- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
markyy18
aktív tag
válasz
22darti #5588 üzenetére
Ha Ebayen keresel valamit akkor oda kell írni a HTC One mellé h M7 és kész.
Én is így keresem hozzá a termékeket.
Kori77: igen nálam is előfordul de nem mindig. Főleg YT videóknál csinálja de ott sem mindig. Kicsit zavaró főleg egy ilyen sztereó hangszórós direkt erre a célra is kiélezett telefonnál.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Spark_777 #5375 üzenetére
Én nem is panaszkodok csak leírtam mi van.
Nekem már akkor is nagyon tetszett csak a hiba az hiba főleg egy 200k készüléknél. De így h hibátlan nagyon meg vagyok elégedve vele.
Napról napra egyre jobban tetszik és szerintem is legjobb teló a piacon főleg ha hibátlant fog ki az ember.
GyureX: valószínű értékesíteni fogják. Mivel papíron 8 napos lesz így nem tud mást tenni. Ami papíron 8 napos azzal a HTC nem tud mit kezdeni mert nem az ő ügye hanem a bolté/szolgáltatóé sajnos.
Xaels: de érdekes módon a böngészőt is többször zárja be. Nekem is az egyik okom a cserére One X-ről az volt h az zárt be mindent. Erre a One is elég furcsán bánik a rammal, pedig van bőven szabad. 2 gigánál furcsállom. Remélem javítják egy frissítéssel.
-
markyy18
aktív tag
Az a baj h ezek a 8 napos visszaküldésekről ő nem tudja h hibátlan vagy sem így feltételezi h a vevőnek símán nem jött be a cucc azért adta vissza így símán eladja újként.
Amit visszavesznek 3 naposba azzal más a helyzet azt tuti nem adják el újra mert az hiba miatt lett visszavíve míg a 8 napos nem feltétlen hiba miatti visszavitelt jelent.
Az egésszel az a baj h ezeket a sorjás, anyaghibás, 1 pixelhibás cuccokat nem cserélik egyből akkor egyből kevesebb lenne ez a 8 napos hibás darab.
Bocsánat ha értétlen volt amit írtam én is pár sör után vagyok. -
markyy18
aktív tag
Most csak én vagyok béna vagy tényleg nem lehet azt beállítani h ha a telefont képernyővel lefelé fordítom akkor lenémuljon?? Régen ha jól gondolom működött ez ébresztőnél is meg híváskor is most egyiknél sem működik nekem!!
k.soma: ezzel az a baj ha külön veszed meg akkor nem 3-4000 Ft hanem 10ezer.
-
markyy18
aktív tag
-
markyy18
aktív tag
válasz
HUTCHDB #4774 üzenetére
Plusz S3-on ha elhúzod a tenyered akkor is csinál mentést.
Gondolom más applikáció fel van készítve a full HD-ra normálisan.
Egyébként engem is meglepett mikor feltelepítettem először a One-ra h milyen kicsi a programon belül minden.
Az alsó fekete sávot reméljük megoldja a HTC mert az sok programon belül ocsmány. Igaz nem lenne rossz ha a fejlesztők végre át állnának a holo dizájnra.kdennis: sajnos ezt tapasztalom én is.
Lassú. Egyre több oldalt furcsán kezel. Visszadob az előző oldalra. Adatforgalmat is egyre jobban zabálja pedig ez lenne a legnagyobb előnye elméletileg.
A One-on én is visszatértem a gyárira ez a legjobb. -
markyy18
aktív tag
válasz
kdennis #4772 üzenetére
Sonykon is tuti hangerő le+power.
Két opció is van verziótól függően: hangerő le + power gomb egyszerre (ICS + JB); vagy: power és home gomb megnyomása egyszerre.
Szóval is-is igaza van mindenkinek. Gondolom a home+power csak annál a modellnél játszik ahol a home gomb fizikai nem csak szoftveres vagy érintő. -
markyy18
aktív tag
válasz
HUTCHDB #4767 üzenetére
Úgy tudom a szenzor hiba azt jelenti h ha az arcodhoz emeled akkor nem kapcsolja le a kijelzőt. Megpróbálhatod resetelni a telefont hátha megoldja. Vagy indítsd újra a telefont, előtte a gyors boot-ot kapcsold ki. (Beállítások > Ki/Be > és ott legalul van a menüpont)
A beszólásokkal ne törődj majd ő is ilyen választ kap ha kérdez.
-
markyy18
aktív tag
válasz
ForRedGlory #4537 üzenetére
Jó képek.
Olyan jó ha nem jobb mint a Sony Exmor R/RS.
-
markyy18
aktív tag
Érdekes. Nekem anno cserélték a HOX-ot pedig én is neten rendeltem és a boltban cserélték.
Abban az volt a fura h javítani vittem be, a szervizes meg szólt h nem 3 hanem 8 napom van cseréltetni én meg pont a 8. napon vittem vissza. Határozottabbnak kellett volna lenned.robit74: sajna SLCD2 is az volt a pixelhibákra.
-
markyy18
aktív tag
válasz
robit74 #4493 üzenetére
Pontosan.
Ebből erednek a hibák h más technológia.
Viszont akkor a gyártó mondhatná azt h 1 hiba esetén is cseréli mert ez a technológia több hibát tud produkálni de kompenzáljuk azzal h cseréljük simán. Igaz h a használhatóságot nem akadályozza mert a készülék működik így is minden baj nélkül de pl mikor az ember netezik vagy filmet néz akkor rohadtul tudja bántani a szemét főleg egy 200k-s telefonon. Tudom mert sajnos volt pár pxielhibás HTC-m.: D
Akar itt le is lehetne zárni a témát. -
markyy18
aktív tag
Persze ezt tudom. Előző SH34 volt annak volt több baja is.
A mostani HT 353 ez nekem hibátlan és ahogy kérdeztem meg figyeltem más is elégedett vele.
De sajnos szerintem ez a pixelhiba nem a gyártáson fog múlni mert panaszkodnak erre is arra is.A cserével az a baj h ha minden igaz van egy szint ami az eladó szerint belefér.
Igaz nekem eddig "szerencsém" volt és mindig volt min 5 pixelhiba.
HUTCHDB: lehetséges h csak akkor lehet a záróképernyő hátterét cserélni ha nincs kint semmi (zene, naptár, stb. )
Sok widget eltűnt pl a gyári e-mail kliensnek sincs már gyári widgetje de sok más ilyen van. Ezt a Sense 5-ben megfaragták.
-
markyy18
aktív tag
Sajnos úgy tűnik h van rossz darab HT és SH szériában is főleg az újabb darabok, legalább is én vettem észre. Régi Angliából hozott darabokra nem panaszkodtak ennyit igaz akkor nem is volt sok darab a piacon.
Most a sokból sok a hibás is de hát erre van a garancia.
Nekem is a második darab lett hibátlan.HUTCHDB: kezdőképernyő hátterét mindig lehet változtatni. Nem a lezáróképernyőre gondolsz?
-
markyy18
aktív tag
válasz
HUTCHDB #4429 üzenetére
Én ilyet még nem találtam a billentyűzet beállításai között igaz nem is keresetem. De ha ott nincs akkor erre gyárilag nincs lehetőség.
Beállítások > Testreszabás > Háttérkép > Galéria
Beállítások >Testreszabás >Lezáró képernyő stílusa. Ezzel gyárilag csak ennyit tudsz állítani. Ennek külön hátteret nem lehet beállítani mindig ugyan az lesz a háttér mint a kezdőképernyőn.
Ha az egészet le akarod cserélni keresgélj Playen. -
markyy18
aktív tag
Én is pl HOX-ról váltottam One-ra. Amíg nem használtam a One-t addig nagyon gyorsnak tűnt a HOX is.
Így már csak simán gyorsnak tartom.
De az h addig míg a One ki nem forrja magát használsz HOX-ot szerintem jó meglátás.Szerintem is kicsit megéri várni h tuti jó példányt fogj ki. Addig is a HOX személyében lesz egy jó telefonod amit nem fogsz megbánni.
-
markyy18
aktív tag
Akkor olyasmi ez mint a pixelhiba.
Csak mégsem.
A HOX-omat anno az Egri T-pontban de az más helyzet abból volt raktáron bőven már a megjelenése után 6 hónappal.Ezzel a telóval más a helyzet. Ebből még most indul meg az értékesítés normálisan itthon szóvaé számíts rá h nem lesz egyszerű.
A One-omat meg a speed cserélte de várnom kellett rá egy hetet, igaz megérte.tomas01: igen ki persze, külön menüpont van neki. Halkabb lesz.
-
markyy18
aktív tag
Nincsmit. Sok sikert a cseréhez remélem korrektek lesznek velem anno nagyon azok voltak mikor a HOX-ot cseréltettem.
Viszont érdekes ez a hibajelenség.Ez pixelhiba vagy mi lenne?
N4ri87: hát nem tudom lehet a FR megoldaná a problémát. Eddig erre nem panaszkodtak itt fórumban vagyis én nem emlékszek rá.
-
-
markyy18
aktív tag
válasz
migabi24 #4348 üzenetére
Én ma próbáltam az S4-et hát nem mondanám annyira jónak. Mellette a One egy villám de még az S3 is. Volt h a program ami 10 sec volt kb mire megnyílt. Akadt stb szóval nem olyan tökéletes telefon az se. Igaz ez a qualcommos verzió és tapasztalatok szerint a 4+4 magos jobban van optimalizálva.
-
markyy18
aktív tag
válasz
hurrikan #4202 üzenetére
Igen nekem cserélte a speed a készüléket minden szó nélkül. Mikor volt raktáron egyből küldtek egy magyar garisat az EU garis helyett, szóval én elégedett vagyok. Volt 5 pixelhiba amit találtam. Elméletileg a 3 hiba/cm2 a kritérium de azt mondta az eladó h a 3 napos cserénél nem szőröznek annyira cserélik és kész pixelhiba esetén.
Amúgy aki T-től vette webshopon annak 8 munkanapja van a cserére. Tudom biztosra mert tavaly mikor One X-et vettem webshopon és az is pixelhibás volt pont a 8. napon vittem vissza és cserélték azt is szó nélkül.
Egyébként az h webshopon van raktáron semmit nem jelent ha a boltba ahová visszaviszed nincs raktáron.
A webshop és az üzletek két külön szálon logisztikáznak. -
markyy18
aktív tag
válasz
galgyorgy83 #4145 üzenetére
Illesztési hibákat magyarul körbenézed a telefont és ha rés van az nem jó.
Kijelzőt h pixelhibás vagy sem. Ott letöltesz egy programot és megnézed szabad szemmel leginkább fekete és fehér háttérnél bújik elő a hiba.
Esetleg leteszteled a közelségérzékelőt.
Más baja nincs a készüléknek tudtommal.Badboys: üdv itt.
Nem hittem h összefutunk még egy topikban.
Egyébként a T tuti függőt árul.
Jobban nem melegszik mint a többi 4 magos. Gyors mint a veszedelem.Plag: ahogy nézem csak az illesztési hiba de az több tagnál másik fórumon is.
-
markyy18
aktív tag
válasz
nagyzoltan87 #4026 üzenetére
Éjszaka lesz ideje feltöltődni. Akkor úgy is ráér tölteni így csaj előny ha lassabban tölt és kíméli az aksit.
kdennis: igen szerintem is jó dolog h tudja ezt. A nagy márkákhoz meg tanítani se kell viszi simán. Akinek ilyen telefonra van keret annak gondolom otthon sem taifui márkájú tv-je van.
-
markyy18
aktív tag
válasz
nagyzoltan87 #4018 üzenetére
- Töltés lassan meg minden HTC-n. Írta valaki h azért h kímélje az aksit. Ez is lassan tölt.
- Kamera nekem elég. Vannak itt fórumban is összehasonlítások ami alapján nem vészes a helyzet. Van még mit javítani rajta de ez egy telefonhoz képest nem rossz.
Videóra vannak panaszok ez is javulhat egy pár fw frissítéssel.
- infra jól működik. Nem ismert márkákat annyira nem kezeli de nagyobbakkal pl Sony, Samsung jól működik.
- NFC-t nem próbáltam de írtam valamelyik nap h az is jól teszi a dolgát. -
markyy18
aktív tag
válasz
Kokufuu1986 #4012 üzenetére
Ennyit érdemes leginkább.
Illesztési hézagokat de az nem olyan nagy dolog h cseréltesd. 3 napod van h cseréltesd ha olyan baja van és 8 napod van elállni a vásárlástól.
Leginkább csak használd az a lényeg. -
markyy18
aktív tag
válasz
Coyote2000 #4007 üzenetére
Nekem most hozta a futár.
Tökéletes a kijelzője végre.
A boltban korrektek voltak szóval csak ajánlani tudom őket. -
markyy18
aktív tag
válasz
Coyote2000 #3984 üzenetére
Most jobban jársz a speedshoppal. Van nekik tuti raktáron igaz ezüst. Magyar régiós CID__032. Expansys töketlenkedik. Sok az előrendelő is. Igaz kicsit itt drágább.
-
markyy18
aktív tag
Akit érdekel a speedhez Taiwani gyártás érkezett ha minden igaz de ez majd holnap derül ki mikor megkapom.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Szellem. #3827 üzenetére
Hát szerintem nem olyan nagy baj h ezüst. Ha sérül legalább ezen nem látszik meg annyira.
Tény h feketében kicsit szebben mutat de személy szerint nekem így természetesebb aluminumosabb hatása van.
Xaels: na igen a gyengébbik nemnél is népszerűsíteni kell.
Vangelis: Ők inkább kiforrasztanák és eladnák külön.
-
markyy18
aktív tag
Megérkezett a One a speedhez.
-
markyy18
aktív tag
válasz
penell1234 #3798 üzenetére
Még most múlt 10 simán belefér az időbe. Engem akkor idegesíteni ha már délután 4kor se szól senki h mi van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged