogni. Nem volt még soha fém borítású mobilom, tudom hogy érzékenyebbek a környezet hőjére, de ez számomra szokatlan. Lehet csak azért meleg mert most áll be? Nem volt még használva, új stb.
Ti tapasztaltatok ilyet? Fog ez változni?A másik, hogy hogyan tudom a legjobban megkímélni az aksit? Milyen energy saver beállításokkal? Appra vagy másra gondolok, a lényeg hogy folyamatos internet kapcsolat legyen. Gondolok ilyenre hogy 4G helyett 2, futó appokat kinyomni. Trükkök, tippek?
Illetve hogyan kell az aksit tölteni? Régen volt az oldalon egy teszt (2004)ahol pont ezt tárgyalták, miszerint túltölteni nem lehet, ne várd meg míg teljesen lemerül, havi egyszer nem árt viszont ha fullra lemeríted majd kikapcsolt állapotban töltöd, hogy a cellák egyenletesen kapjanak energiát (bekapcsolt állapotban más más cella aktív egyidejűleg).
Majd tíz év telt el, aktuális még?Az utolsó téma pedig a védelem. Rengeteget olvastam ezt a topicot megnéztem a sok linket a különböző tokokról, elolvastam a karctapasztalatokat meg hogy mit javasoltok.
Úgy döntöttem hogy nem szeretném elbújtatni tokba, ezért vennék egy bodyguardz full body kit fóliát. Használtatok már ilyet? A fólia nem csökkenti az érintőképernyő érzékenységű? Érdemes befektetni?köszönöm előre is. Sok kérdés lehet troll szagú, de nekem egy mobil átlag élettartama 3-5 év, erre pedig maximálisan vigyázni akarok, szeretném a lehető legtöbbet kihozni belőle. Első HTCm, eddig Sony fan voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged