- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi67
addikt
válasz
daninet #17831 üzenetére
Elsö gond amit vegyél vigylembe csak az 1.44 Hboot verzánál lehet nyitni a bootloadeert gari vesztés nélkül.Az felettieknél már nem lehet Bootloader nyitása nélkül root sincs. Nem gyári rom meg felejtös .Tehát igy gondolkozz. De maga a gyári rendszerrel is egy kiválóan használható telefon.
-
csacsi67
addikt
válasz
baani59 #17795 üzenetére
Sajna lassan mind1 droid a zártságra jut nézzuk meg a samsungot vagy pl az xperiát ott szolgáltatoson még gari vesztés mellett sem tudsz BL-t nyitni. Itt a gyártok a biztonságra mennek kevés felhasználó és vásárló réteget érint a itt a BL-nyitás.Volt egyszer erröl egy felmérés egy külföldi oldalon a droid felhasználók táborának majdnem 80 % az sem tudta mi az a root.
-
csacsi67
addikt
válasz
Nuada herceg #17786 üzenetére
Sajna ha a hboot nem 1.44 akkor garivesztös .De gondolom már neked is 4.3 van fent. Végülis az s-off lényege ,hogy Te uralkodsz a rendszer felett igy bármely rom rá tehető oda vissza pl vissza lehet térni 4.2 re.Talán még a halálból is vissza lehet vele hozni a telefont.Végül is itt a lényeg. [link]
-
csacsi67
addikt
-
csacsi67
addikt
válasz
Nuada herceg #17515 üzenetére
A legalsoba ne legyen pipa olvasd el mit ír az alsonal azért kaptad a mailt meg.
-
csacsi67
addikt
válasz
Nuada herceg #17495 üzenetére
-
csacsi67
addikt
-
csacsi67
addikt
Nem az számit hogy 4.2.2 vagy 4.3 van rajta ha nem a hboot 1.44 lehet s-off -ni a htc dev kikerülése nélkül 1.54 valamint az 1.55 csak ugy lehet hogy elötte ki kell nyitni a bootloadert.Ha most megfrissited 4.3-ra 1.55 lesz a hboot azt is lehet s-offlni ugyan azzal a modszerel mint az 1.54. hboot verziot.Pl a google 4.3 változatnak marad a 1.54 hboot verzioja.Tehát nyugodtan frissitheted.
-
csacsi67
addikt
válasz
porkiy #17382 üzenetére
A gyári appok vissza kerülnek amik alapból benne vannak amiket a plyrol töltesz le vagy vissza kerül vagy nem ez nálam váltózó.Amit meg egyéb modon raksz fel sajna azokat vissza kell rakni.Vagy vannak backup progik és lemented elötte amiknek fontosak utánna abbol vissza lehet állitani.Természetesen a mentést ki kell menteni vagy a pc-re vagy a tárhelyre itt ez attol is függ milyen mély resetet csinálsz.
-
csacsi67
addikt
válasz
dave182 #17361 üzenetére
Leg tutibb szét szedni és megnézni de lehet ,hogy ez ad valami támpontot.
A "Nokia" féle HAAC(dual-membrane) mikrofonról: mint ismeretes a HTC One-ba eredetileg tervezett mikrofont a Nokia közösen fejlesztette az ST Microelectronics-al akik ezt a technológiát eladták a HTC-nek, pedig nem tehették volna meg. Utólag derült fény erre, így a Nokia megtámadta a HTC-t és a bíróság döntése alapján a már megvásárolt mikrofonokon felül nem vásárolhat többet belőle a tajvani gyártó, de mivel nem ők voltak a hibásak így a meglévő készleteket még felhasználhatják. Előzetes információk alapján a Májusban piacra került készülékekbe ez a mikrofon került még beépítésre, de a továbbiakról egyelőre nincs értesülés.
Honnan tudom meg, hogy mikor gyártott készüléket tartok a kezemben?: a készülék széria száma pontos információt ad a gyártás helyéről illetve idejéről. Ezt a doboz oldalára ragasztott matricán megtaláljuk S/N-ként feltűntetve.
XXYMDABBBBBB(pl.:HT353W123456)
XX: a gyártás helye
SZ = Shenzhen, China
SH = Shanghai, China
HT = Hsinchu, Taiwan
CH = Wuhan, China
Y: a gyártás éve(3=2013)
M: gyártási hónap: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,A,B,C (január-december)
D: a gyártás napja: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,A,B,C,D,E,F,G,H,J,K,L,M,N,P,R,S,T,V,W,X,Y,Z(Z=31.)
A: a szoftver régiójára utaló kód
BBBBBB: a gyári azonosító
Példa: HT353.....= Hsinchu, Taiwan, 2013, Május. 3. -
csacsi67
addikt
Itt rákérdez legyen root ne legyen.[link]
-
csacsi67
addikt
Minden volt.Kitöröltem már sajna a logfájlt.3x futottam neki.Mondom a eredeti binnel nem engedte nyitni 1.55 hboot volt fen.A hülye google tárhely miatt csináltam egy eredeti állapotott de mondom ezt a parancsot adtam be neki fastboot oem relock igy lett egy relock. A rummal csináltam még anno az s-offot. Valamint root sem volt.
8-14 óráig kinlódtam vele neteb meg lobi segitségével.
Ez a modszer csak akkor müködik ha locked van valamint elengedhetetlen feltétele ,hogy rootlt rom legyen fent. Ez majd mondom is netebnek ,hogy egészitse ki. [link] .Ebbe más is beleszaladhat.
-
csacsi67
addikt
Rossz parancsot adtam ki! Ugyertve mintha csak a bootloadrem lenne nyitva lett egy relockedem a locked helyett. Olyan rom volt fent ami nem rootolt. Még a HTC deves nyitást sem engedte. Loboda által adott 1.28 gyári ruu is úgy ment fel csak hogy vissza írtam a hboot 1.44 re. Majd utána binnel nyitottam.
-
csacsi67
addikt
Nem fog felmenni rá.Tapasztaltam a gyári RUU is elszáll hibával. Nem tudom nálam mi volt relockedet irtam be véletlenül csak az eredeti gyári ruu-t tudtam vissza rakni azt is csak ugy ha vissza irtam a hboot 1.44 -re.
Tegyük hozzá hogy nekem a eredeti bin is meg volt még a hivatalos modszerrel sem engedte nyitni csak az után mikor vissza állitottam az eredeti állapotra. -
csacsi67
addikt
válasz
Loboda #17181 üzenetére
Szia.Róla van szó zola- gondolom olvassa..Nem emlékszem már rá Beszélgetést meg nem örzök meg.De sajna igy rootot nem enged .A pdafanclubbon emlitett modszer nem jó bootloader nyitásra odaolyan rom kell ,hogy a telon legyen ami roootolt .Ugyan az a helyzet mint nálam volt.Bin meg nincs.
-
csacsi67
addikt
-
csacsi67
addikt
-
-
-
csacsi67
addikt
válasz
Nuada herceg #16854 üzenetére
"A 4.3-at már vagy 1 hete feltettem, factory reset nélkül." Inkább ez.
-
csacsi67
addikt
válasz
ilor14 #16844 üzenetére
Annyival mennyivel az 5s drágább nem ér többet. probáltam 5-st majd nem ugyan az mint az 5 ha kamera a fontos mindeniképp i5 vagy i5s. S4 no comment. 2 db S4 nem adnám oda az Onét ugyan igy voltam amikor xperia P volt és egyik ismim mondta ,hogy cseréljünk s3 minire mondtam ha 2 db adsz érte.
-
csacsi67
addikt
válasz
Badboys #16805 üzenetére
Szintén nálam is hiba.Érdekes. Vagy is inkább ugy mondva hogy óriási késéssel. Kell idö a NSA-nak hogy átnézze.
Mindig 2 telefonom van.Megfigyeltem ez a hatalmas android ugye google fejlesztés a gmailt mindig elöbb kapom meg mondjuk ios rendszeren vagy most a BB-n.Ne is beszéljünk a Chrome böngészöről a IOS fény évekkel gyorsabb mint a droidon.Régi droidon a Chrome használhatatlan.
-
csacsi67
addikt
válasz
Nuada herceg #16752 üzenetére
Lesz ujj messenger .Már kint is van. De még nem azt telepiti.Nem mintha használnám, egyiket sem.
-
csacsi67
addikt
válasz
pepetech #16741 üzenetére
Csináld meg már az s-off is ha kinyitottad.ma én majd nem egy napig szivtam egy rossz vissza zárás miatt nem engedte unlockolni a bin koddal.Ha nincs s-off cumi.Igy vissza tudtam rakni egy 144 hboot gyári ruut.Azt is ugy ment vissza ,hogy elösször az 1.44 hboot fel kellett tenni utánna ment fel régi gyári ruu.Összesen az elsö meg egy utánna következö gyári ruu van.Ujbóll egy darab nincs a neten.
-
csacsi67
addikt
Kiprobálni nem tudom mivel nincs nálam az One de,nem biztos hogy a telo hibája bizonyos csomagoknál tiltva lettek az inernetmegosztások a szolgáltató által.
-
csacsi67
addikt
Ez alapján megtudod még egyszerübben is.[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen digitális videókamerát?
- További aktív témák...
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest