- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
toeki
senior tag
Megérkezett a 3 hete megrendelt [MicroUSB OTG MicroSD Card Reader]
[review]
12 $ -os ár + 3 $ szállitás1 feketét rendeltem, ennyit is vontak le a számláról, viszont valami rejtélyes oknál fogva kettőt küldtek (külön csomagolva, vámolva stb)
Kipróbáltam a 32gigás UltraClass-os kártyámmal, tökéletesen működik , zenék-filmek lejátszása ugyanolyan gyors és zökkenőmentes mint a belső tárolóról.
-
toeki
senior tag
válasz
enginev3.0 #16836 üzenetére
nekem úgy rémlik az elején azért portoltak rá annyi mindent mert a htc gyakorlatilag ugyanazzal a hardverrel kiadott minden oprendszer és csak kicsit kellett módositani rajtuk hogy használható legyen
-
toeki
senior tag
válasz
Nuada herceg #16735 üzenetére
ha szereted a nextlauncher-t akkor letöltöd play-ről és hajrá!
-
toeki
senior tag
válasz
Riverdancer #16725 üzenetére
- gyári htc füles
- minimális javulás de pár méteren túlra nem tud jó képet csinálni még mindig, makróban erős -
toeki
senior tag
válasz
Gulyopapa #16718 üzenetére
370 megát - vagy most épp mennyire szoritották le -
És akkor az a másfél giga rendszermemória már nem is elég semmire. Igy már teljesen érthető.Ám nem az volt a baja hogy a sense zabál, hanem hogy gyári rendszer alatt nem tudja élvezni a Next által nyújtott előnyöket. Pedig tudja.
Edenyke: szerintem elbeszélünk egymás mellett...
Olvastad az eredeti hozzászólást amire reagáltam, vagy csak röptében benyögtél valamit amit gondoltál? -
toeki
senior tag
válasz
Zirowe #16703 üzenetére
"Pl. a Sense felületre is lehet mondani, hogy így nagyon jó, de aki probálta a NExt Lounchert az tudja, hogy mekkora hiányosságai vannak."
továbbra sem értem mi akadályozza meg abban, hogy gyári állapotban feltegyen egy nextlaunchert és azt használja, minden jó tulajdonságával együtt
-
toeki
senior tag
válasz
TheProb #16664 üzenetére
a játékprogram a hardver alapján skálázza magát. Tehát lehet jobban fut egy 15ezres alkatel-en az asphalt7 mint a htcONE-on mert ezen bekapcsolja az ultrahigh felbontást meg a 8féle shadering-et, mig a gyenge hardveren minden alaphelyzetben minimálgrafikával megy és a kisebb kijelzőn lehet fel sem tűnik a különbség
most olvasom realracing-et irtál, az pl tipikusan ez a fajta játék
más: tök jó hogy lehet tiltani névjegyzék alapján a bejövő hivásokat, de magánszámot nem tudja valaki hogyan kell tiltólistára tenni - hiába keresem nem találom
-
toeki
senior tag
válasz
Nuada herceg #16631 üzenetére
felteszed Gsam-et és megnézed hogy mi élesztgeti folyton
-
toeki
senior tag
válasz
Avicularia #16490 üzenetére
német cid, most ők azok akik nem sietnek a frissitéssel
-
toeki
senior tag
válasz
Shadowmancer #16179 üzenetére
első beállitás után nem árt neki egy újrainditás.
igen kijött a 4.3 -
toeki
senior tag
válasz
Shadowmancer #16127 üzenetére
szia
Alkalmazásfüggő a melegedés, ha olyan app-ot, játékot inditasz ami 100%-on pörgeti a 4 procit akkor melegszik - ne fogd a hátát csak a szélét. Energiatakarékos mód nagyot tud dobni az akksi hatásfokán és nem is melegszik annyira. Futó appokat bármikor kilőheted a fel-gomb dupla megnyomása után.
Akksit SOHA ne hagyd nullára merülni mert az rontja a legjobban az életét. Ezeknél az akksiknál a legkimélőbb töltési mód ha gyakran van keveset töltve és nem engeded 0 közelébe.fólia : ahány ember annyi szokás, nekem április óta nincs rajta, egyelőre még nem látom a mikrokarcokat de tuti hogy idővel lesznek.
-
toeki
senior tag
válasz
enginev3.0 #15668 üzenetére
naponta többször is felteszik a kérdést és még igy sem tudni????
Bocs de már kicsit fáraszt, hogy minden 5. kérdés ez és visszaolvasni képtelenek.
Ezért minden nap megkérdezem majd és igy hátha meglátják... -
toeki
senior tag
válasz
Krisz0630 #15475 üzenetére
A 4g lefedettség még mindig a béka s***e alatt van, ott is ahol már teljes lefedettséget irnak, viszont pont azokon a területeken a legnagyobb az egy toronyra eső 4g használók aránya, ezért a következő 1-2 éveben még ne várjatok tőle csodát - a térerőelfogyások és nemfogadotthivásértesitések kora lesz ez.
Használj 3g-t - kifejlett technológia nagyon jó lefedettséggel... -
toeki
senior tag
válasz
Palo23 #14898 üzenetére
A fórumban felsorolt hibák fele EdParker telefonján keletkezett, rajta kivül talán 3-4 ember irt eddig arról, hogy gariztatnia kellett (bár ha itt is lenne házhozjövő szerviz akkor lehet minden második ember kihivná mint a konkurens telefon esetében...
)
Ám pár oldalt visszolvasol és láthatsz véleményt a szervizről(mennyi ideig tartott, mit cseréltek stb)
-
toeki
senior tag
Lehet vele fotózni de a htc által fejlesztett hasznos vagy haszontalan dolgokat nem tudja. (lassitott felvétel, 3mp-s zoe-k, stb)
De pl az ultrapixel általi előnyök (legalábbis a htc ezt irta) a gugli driver-eivel nem jönnek ki.
HTC Galery sincs ami a highlight-ok készitéséért felelős.IR-t szerintem csak igérték hogy beleteszik majd, de Zack napiszinten használ/t gugliromot ő majd megmondja.
-
toeki
senior tag
válasz
NandorHUN #13528 üzenetére
talán ez jó lehet:
[callmeter] -
toeki
senior tag
válasz
Valkűr #13490 üzenetére
Irtam már régebben is, főleg azok irnak a fórumon akiknek valamivel problémái vannak, tehát ha valaki idetéved azt látja, hogy 10 hozzászólóból 7 panaszkodik valamire.
Aki ez alapján akar megitélni egy telefont az inkább maradjon annál amit próbált már / bevált neki - jelen esetben az iphone5. Az is egy jó telefon de ott is vannak hiányosságok. Ha azokkal valaki könnyebben megbékül mint azzal hogy lekopik a beats felirat... akkor jól választott és kész.13491. Badboys :
Énis problémamentesen használom, nekem nem kell bemutatni -
toeki
senior tag
válasz
Sheepczx #12940 üzenetére
wifidirect jelenleg még nem igazán használható, ugyanis htc nem irt hozzá drivereket, android részről pedig még elég gyenge az implementáció - (samsung ebben előrébb van)
Az biztos, hogy 2 droid-os telefon között már lehet használni külső alkalmazással ( pl Superbeam) de laptoppal nem adnék neki sok esélyt -
toeki
senior tag
elfelejtettem hol is kell kikapcsolni a 3dot menu-t, valaki egy gyors válasszal megdob?
-
toeki
senior tag
válasz
Dexter-2000 #12525 üzenetére
messze északon
szerk : megelőzött
-
toeki
senior tag
válasz
Szellem. #12479 üzenetére
titok: - viszonylag állandó tartózkodási hely, vagy nagyszerű toronylefedettség és akkor mindegy mire van állitva
- akksiszivó mocskok kigyomlálása,fagyasztása : facebook, chatprogramok, google szolgáltatások ( nálam pl a hangouts tudott 15%os akksifogyást okozni óránként úgy hogy el se inditottam...)
- a többórás képernyőhasználat alatt valószinű nem szaladt 100%on a proci hanem alacsony energiaigényű alkalmazások mentek - de ha csak telefonálok és az emailjeimet nézegetem 2és fél napot simán túlél egy töltésselamennyiben gyakran utazol vagy olyan helyen tartózkodsz ahol váltogat a tornyok között a gyenge jel miatt, ha komolyabb programokat futtatsz vagy olyanokat amik állandóan ébresztik a telefont hogy szinkronizáljanak, ha a kamerát használod (zabál...) - akkor ne számits hosszú akksiidőre, ez a technológia ennyit tud sajnos
-
toeki
senior tag
válasz
k.soma #12417 üzenetére
Mert ez hardveres nyitás [java card] alkalmazásával - ezt nem lehetséges megosztani vagy elmondani, ez egy teljesen más útja a s-off-nak mint a szoftveres kiskapuk keresgélése ami alapján pl a revoneSOFF működik.
-
toeki
senior tag
válasz
Laca1212 #12293 üzenetére
próbáltad már takarékmódban vagy csak leirtad amit gondolsz róla?
ha dobsz egy videót arról hogy neked takarékban megakadt bármilyen alapfunkció használata közben ( nem, az asphalt 8 nem alapfunkció) akkor jövök neked egy sörrelÉjszaka, alvás közben egyébként őszintén nem tudom elképzelni mire kellhet neked net (akár wifi akár mobilnet)
De abban megegyezhetünk, hogy mindenki izlése szerint csinálja
-
toeki
senior tag
válasz
Laca1212 #12279 üzenetére
a dolog marha egyszerű.
Amikor nincs szükség a 3g-re, vagy arra hogy mind a 4 proci fullgázon teperjen akkor énis energiatakarékra teszem és 2g-re. Értesitéseket igy is megkapom, viszont nem zabáltatom az akksit feleslegesen.
Nálam a munkaidő nem azzal telik hogy a telefonon nézegetem a prohardvert vagy a youtube-ot ( ha ezek kellenek akkor ott laptop), és asphalt8-at sem nyomatok a kollégáknak prezentációképpen, napközben csak a telefonfunkció a lényeges az pedig tapasztalataim szerint minimálisan fogyaszt.
Éjjel alszom, ekkor is feleslegesnek tartom az állandó akksipörgetést.
Egy olyan napon amikor a napi rutin mellett van egy kis idő játszani, vagy utazás közben el kell foglalni magam akkor mehet teljes gázon a kijelző meg procik de ezis max 2-3 óra és ezzel együtt bőven kibirja a teljes napot 1 feltöltéssel. -
toeki
senior tag
egyik érdeklődésemre most jött meg az előrendelői email miscrousb microsd otg témában,
ha gondolja valaki innen lehet előrendelni ( ez a már többek által linkelt kickstarter-es verzió) -
toeki
senior tag
válasz
migabi24 #12179 üzenetére
biztos egyről beszélünk?
[tigerteam linkje]ahogy én nézem az miniusb és a specifikációban 2 helyen leirva is az
-
toeki
senior tag
válasz
Valkűr #11910 üzenetére
ebbe pont a múltkor futottam bele :
[volume step mod] -
toeki
senior tag
válasz
Kevin's #11903 üzenetére
jajjne vitázzunk már ilyen butaságon...
Az összes olyan telefon képes rá amelybe hardveresen beleraktak egy kis órácskát - vagy módositották az android framework-öt - fene se tudja már pontosan
Az összes MTK processzorral szerelt telefon ( legalábbis hardveresen felkészitették őket de ez változhat a gyártó függvényében)
A qualcomm procisak közül pedig a legtöbb ZTE és HUAWEI ( a huawei legújabb termékeit már simán besorolom a felső kategória aljára) és ha jól emlékszem a xiaomi féle miui telefonok is megvannak áldva ezzel a funkcióval.
De igazad van, a samuk és az eddigi htc-k nem tudják. (bár mintha rémlene samu frontról is néhány évvel ezelőttről hogy tudta)
(#11905) Leafnshit : nem
-
toeki
senior tag
válasz
Nuada herceg #11305 üzenetére
A LiPo akksik lassabban töltenek, ez a technológiából adódik.
-
toeki
senior tag
válasz
ttom26 #11092 üzenetére
beütöttem.
a legdurvább hibák ezen az oldalon képekkel vannak illusztrálva:
[gapissue]Ha 2 tizedmillimétert mondok még azzal is sokat mondtam, hol látsz te itt 0,5 - 1 mm -eket?
Természetesen vannak illesztési hibás darabok, sőt olyan is lehet ahol nagyok a hézagok de hogy ez általános lenne azt nem hiszem. Természetesen ha valaki hibásat fog ki az rögtön irja a fórumon és érdeklődik a megoldás felől, mig aki hibátlant kap azt észre sem veszed. Jó lenne egy olyan fórummotor ahol lehetne kis statisztikákat vezetni szavazás alapján, abból már többet le lehetne szűrni.A T-s készletet pedig azért emlegeti mindenki, mert a fórumlátogatók 90%-a a T-től vette.
backup: app-ot és settingeket ment de nem menti a következőket :HTC Backup does not support photos, videos, music or documents
-
toeki
senior tag
válasz
Loboda #10967 üzenetére
+ ha valaki kicsit merészebb és nem fél turkálni a romjában akkor elvileg bármelyikbe beépitheti:
[remove blinkfeed] -
toeki
senior tag
válasz
papi77 #10868 üzenetére
látod a pc-den csak nem storage-ként hanem MTP eszközként
más:
most laktam be az insertcoin romot úgy igazán erre megláttam ezt és szerelem lett elsőre...
[bindroid]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Linux kezdőknek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- RAM topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest