- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Valaki nem találkozott pontos technikai leírással a HTC audió képességeiről?
-
Xaels
félisten
válasz
leftyke #13086 üzenetére
Fagyás? Nem jellemző, persze ha az ember mindenféle ismeretlen forrásból telepítget akkor megeshet FC-zés meg hasonlók, de az nem a telefon hibája. Ezen felül milyen android nyavalyákra gondolsz?
A hely meg nem ajánlott. Gondolod félárban megkapsz egy ilyen telefont? Az meg, hogy utalj előre és csak akkor rendeljük meg
Különösképpen azért is veszélyes ez mert vannak elég pontos másolatok a piacon amikről elsőre csak az avatott szemek mondják meg, hogy nem az aminek látszik.
-
Xaels
félisten
Akkor nyisd ki a szemed jobban mert elég sokan használnak fejest utcán és részemről ennyi... Példát meg hozhatnék többet. Te kategórikisan kijelentetted, hogy utcára csak iem van, hát baromira nem és hidd el többen vesznek fejest hordozható cucchoz mint otthonra persze nem a 100+k kategória ahogy telefonnál sem az ami meghatározza a piaci részesedést.
-
Xaels
félisten
Választékban van különbség, mert 42Ohm-nál már ott az ATH M50 ami nagyon sokan ajánlanak vagy az említett SRH940, persze ezek nem a 100+os kategória, de az ár nem jelent egyenesen arányos "minőségbeli" ugrást. Azon kívül az impedancia önmagában kevés arra, hogy egy fejhallgató képességeit megállapítsuk. Te azt mondtad, hogy a One kevés arra, hogy egy komolyabb fejhallgatót("100K-sat") meghajtson. Erre én hoztam neked a Beyer T70p-t amit tutira rendesen meghajt és a 100K-s kategória.
(#13003) saintex72: persze, hogy működik a Beats profil vele, mert itt már nincs fejeshez kötve. Anno mikor bejött ez a Beats-es majomkodás akkor volt a Sensation szériában jellemző, hogy a Beats profilhoz olyan fejes/füles kellett, de azóta ez már nincs így, de biztonságból odaírják, hogy ne legyen utólag reklamáció belőle.
-
Xaels
félisten
Igen az, de miért is kellene egy hordozható valamit asztali cuccal összemérni?! Nem a One-ra kötöttük hanem egy laposról ment az E17 és külön önmagában a One, azt néztük meg mennyire helytálló a beépített erősítője, hogy mennyire csak marketing, de helytállt és még csak fel sem kellett maxra a hangerőt húzni. Eddig is a saját erősítőjéről volt szó. Egy 65-70K-s 42Ohm.os fejhallgatóval simán elbír önmagában a telefon nem kell külső segítség.
-
Xaels
félisten
válasz
Ed Parker #12996 üzenetére
A Beyer T1 egy 600Ohm-os fejes tudtommal oda tényleg kevés a One, de az alá már nem csak telefon hanem a legtöbb hordozható lejátszó kevés lenne. Nem is utcára való, de most nem erről a kategóriáról van szó. Közel sem az a helyzet, hogy vannak az IEM-ek és a 600Ohm-os durva fejesek a kettő között vannak kifejezett utcai használatra is készült vagy arra alkalmas komoly képességű fejhallgatók. Régi írás, de azért van mikből szemezgetni [link] van egy két jó ami még meg is fizethető.
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
A One-ban ott van a beépített 2,5V-os erősítő. Egy Shure SRH940-el simán elboldogul és az már nem a sz@r kategória. Ez 42Ohm, de ott van a Beyer T70p -se is 32Ohm és 100+król beszélünk. Bőven van durva kategória amivel elbír a One.
Igen a One-hoz adott füles nem rossz, de azért közelében sincs normálisabb fejesekhez.
-
Xaels
félisten
[link] ezentúl a Kit Kat-et kell várni
-
Xaels
félisten
válasz
Loboda #12967 üzenetére
Én a hétvégén rendelem meg a Marshall Monitor-t hozzá
(#12969) FeRRaR1: és akinek nem "füles" kell? Na meg annyit hozzátennék, hogy ezekben a topikokban sokszor tapasztaltam már, hogy elég rugalmatlanok sokszor és nem feltétlenül tükrözi az egyéni preferenciákat az amit ajánlanak.
-
Xaels
félisten
válasz
saintex72 #12962 üzenetére
Ebben akkor most tévedtem(mármint a gombokban), de attól még a gyári zacsis headset nem fog többet érni. A mélyen lehet szoftveresen javítani ha kicsit kevesebb, de ha hardveresen túl sok akkor azzal már kevésbé és ha levágja a magasakat akkor az sem javítható.
(#12963) kazsolt: a Beats egy teljesen más kategória. Bizonyos zenei stílusokhoz jó csak.
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
[link] hát ez a szürke piros kombó elég megosztó és kicsit fura pont azokkal a készülékekkel bemutatni amiknek elvileg pont ez lenne az alap erőssége.
-
Xaels
félisten
[link] ez a kék szerintem kicsit pfujj lett
A Mini azzal a világoskék pcb részekkel kifejezetten. A sima One elmegy a sötétebb pcb-vel, de az sem szép.
-
Xaels
félisten
válasz
ares88 #12924 üzenetére
1. Ajánlatos, ha nem is ennyire drága de normálisabb telefonnal kezdeni az ismerkedést mert a legtöbb filléres telefonnal csak a gond és nyűg van. A One-al az esetek 99%-ban szerintem nem lehet mellé fogni.
2. Sok vélemény gyakorlati tapasztalat nélkül születik. Tény, hogy a mai trendekkel szemben alacsonyabb a felbontás ami bizonyos helyzetekben hátrány lehet(főleg távolabbi témáknál), de cserébe sok személytől függően hasznos/haszontalan funkciókat kapunk. Nekem nincs kifejezetten gondom a kamerával, egy használható minőséget az esetek többségében azért képes hozni.
3. Sim kártyából microSim-et eszik, arra készülj fel.
(#12938) szabol85: nem igazán tudunk róla, hogy lenne
FB-re meg egyéb közösségi hálókra még használható.
-
Xaels
félisten
Nem bonyolult. Letöltöd az Android SDK-t indítasz az adott mappában egy parancssort(cmd) és bepötyögöd amit kell.
(#12907) k.soma: szerintem nem éri meg ezzel szöszölni ha az ember nem analfabéta az angolhoz mivel később telepít így is úgy is olyan alkalmazást ami nem fog tudni magyarul.
-
Xaels
félisten
válasz
matyi19 #12887 üzenetére
Ez sok mindentől függ. S3 dupla akkora felbontással tud fotózni mint ez és ez távolabbi képeknél kijön. Viszont itt a rosszabb fényviszonyok esetén sem redukálódik annyira a minőség, persze azért romlik és ott van a Zoe, a Highlights, az OIS és a többi funkció amit ha használ az ember többet kap. De ha elsődlegesen csak a fényképezés a cél fényes nappal akkor nem biztos, hogy ez a legjobb választás.
Szerintem várjon még 3napot és ha minden igaz akkor bemutatja a Sony a Z1(Honami-t) és az szerintem ütni fog, arra érdemes lesz váltania.
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #12794 üzenetére
Nem kell elhinni. Amit nem látok az nincs és most nem fogom nagyító alá tenni.
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #12791 üzenetére
Nekem nincs rajta karc. Ez nem törvényszerű dolog, hogy mind karcolódik.
-
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #12768 üzenetére
Csak van akit zavar, ha sérül a készülék illetve az sem mindegy, hogy amikor el jön a váltás ideje akkor mennyit kapsz a régiért.
-
Xaels
félisten
válasz
torrente777_ #12700 üzenetére
ilyet én 4.2-vel is csináltam/ok.
Na de a kötözködést félre téve igazán bemutathatnád kicsit jobban mit ügyködsz.
-
Xaels
félisten
válasz
Dexter-2000 #12696 üzenetére
Ha valaki behozza amcsiból igen. Egyébként hivatalosan csak USA és csak fejlesztői verzióban van.
(#12698) Szakiii: VPN-en külföldi proxy-ra kellett csatlakozni.
-
Xaels
félisten
válasz
sarkanyolo2 #12685 üzenetére
- Telefonálást jól bírja de ugye amellett az sem mindegy mi megy még pluszban.
- 5percenként szinkronizálás helyett miért nem irányítja át olyan helyre a mailjeit ahol van Push?
- Multimédiás tartalom nézése? Ba+ ez azért elég tág így. Nem mindegy, hogy neten akarja nézni vagy előre feltöltve a telefonról.
- BT valószínűleg működik de nem ártana a kihangosító típusa szerint nézelődni.
- Irodai szoftverek? Ez is elég tág, de gyakorlatilag ami más droidos telefonon megy az itt is fog.
- GPS rendben van csak ha offline navigáció kell akkor kell rá tenni olyat ami tudja
- Korrekt üzemidő? ba+ ahány ember annyi szokás. Van aki napi 2-szer tölti de van aki 2naponta.(#12689) Szpisti: +1
-
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #12647 üzenetére
Nem mínuszos, csak kevesebb a bevétel, de bevétel. Egy OS-t meg ha igaz akkor nem 2hónap alatt írnak meg.
-
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #12644 üzenetére
Ebből hol következik neked az, hogy a HTC jövőre kihal?
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #12628 üzenetére
Ja egyszer add oda asszonynak a telefont, hogy rakja el mert nem tudod hova. Tuti, hogy még a zafírüveget is megkarcolja valami a táskájukban
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
"Az alkalmazások alján ott díszeleg az a fekete sáv három pöttyel a közepén, hogy lehet tőle megszabadulni?: 4.2-es frissítés után a Settings / Display, gestures & buttons / Home Button menüpontban a 2. lehetőséget válasszuk. Ilyenkor a Home gomb hosszú nyomása fogja kiváltani a menüsávot és a Home gombon felfele húzott ujjunkkal tudjuk a Google Now-ot elindítani."
-
Xaels
félisten
[link] gyerekek kiégtem
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
válasz
Avicularia #12528 üzenetére
Arra nem gondoltál, hogy csak az ottani szervizesek ilyenek és nem feltétlenül maga a HTC a hibás? Miért nem veszed fel velük a kapcsolatot(mármint a központtal)?
-
Xaels
félisten
válasz
Szellem. #12479 üzenetére
Hát magam részéről Yet Another Auto Brightness-t használok, Opera Classic netre. Sok felesleges Google szolgáltatás amiket nem használok tiltva van(GoogleNow+Search, Hangouts) és ugyanez igaz pár gyárilag telepített alkalmazásra. Nálam automatikus a hálózat választás, de itt errefelé ahol lakom és dolgozom elég jó a lefedettség, de LTE-m nincs.
-
Xaels
félisten
válasz
Red Bull fan #12216 üzenetére
Ezek lényegében olyan Pendrive-ok amik OTG képesek és van rajtuk egy mUSB csati is. Nem rosszak kicsit drágábbra jönnek ki mint egy olvasó+mSD, de ezeket gépbe is tudod dugni gond nélkül
-
Xaels
félisten
válasz
Red Bull fan #12163 üzenetére
A minta szerint Kingston. Még 16$-ért rendeltem ebay-ről. Most már 20$ ugyanattól.
-
Xaels
félisten
[link] megjött a 32GB-os mSD. Simán viszo az OTG-s olvasóval a telefon.
-
Xaels
félisten
Tegyük hozzá, hogy a Beats sem egészen a saját pénzéből akarja kivásárolni magát mert ők is lent vannak a béka feneke alatt... Vannak más hasonló design márkák akikkel lehetne promózni, ott a Skullcandy, nekik is vannak csili-vili fejesei amik jól mutatnának a reklámokban. De jól csengő név a Sennheiser is, ők is inkább eldivatosodtak az utóbbi időben.
HTC ZARA leak. Hát ez valami elcseszett egy korcs lett a One X és a One keresztezéséből, remélem ez csak valami kamu cucc.
Ujjlenyomat leolvasó a One Max-on? na a másik korcs. A Motonál is inkább csak vicces volt mint hasznos, de itt még szarul is nézne ki
-
Xaels
félisten
válasz
NandorHUN #12021 üzenetére
Papíron fele annyi a ROM persze van egy kártya foglalatod(amiben nincs gyárilag 16GB-os kártya), de mint írtam az nem váltja ki tökéletesen a beépített háttértárat. A SoC tök ugyanaz csak magasabb órajelen, semmivel sem tud többet, elér 200ponttal többet Antutuban minden másban észre sem venni
A kijelző nagyobb, de banyek ne mondjátok már nekem, hogy az feltétlenül csak jobb lehet mert akkor rohanok és lecserélem a One-om egy Fonepad-ra. ITT egy szép kis összehasonlítás, ez már nem egykezes művelet lehúzni az NB-t és, hogy ezzel a zsebemben már tuti nem tudnék leülni az is biztos a One is éppen határeset. 5"-el és 3200-as akkuval ugyanakkora méretben lenne mint a One akkor aláírnám, hogy sok mindenben jobb, de az akkut kivéve semmi...
-
Xaels
félisten
válasz
Red Bull fan #12014 üzenetére
De olyan téren elég zavaró és lehet a csatlakozó sem hálálná meg.
-
Xaels
félisten
válasz
Red Bull fan #12005 üzenetére
A 32-es kártya még nem jött meg. A kulccsomómon van a holmi egy pendrive mellett nem féltem.
-
Xaels
félisten
válasz
joey04 #11994 üzenetére
SoC ugyanaz csak magasabb órajelen na bumm, ha valaki akarja ezt is fel tudja húzni annyira. mSD jó lenne csak cserébe felezték a tárhelyet az mSD-re meg nem fogsz tudni mindent tökéletesen telepíteni, sima tárnak elég egy külső cucc is én teljesen jól el vagyok az általam linkelt kis cuccal. A kijelző méret szubjektív nekem a 4,7 a határ, ha a One nagyobb lett volna nem kellett volna ezt még éppen tudom kezelni ezt tehát nem lehet előnynek nevezni viszont a One nagyobb ppi-jét lehetne ha látná az ember a különbséget, de mivel nem így ez is csak...
-
Xaels
félisten
Amúgy az milyen már, hogy One X-en a 4.2-ben kikapcsolható a Blinkfeed?
-
Xaels
félisten
válasz
Dexter-2000 #11917 üzenetére
Ha a GPE-re gondolsz, akkor az külön telefonként jelent meg, de ha nem vagy még 4.2-n akkor S-OFF után azt raksz rá amit akarsz.
-
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #11745 üzenetére
Kapcsolod ki a gesztusokat és utána próbáld.
Ilyenkor megyek dolgozni.
-
Xaels
félisten
válasz
Valkűr #11653 üzenetére
A történetben ami engem kérdéssel tölt el, hogy rendben akkut cserélnek stb. de a töltőt nem nézték meg?
(#11655) Tigerteam: nem ez lenne az első eset. Ugye volt hír is róla, hogy az egyik konkurens cég által megbízott másik cég embereket fizetett azért, hogy nyilvános fórumokon szidják a HTC termékeit.
-
Xaels
félisten
válasz
Dr.Anonymus #11646 üzenetére
Nekem itt a PS3 játékra. Eddig PC-ztem, főleg multi FPS-ekben utaztam, de elég volt belőle és inkább jött a konzol olyan játékokkal amiket mindig is szerettem csak ugye PC-n nem volt belőlük nagy választék.
-
Xaels
félisten
válasz
Dr.Anonymus #11643 üzenetére
Engem sem ver földhöz. Shadowgun és Samurai II: Vengeance amikről le kellett mondanom, persze a fejlesztők nem válaszoltak a kérdésemre ezzel kapcsolatban. Meg amúgy a Samurai jó játék, könnyen is irányítható, de a Shadowgun az csak szenvedés érintőn. Nem vagyok nagy játékos amúgy és most megtaláltam a Marvel Pinball (Zen Pinball Marveles táblákkal) amivel baromira jól el tudok lenni és gyerekkori emlékeket idéz amikor még az egész család váltotta egymást a gépnél és arra mentünk ki tud jobbat összehozni
-
Xaels
félisten
válasz
Dr.Anonymus #11635 üzenetére
Érdekes mert nálam a One X jobban bírta sokkal mint a Sensation előtte. A Tegrával meg szerintem mindenki besz@pta. Ott van nekem is több megvett játék amikkel nem tudok játszani, mert nincs átjárás a sima és a THD verzió között(és most gondoltam valami nagyon csúnyára).
Szerintem a One előbb utóbb le is taszítja az S4-es One S-t a trónról.
(#11636) Dr.Anonymus: annyit még tegyünk hozzá, hogy a DHD-nél ugyanaz a felbontás volt nagyobb kijelzőn, más PPI-vel ezért kevésbé éles/kontrasztos szerintem.
-
Xaels
félisten
válasz
Dr.Anonymus #11631 üzenetére
Nekem csak a 4. A DHD-t sajnos ki kellett hagynom, bár a Desire-t nagyon szerettem.
(#11634) Dr.Anonymus: hát azért szerencsém volt mert AMOLED-es Desire-t fogtam ki, de akkor már azt is az akkori SLCD panelesek váltották.
-
Xaels
félisten
Ha már úgy is témánál vagyunk.
Hangszóró rácsot lehet kapni az ebay-en. Viszont csak az alsót könnyű cserélni mert csak az van csak ragasztva, a felsőt rácsavarozzák a belsőre mielőtt belehelyeznék a keretbe így azt csak úgy lehet elvileg cserélni ha ki is bontja az ember a telefont(nagyon nem ajánlott megfelelő szerszámok és kézügyesség nélkül) illetve ha a csavart átvágva vesszük le majd a pótalkatrészről is ledolgozzuk a csavar helyét és úgy ragasszuk rá az újat.
-
Xaels
félisten
válasz
alibaba78 #11595 üzenetére
Annyival módosítanám az előttem válaszolókat, hogy a gyári Launcher-rel(ez gyakorlatilag a felület) nem megoldható viszont, ha ahhoz nem ragaszkodsz és telepítesz Play-ről másik Launchert akkor lehetőséged lesz olyanra amiben horizontális a lapozás. A Blinkfeed is eltűnik ez esetben.
-
-
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #11536 üzenetére
Hát inkább olyan "éjcs(eɪtʃ)" -es a kiejtése...
-
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #11531 üzenetére
Mi az a a Hééédzs?
-
Xaels
félisten
[link] játékosoknak. Elvileg OTG kábellel működik minden egyéb nélkül a PS3 controller. Ha esetleg van aki ki tudja próbálni. Nálam OTG hiány van csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Chrome
- PlayStation 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest