- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowmancer
csendes tag
Hali.
Kicsit megkésve, de végre én is beszereztem egyet
Tegnap este és ma reggel kezdtem kóstolgatni és lenne pár kérdésem.Nem nyüstölöm mégis úgy felmelegedett, hogy az már kényelmetlen. Van hogy az oldalát is rossz fogni. Nem volt még soha fém borítású mobilom, tudom hogy érzékenyebbek a környezet hőjére, de ez számomra szokatlan. Lehet csak azért meleg mert most áll be? Nem volt még használva, új stb.
Ti tapasztaltatok ilyet? Fog ez változni?A másik, hogy hogyan tudom a legjobban megkímélni az aksit? Milyen energy saver beállításokkal? Appra vagy másra gondolok, a lényeg hogy folyamatos internet kapcsolat legyen. Gondolok ilyenre hogy 4G helyett 2, futó appokat kinyomni. Trükkök, tippek?
Illetve hogyan kell az aksit tölteni? Régen volt az oldalon egy teszt (2004)ahol pont ezt tárgyalták, miszerint túltölteni nem lehet, ne várd meg míg teljesen lemerül, havi egyszer nem árt viszont ha fullra lemeríted majd kikapcsolt állapotban töltöd, hogy a cellák egyenletesen kapjanak energiát (bekapcsolt állapotban más más cella aktív egyidejűleg).
Majd tíz év telt el, aktuális még?Az utolsó téma pedig a védelem. Rengeteget olvastam ezt a topicot megnéztem a sok linket a különböző tokokról, elolvastam a karctapasztalatokat meg hogy mit javasoltok.
Úgy döntöttem hogy nem szeretném elbújtatni tokba, ezért vennék egy bodyguardz full body kit fóliát. Használtatok már ilyet? A fólia nem csökkenti az érintőképernyő érzékenységű? Érdemes befektetni?köszönöm előre is. Sok kérdés lehet troll szagú, de nekem egy mobil átlag élettartama 3-5 év, erre pedig maximálisan vigyázni akarok, szeretném a lehető legtöbbet kihozni belőle. Első HTCm, eddig Sony fan voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Ulefone Armor 25T Pro 256GB/6GB RAM (Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ZTE nubia Red Magic 10 Pro 5G 256GB 12GB garanciás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest