Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shadowmancer

csendes tag

válasz toeki #16150 üzenetére

Köszönöm Töki

Semmi olyan alkalmazás nem ment, beállítottam csak a fiókokat, szétnéztem a menüben. Na mindegy.
    Úgy látom Magyarországon már van 4.3-as frissítés.

• Shadowmancer

csendes tag

Hali.

Kicsit megkésve, de végre én is beszereztem egyet :)
    Tegnap este és ma reggel kezdtem kóstolgatni és lenne pár kérdésem.

Nem nyüstölöm mégis úgy felmelegedett, hogy az már kényelmetlen. Van hogy az oldalát is rossz fogni. Nem volt még soha fém borítású mobilom, tudom hogy érzékenyebbek a környezet hőjére, de ez számomra szokatlan. Lehet csak azért meleg mert most áll be? Nem volt még használva, új stb.
    Ti tapasztaltatok ilyet? Fog ez változni?

A másik, hogy hogyan tudom a legjobban megkímélni az aksit? Milyen energy saver beállításokkal? Appra vagy másra gondolok, a lényeg hogy folyamatos internet kapcsolat legyen. Gondolok ilyenre hogy 4G helyett 2, futó appokat kinyomni. Trükkök, tippek?
    Illetve hogyan kell az aksit tölteni? Régen volt az oldalon egy teszt (2004)ahol pont ezt tárgyalták, miszerint túltölteni nem lehet, ne várd meg míg teljesen lemerül, havi egyszer nem árt viszont ha fullra lemeríted majd kikapcsolt állapotban töltöd, hogy a cellák egyenletesen kapjanak energiát (bekapcsolt állapotban más más cella aktív egyidejűleg).
    Majd tíz év telt el, aktuális még?

Az utolsó téma pedig a védelem. Rengeteget olvastam ezt a topicot megnéztem a sok linket a különböző tokokról, elolvastam a karctapasztalatokat meg hogy mit javasoltok.
    Úgy döntöttem hogy nem szeretném elbújtatni tokba, ezért vennék egy bodyguardz full body kit fóliát. Használtatok már ilyet? A fólia nem csökkenti az érintőképernyő érzékenységű? Érdemes befektetni?

köszönöm előre is. Sok kérdés lehet troll szagú, de nekem egy mobil átlag élettartama 3-5 év, erre pedig maximálisan vigyázni akarok, szeretném a lehető legtöbbet kihozni belőle. Első HTCm, eddig Sony fan voltam.

Új hozzászólás Aktív témák