- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Íme az új Android Auto!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi67
addikt
válasz
WinZol #20921 üzenetére
Tehet elsö körbe zárd vissza a bootloadert probáld meg ugy.Ha nem megy a kod elfogadás akkor ,hogy feltudjál tenni másik romot ki kell nyitni ujra a bootloadert és akkor jön a htcgurus képes modszer mondom ott a 6 képre figyelj meg a wipe is legyen benyomva a root nem lényeg.
Valamint ha ez a gurus modszer kell alkalmazni ott is zárd vissza majd a bootloadert és ugy probáld a kodot.-
-
csacsi67
addikt
válasz
migabi24 #20909 üzenetére
Nem akarlak elkeseriteni én kerültem ilyen ügybe anno semmi közöm nem volt hozzá csak tovább adtam egy ilyen telefont aki meg megvette engem jelentett fel igy volt rálátásom az ügyre .Itt az a baj ha nem fizetés miatt kapcsolták ki akinek gondot okozott a pár ezer forintos számla ,az nem hinném ,hogy egy összegbe befizetné az elmarást elsö körbe még adnak részletet de a második körbe már nem és mig egyenesbe nem jön az ügyfél addig vissza kapcsolásról szó sem lehet. Most már nagyon megnézik kinek adnak részletre telefont a kiskapuk is bezárodtak.Max ha nem szervezetten csinálják mert erre is van példa.
-
-
csacsi67
addikt
-
csacsi67
addikt
válasz
enginev3.0 #20835 üzenetére
Igaz nem Onével van de a kutya hasonló .
[link]
-
csacsi67
addikt
válasz
Don't Panic #20635 üzenetére
Ne higgy nekem
-
csacsi67
addikt
válasz
Don't Panic #20632 üzenetére
Itt találsz 2 megoldás lehet neked csak a rootos lesz jó akkor nyitni kell a bootloadert mivel root anélkül nincs. Neked megéri nyitni mert a garanciát nem befolyásolja.
-
csacsi67
addikt
Egy jó app akit érint 2G/3G közötti váltásra nálam most van kiprobálás alatt .[link]
-
csacsi67
addikt
válasz
Nuada herceg #20296 üzenetére
-
csacsi67
addikt
válasz
makosrepas #20168 üzenetére
Remélhetö nem Biztosat nem mernék mondani rá. Nem rég futottam egy olyan leirásba ,hogy az A&T HTC-t át lehet alakitani europaivá.
-
csacsi67
addikt
válasz
makosrepas #20164 üzenetére
Laboda majd megnézi a rádiot szerintem az enyém, de várd meg Öt mit ir rá. Nem egyezik a Te általad linkelt rádio részel az övé.
-
csacsi67
addikt
válasz
makosrepas #20160 üzenetére
Ez kell neked [link]
-
csacsi67
addikt
válasz
makosrepas #20147 üzenetére
Fényképezd már le a bootloader menüt amit az elöbb linkeltem és rakd be ide.
-
csacsi67
addikt
válasz
makosrepas #20137 üzenetére
ilyenek kell bejönni. [link]
-
csacsi67
addikt
válasz
makosrepas #20068 üzenetére
Kapcsold ki majd hengerö gomb + bekapcsolo gomb egyszerre be jön bootloader menü és ott nyomj neki egy factory resetet.
-
csacsi67
addikt
Ha következmények nélkül lehetne romolni a hozzá szólások 70 % arról szólna ,de mivel nem lehet igy nem sok mindenröl lehet irni.
Az az idö nem most lesz ,hogy mindenki kitudja próbálni a fözött romokat .
-
csacsi67
addikt
válasz
Zirowe #19763 üzenetére
Biztos igazad van .De voltam hasonló perben .Tudom kinek adtak igazat Reálisan kell látni a dolgokat.
.Tudom kinek adtak igazat Reálisan kell látni a dolgokat. Hivatalos állásfoglalást is kiad hatóság részére a HTC .Valószinü nem arra az emailra fog alapozni a biróság. Mi az autó példája sem jó? Két estet emlitettem mint irtam. -
csacsi67
addikt
válasz
HUTCHDB #19760 üzenetére
Az autógyár hivatalos szerv szerinted? Ha ennyire tisztába vagy a jogi dolgokkal emlitettem egy polgári peres és egy bünvádi esetet. Szerintem az autogyár hasonló mint a HTC de lehet már ezt sem jól tudom.De mind1 hagyjuk ne kerüljön erre sor, én azt mondom senkinek se a HTC tulajok közül.
Te az emailt honnét kaptad nem a HTC-töl mit irtak benne nincs garancia.Szerinted azt a papirt ha oda kerülne a sor a biroság nem fogadná el a HTC-töl? Amikor fehér feketén le van irva amikor nyitod ,hogy mik a következményei .
-
csacsi67
addikt
válasz
HUTCHDB #19755 üzenetére
Akkor mi a bizonyiték a Te szavad? Pl van egy garis autod megtuningolod a szekértö megállapitja hogy a tuning miatt ment tönkre a motor .Ott sem a szakértö szavát veszik ugye figyelembe ha nem a tulajdonosét mert Ö azt állitja ,hogy Ö igazán nem csinált semmit az autoval. Reális dolgok.
Vagy részeg vagy és de azt mondod a rendörnek meg a biroságon is ,hogy én nem ittam semmit akkor ugye nem itélnek el mert csak a Te szavadra adnak.
-
csacsi67
addikt
-
csacsi67
addikt
válasz
Zirowe #19750 üzenetére
Szerintem a bootloadert látja ,hogy nyitva van-e, ha bekapcsolod a telefont. Én nem vitázok ezen .Pl a google driverra miért nem tudtál akkor csak gyári rendszerrel regisztrálni a plussz gigára. Nem is hiszed el Te el mit tudnak rolunk. De Te abban a tudatban élsz én meg abban amit én tudok.
-
csacsi67
addikt
válasz
Zirowe #19743 üzenetére
Akkor válaszolj kérlek erre miért nem lehet megfrissiteni mokolt készüléket OTA-án?
Valamint akkor nekem miért irta le hogy 2 x lett nyitva és a bin kod csak egyszer lett lekérve. Reálisan kell gondolkodni.
Mondom én 28 -án beadtam egy miinit ami s-off-os volt Csak lockedet csináltam ma vettem át a vadi ujjat a T-töl.
Én megfogadtam ,hogy többet nem kérem le.A megvétel után másnap nyitottam a minit. -
csacsi67
addikt
válasz
HUTCHDB #19740 üzenetére
Azért nem igy van az teljesen hidd el nekem a HTC papirja többet ér mint a Te szavad . A per alapja pont erröl szol a garanciárol. Fehér feketén le van irva a nyitáskor ,hogy a garancia elveszik. Akkor miért ne érvelhetne vele bizonyitékként.Hülye lenne ha nem élne vele ha már oda kerülne a sor.
Én sem vitázok ismerem hidd el a jogszbályokat 23 évig volt rá idöm vele foglalkozni.Edenyke Példaként irtam nem sok köze van, de hasonló az eset. Szerinted nem komunikál a htc szerverrel? Ezt komolyan gondoltad?
-
csacsi67
addikt
válasz
HUTCHDB #19738 üzenetére
Mert kitudja mutatni ,hogy nyitva volt. Ha nem tudna csak hasraütés szerüen rá mondaná akkor lehetne vita tárgya.Venni akarsz mondjuk egy telefont beleteszed a sim kártyád de nem veszed meg kb 10 ercig volt benne , kitudja mutatni a yard ,hogy a Te sim kártyád volt benne vagy is a Te neveden lévö.
Én amikor vettem lekértem 2 x alakalmat irt ,hogy nyitva volt nem is egyet tehát az is látta amikor vissza lett zárva majd ujra kinyitva.
A hatoság a tényeknek hisz ,nem a Te általad kitalált hülye történetnek .Akkor azt is rá lehetne fogni ,hogy Ök nyitották ki az után amiikor szervizbe adtad.
-
csacsi67
addikt
válasz
HUTCHDB #19730 üzenetére
Majd amikor raksz fel ujj romot és elinditod a készülkéket a msáodik menüt figyeld Ök sem hülyék hidd el tudják ,hogy nyitva volt.Mondom nekem 2 esetben volt nyitva napra pontosan leirták. Vannak ott a telefona jogi feltételek azt sem árt ha átnézed.
Abban igazad van ,hogy ha lekéred a kodot nem biztos ,hogy felhasználod de nem a kod lekérés alapján nézi meg.
HTC jogi rész olvasd át. -
csacsi67
addikt
válasz
HUTCHDB #19722 üzenetére
Akkor olvasd el az enyémet. Nem hinném hogy minden szervizbe küldött készüléket ellenőriznek. Nem szabad lekérni .Az a lényeg benne.
Loboda .De tuod én már azt lekértem és nekem az a készülék 2 alaklommal volt nyitva mind a 2 alkalmat le irta a HTC.
De olvastad a minimet .Ma át is vettem .Jó szerintem ott a t-intézte a cserét.
-
csacsi67
addikt
válasz
saintex72 #19694 üzenetére
Nem azért irtam ettöl még el lehet lenni vele .Nexuson anno probálta ezt megoldani a google de nem jött össze valamiért nekik. De ez csak olyan padon müködik ami tudja a celluart is .Tehát repülö mod majd a wifit kapcsold vissza egy kis idö után alvó modba megy a wifi, ezt a routerbe látod is ,hogy nincs fent.
-
csacsi67
addikt
válasz
saintex72 #19690 üzenetére
Nézd meg a router setupjába mig a droidot mindig látod ,hogy fent log addig az ipadet nem fogod látni. Tapasztalatból irom .Vagy mondom ki is tudod probálni repülö mod wifit engeded neki csak és ugyan ugy megkapod az üziket .5 perc inaktivitás után lekapcsolja a wifit.
-
csacsi67
addikt
válasz
NandorHUN #19651 üzenetére
Mult héten adtam be egy T-s minit ami nyitva volt csak lockedet csináltam rajta s-off maradt ugy ahpogy van.Tegnap jött az sms ,hogy kész.Kicserélték a készüléket majd csütörtökön megyek érte .Igaz a hiba nem volt össze függésbe semmivel mivel széria hiba oldalso müanyag keret meg a hátsó müanyag tele hajszálrepedéssel. T-pontba adtam le be sem kapcsolta aki átvette.
-
csacsi67
addikt
válasz
migabi24 #19567 üzenetére
Szerintem ez ugyan az ami a samsungra van .Nem probáltam nincs rá szükségem. Szerinted más nem küldi el ez ámitás amit akarank ugy is megtudnak .Nem látunk bele az appokba mivel komunikálnak..Én azon vagyok amelyik telefon kimegy a hálozatra ott egyik sincs biztonságban.
-
csacsi67
addikt
Akit érdekel a bootloader nyitás nélküli root kiprobálhatja. [link]
-
csacsi67
addikt
-
csacsi67
addikt
Meg van. [link]
-
csacsi67
addikt
válasz
HUTCHDB #19440 üzenetére
De a másik forumon azt irtad ,hogy a készülék nem reagál az adb parancsokra akkor pedig driver probléma van ami csak gyári alap rendszerrel tökéletesithető .Utánna fel kell rakni egy deodexedes romot arra rá engedni az s-offot.Gyári rendszert senki nem irt mert nem is lehet megcsinálni. A driverek miatt kell.
Ezt olvasd el nem Te vagy aki hasonló cipöbe járt. [link]
-
csacsi67
addikt
válasz
HUTCHDB #19438 üzenetére
ezt csináld amit most irok ez tuti jó Download stock de-odexed 3.62.401.1 ezt rakd twrp böl amikor ez meg van inditsd el majd utánna flash fel a Download stock recovery 3.62.401.1 és ez felrakja a driverket utánna rakd vissza a twrp ugyan erre a romra majd ugy enged rá a rumot. Itt a link. [link]
-
-
csacsi67
addikt
Ez mindent elmond aki a HTC-t akar venni meg annak is akinek van [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hegesztés topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest