- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
ThorsHUN #8647 üzenetére
Nem. Hanem ha valaki esetleg meg akarja venni a T-nél, de Telenoros kártyával akarná használni.
De erről ne nyissunk eszmecserét. Szigorúan veszik a PH-n. Csak azért jegyeztem meg, hogy senki se fusson bele. Persze a 160k is jó ár érte, ha szolgáltató által függetlenítteti, csak aki éppen hogy kiköhög 135k-t, annak nem biztos hogy a maradék 25k is a zsebében van.(#8645) csacsi67
Szerintem annyira nem, de erről tényleg ne nyissunk vitát.
-
zack
nagyúr
Azt azért nem árt tudni, mielőtt valaki belecsap az akciós "lecsóba", hogy nem lehet nyitni a One-t, csak a szolgáltató tudja. Tehát a gyári független továbbra is jóval nagyobb értéket képvisel.
Nekem egyébként meg sem érné ennyiért T függően se, mert egyszer majd el is kell adni, vagy bármikor becsúszhat egy szolgáltató váltás is. Elég kemény összeg a szolgáltató általi nyitása. -
zack
nagyúr
Szerintem csak szoftveres lesz a gond. Kipróbáltam szobában a makrót. Van még pár megvett első osztályú progi, de egyikkel se volt jó. Lehet ez az Ultra Pixel és a felbontása nem tetszik a progiknak. Majd kitapasztalom.
(#8576) HUTCHDB
Fasza. Akkor majd marad a legfrissebb ROM verzió, ha holnap a gyári app se lesz jó.
-
zack
nagyúr
Nem tudom ennek mi köze a custom ROM-hoz. Nem is gyári kamera App próbálkoztam, hanem amit már S2 óta használok. [link] Gyár app-ot sosem használok mert fapados. Ha pedig az S4-nek jó volt ez a progi, a One-hoz is jónak kellene lennie.
Szerinted ez a szivarfa virág makro jó?
De egyébként volt hogy talált focus-t, mert azt mondta, mégsem lett tökéletes. Nekem a makro az nem 20cm, hanem max 10. Majd még tesztelem, de S4-hez képest ez nagyon karcsú amiket ma lőttem.
(#8563) hurrikan
Ezek viszont jók.
Mivel csináltad? Gyári app?
-
zack
nagyúr
Kamerában nagyon gyenge egyébként a One S4-hez képest. Lehet vele értékelhető fotót lőni, de a minőséget nehezen hozza. Túl érzékeny a fényviszonyokra, makro mód nagyon gyenge, szinte használhatatlan, nem találja a fókuszt, ahol meg megtalálja, és éles is viszonylag nagy távolságból (15-20cm), ott meg auto módban jobbat lő. Remélem lehet ezen még szoftveresen javítani.
-
zack
nagyúr
válasz
ThorsHUN #8515 üzenetére
Nem eszik olyan forrón...HTC One S Android 4.2 update may be under consideration
-
zack
nagyúr
válasz
Avicularia #8536 üzenetére
-
zack
nagyúr
“Google Edition” of HTC One, running Android 4.3
S4 sokat gyorsult ettől a verziótól...Ebből kiindulva a One táltos lesz.
-
zack
nagyúr
10% töltöttségnél járok 20ó üzemidővel 3ó20p kijelzővel. Szinte azonos a nálam járt S4-el.
-
zack
nagyúr
válasz
Gergőke88 #8475 üzenetére
Milyen jó, hogy nem volt hidegfront.
Fater:
Nem a 4.2.2 a baj ott szerintem, hanem a driverek optimalizálása. Ami ment S2, Note2-nél az már nem ment úgy S4-nél. Van vagy 5 féle S4, az egyik Octa, a másik S800, a harmadik S600...Így nem is lehet optimalizálni, ha fossák a csúcsmodelleket, mert nem számít más csak a piac teljes lefedése.
-
zack
nagyúr
válasz
Gergőke88 #8470 üzenetére
Borítékolom hogy jobb.
Volt szerencsém i5-öt nyomkodni, használni, de az hogy neked mennyire fog bejönni a One, az szubjektív. Sokan fikázzák az Androidot akik iOS-ről jönnek, mert meg sem akarják szokni, és nem hagynak maguknak kellő időt a megismerésére amire szerintem 8 nap kevés. Egyszerűbb eladni, majd köpködni, milyen szar a droid.
Kell jó pár hét mire megszokod. Ha 8 napot adsz magadnak, biztos vissza fogod küldeni.
(#8461) Keldor papa
2 hónapja még 180-200k volt. Az tényleg full bukó. 50k minusz. Ráadásul az S4 még szar is volt szoftveresen (még most sem jó szerintem).
-
zack
nagyúr
válasz
HUTCHDB #8453 üzenetére
160...De az T-s, és gondolom függő.
S4 ára viszont brutáliat zuhant. 1 hónapja kedvezményesen 159k-ért vettem. Akkor 163k volt magyar garival. Most 147k környéke magyar garival és 142k boltival. 1 hónap alatt -15k.
(#8454) Xaels
Ennek a Pro verziója megvan.
Akkor én is ezt fogom használni a gyári grafikon helyett, mert az használhatatlan.
-
zack
nagyúr
válasz
HUTCHDB #8446 üzenetére
Szerintem nem. Még mindig 155 környéke bolti garival, magyar 2 évessel meg +5-10k.
Valamiért kell neki a lé gyorsan, vagy valami gond van vele. Az is lehet, hogy fantom telefon, és sosem veszi meg senki, mert nem is létezik.Újonc hirdeti, bármi lehet.
Felette van egy T-s előfizus 127k-ért. Az kb reális. S4 és a One új ára között kb 15k van, persze a One a drágábbik. Ez a 15k különbség kb használt piacon is tartja magát.
-
-
zack
nagyúr
válasz
Nightfall75 #8424 üzenetére
Akkor jól gondoltam.
-
zack
nagyúr
válasz
Kokufuu1986 #8402 üzenetére
Gőzöm sincs ez miért fontos neked. Én a /storage/sdcard0 használom. Valószínű mindegyik ide mutat, csak máshonnan, de ez csak tipp. Elég régóta Androidozok, de ilyen kérdés sosem merült fel bennem. Mindig storage alól lépek be az internal_sd-be.
-
zack
nagyúr
válasz
HUTCHDB #8395 üzenetére
Esetleg olyan megoldást tudok, hogy felteszed a Widget Locker-t, és külön rárakod a HTC-s időjárás widgetet.
A legjobb lockscreen progi, ajánlom mindenkinek. Régóta használom, Note2, S4-en is ez volt.
-
zack
nagyúr
válasz
adammkaa #8388 üzenetére
nekem pl tök jó, hogy tudom hangerőgombbal feléleszteni a kijelzőt. Ezt a gyári ROM nem tudja. Viszont így nem kell felnyúlnom a bekapcs gombhoz állandóan, mert a hangerőgomb ott van, ahol S4-en a bekapcs gomb.
Azon túl témázható a status bar is.
Amit használok ezt tudja:
Quote:
Based on latest 2.19.401.1
Android 4.2.2 with Sense UI 5.0
Fully compatible with all HTC One Models (No Sprint on 4.2.2 yet)
Removed all debug code from /app and /framework
Multilanguage support
TrickDroid Tweaks App (Hansbert / Dunc)
TrickDroid tweak package option
Fixed all original HTC bugs
Stock Kernel (Option to flash tbalden kernel)
Advanced Power Menu
CM Brightness Mod
Menu tweak in Settings
Extended Camera with more options
Extended Quick Settings
Menu on Homescreen
Rooted with latest SuperUser by koush
Deodexed with latest baksmali/smali
Zipaligned with latest SDK
Custom unsecured boot.img with Ramdisk tweaks
Newest BusyBox
Excellent battery life
sysro/sysrw permission
init.d scripts support
Removed bloatware
AROMA Installer with many options like:
Option between different battery mods
Auto Brightness Mod
Exchange Mail Mod
SMS Screen On Mod
Remove 3 dot menu
and many other tweaks! -
-
zack
nagyúr
Amilyen fenntartásaim vannak a HTC-vel, az majd a jövőben ki fog derülni, mert a support az kérdéses. Sosem voltak erősek support szinten, meglátjuk majd jövő ilyenkor lesz e még friss ROM, vagy esetleg belefosnak a szánkba.
(#8375) adammkaa
Fénykép részben is jó, de nincs S4 szint. Ezt eddig is tudtuk. Ez egy mobil. Ezen belül pedig bőven jó képeket készít. Akinek a fényképező rész az elsődleges, az ne cseréljen S4-ről.
200Mhz kevesebb órajellel alig dob különbséget az Antutu S4-hez képest. Miért? Mert itt normálisan meg vannak írva a driverek, és normálisan van optimalizálva a rendszer, ami pattogóssá teszi, mindezt úgy, hogy sokkal simább mint az S4 működés közben.
Kijelző szerintem szebb, bár hozzáteszem én IPS párti vagyok, beszéd minősége sokkal jobb, ahogy az anyagminőség, hangszóró elhelyezkedése, állapotjelző LED elhelyezkedése. Az egész minőségi érzetet kelt, és ad a felhasználónak. -
zack
nagyúr
válasz
torrente777_ #8353 üzenetére
Már válaszoltam pü-ben.
Szerintem cserélheted, mert jobb telefon globálisan mint az S4. -
zack
nagyúr
Mindegyik Google Editiom ROM-ból hiányzik a Play alkalmazásból a 3 pöttyös választó, amivel a saját alkalmazásokat tudnám feltenni. Vicc, komolyan mondom.
Kik csinálják ezeket a romokat?Pedig ez szinte nevezhető akár hivatalosnak is.
-
zack
nagyúr
AHD 11.5 is kaki.
Úgy dobálta a Margitszigeten a GPS jelet, hogy már nagyon elegem volt a végére.
Kuka ez is.
De letöltöttem még vagy 4db ROM-ot...Megnézegetem azokat is. -
zack
nagyúr
válasz
Szakiii #8242 üzenetére
Ez olyan kérdés, mintha egy alkoholistától megkérdezed miért iszik.
Igazából évek óta megy a hack. Pont most hagynám abba?
Sok olyan apróság van, ami miatt jó lehet egy főzött. Nincs benne sok nem használt felesleges szemét, ami csak foglalja a helyet, nem kell vesződni a törölgetéssel Ti Backup-ból. Eleve vannak Sense nélküli verziók, és mivel én sosem fogom használni, így az is felesleges hogy a ROM-ban legyen.Xposed framework-hoz van valami progi amivel a status bar-t rendesen színezni tudnám, illetve testreszabni?
-
zack
nagyúr
válasz
markyy18 #8229 üzenetére
Nekem a beépített camera app pl nem talál fókuszt rendesen. Exposed framework felrakása után elkezdett lagzani az app drawer... Hívások gyengébb minőségűek voltak, tegnap szétbontott két hívásomat is úgy, hogy hívás után kikapcsolta a WiFi-t is, és mivel telefonként üzemel nálam elsősorban, (simán belecsúszik havi 2-3000 perc + bejövő) ezért a telefon funkció az egyik legfontosabb, és persze a legstabilabbnak kell lennie.
Most a legújabb Android Revolution HD-t tettem fel, mert ez Note2 egy jó ROM volt, sokat használtam. A kerneleket meg egyelőre hagyom.
Feltettem a RazerLite_3.1.0-et is (Google Edition) ami jó is lett volna, de a Play Store app-ban hiányzott az a kis fül amivel a saját megvett, és kívánságlistás dolgaimat tudtam előhívni. Szerintem Google Edition ROM-ot fogok használni, de meg kell találnom melyik a tuti. -
zack
nagyúr
ViperOne 1.2.0 + ElementalX kombó nem jön be. Elég sok főzött ROM-ot használtam az elmúlt 2 évben Samukkal, de ez a kombó nem az igazi. Van 3-4 ROM amit kinéztem, de egyikben sem fogok kernelt cserélni.
-
zack
nagyúr
Google Edition ROM-ot próbált valaki? Stabil?
-
zack
nagyúr
Megszültük.
Nem volt túl bonyi, de azért jobb volt telefonos segítséggel. Ráadásul a 3. revone fájl lett jó (eredeti), a két újabbal nem ment.Most kúszik fel az internal_sd-re a Viper ROM + Elemental X kernel.
Ezúton is köszönöm mumk1 türelmét és idejét, telefonon azért elég gyorsan lezavartuk.
-
zack
nagyúr
Pár telefont megoldottam már, de ez a parancssoros megoldás nem nagyon akar menni.
Sosem volt vele dolgom, és így azért nem egyszerű. Vagy a leírások nem túl egyértelműek.
-
zack
nagyúr
válasz
csacsi67 #8104 üzenetére
Dehogy becsüli meg jobban. A Csajomnak fel kellett mondania a meglévő előfizuját ami 4 éves volt, mert drágábban kapta volna meg, (ráadásul részlet nélkül) az Optimus L9-et, mint egy új előfizető. Így a régit lemondta, és kötött egy újat. Nesze neked megbecsülés. Egy új előfizető akciósabban vásárol, mint egy meglévő stabil, jól fizető ügyfél. Gány egy banda. Én platinás voltam, de nekem se tudtak olyan ajánlatot adni 12k előfizura, hogy ismét hosszabbítsak. De a mostani előfizummal egyik szolgáltató megoldása sem tud versenyezni. Így jártam a legjobban.
(#8102) mumk1
Köszi!
-
zack
nagyúr
Kicsit utánaolvastam a dolgoknak. Ez komoly hogy nincs root csak bootloader nyitással, aminek viszont nyoma marad, ha visszazárod akkor is?
Első átolvasásra nem tűnik túl egyszerűnek ez a bootloader nyitási művelet.Bootloader nyitás és főzelékek nélkül még csak-csak meglennék az elején, de a root az nagyon kellene.
-
zack
nagyúr
Tudtok valami összefoglalót, root, bootloader nyitás, és egyéb nyalánkságokról? Látom az 1-es hsz-ben nincs erről szó. Aztán próbából ez a Viper ROM lehet repül is fel.
A Sense biztos nem lesz a kedvencem, szóval maradok a jól bevált Next Launcher-nél.Egyébként tényleg teljesen más a felhasználói élmény még S4-hez képest is. A digitizer valami elképesztően érzékeny, szóval teljesen más nyomkodni, mint egy S4-et. Ez szinte rögtön feltűnt. Az üveg és a rajta levő bevonat valahogy jobban csúszik. Tehát maga a kijelző és ennek kezelése teljesen más kávéház a Samu-hoz képest.
-
zack
nagyúr
Futó alkalmazásokat és ezek bezárását hogy érem el?
Itt minden másképpen müxik mint S4-en.
-
zack
nagyúr
Ha a Qualcolmm megoldása van benne, akkor u.a. mint az I9505 elvileg. Az erősítése az tényleg bika.
Szépen szól, de még hallgatóznom kell, első blikkre nincs sok különbség az S4 és One között zenében.
Kijelzőben mindig is IPS párti voltam, ezzel nem lesz gond. Fényképező, aksi, ami sarkalatos pont lehet, de erről még korai nyilatkoznom. Első szoftos elméletileg, így nem kizárt, hogy egy frissítés is dobhat rajta.(#8045) Keldor papa
Kösz fater!
-
zack
nagyúr
Köszi mindenkinek!
Első benyomásaim nagyon jók. A minőségérzet egyszerűen remek.
Sajnos én mókolni fogom, ez van.Azt tudja valaki, milyen DAC van benne?
-
zack
nagyúr
Sziasztok!
A mai nappal csatlakozom egy fekete példánnyal.
S4-ről jövök, szóval a mérce magas, remélem venni fogja a maximalizmusom által támasztott követelményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest