- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Netfone
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Igen, csak nem kell ragaszkodni a hüvelykujjas technikához.
(#5516) Begi: amit linkeltél gyakorlatilag ugyanolyan kemény héjtok mint a Nillkin csak gumis bevonat van rajta. Nem ezektől kell félni, hanem a puha szilikontokoktól mert azok könnyen elmozdulnak és a telefon és a tok közé kerülő por is vándorol emiatt ami karcokat okozhat.
-
Xaels
félisten
[link] hmmm, nem olyan rossz. 4-től12-ig voltam ma tartalék. HSDPA-n net, közben zene. Fényerőt a Yet Another Auto Brightness-re bíztam.
-
Xaels
félisten
válasz
HUTCHDB #5470 üzenetére
(#5471) dani3l: megelőztél. Viszont itt nem csak a driverek okozzák a problémát. Amikor a HTC-nél megalkották a One-t akkor a hardvert és a szoftvert is összehangolták. A hardvert kiegészítik ilyen-olyan szoftveres funkciókkal amik "értékessé" teszik az adott elemet. A Google Edition verzió például nem fogja tudni a Zoe-t.
-
Xaels
félisten
[link] Érdekes elmélkedés az esetleges HTC One Google Edition-ről és, hogy a gyártók "felülete" azért még is csak több szimpla felületnél.
-
Xaels
félisten
válasz
-=Ghost=- #5462 üzenetére
Ma a prediktív viccelt meg kicsit. FB appban (nem a messenger) írtam üzenetet és a "P"-t állandóan kijavította "O"-ra illetve a "K"/"L" párossal is ezt csinálta és nem akarta a megfelelő szavakat kiadni. A nyelv nem állítódott el, HU-n volt és direkt próbálgattam, hogy nem-e ütök félre, de nem. Érdekes, hogy sem Opera alatt, sem SMS írásnál nem csinál ilyet.
-
Xaels
félisten
[link] Na megérkezett az Edigital-hoz is.
(#5447) borkarico: szerintem nem sokan. Elég "új" tok, de szerintem például csúnya a kamera kivágás és a szilikon belső hiába jól tompítja az esések okozta erőhatást, de az alákerülő por kivégzi a hátlapot előbb utóbb.
-
Xaels
félisten
válasz
22darti #5407 üzenetére
A doboz le van fóliázva és a két oldala le van ragasztva HTC-s ragasztószalaggal amin fel vannak tüntetve a célországok betűkódjai.
Pixelhibát a Play áruházból szedett mondjuk Dead Pixel Testtel. Váltogatod vele a színeket és átnézed minden színnél a kijelzőt.
-
Xaels
félisten
válasz
Spark_777 #5376 üzenetére
Nekem is az utolsó fülesem Sennheiser CX 300 volt, de utána áttértem egy AKG K-420-ra aminek az utódja lett a K-450. Utcára! BKV-ra! a 4 évszakból 3-on majdnem tökéletes. Legalább is ebben az ársávban. A gyári HTC headsetnek egy nagy baja van csak. Mégpedig, hogy egy darab kezelőszerv van rajta.
-
Xaels
félisten
Na megnéztem a gyári headset-et milyen egy Sony MDR-EX50LP-el szemben. A Sony valamivel olcsóbban beszerezhető mint a HTC RC E240.
Az eredmény: nekem a HTC jobban tetszett hangzásra. Ez szubjektív, de a zene teltebb és erőteljesebb. Kicsit ki van emelve a mély talán, de még nem tolakodó, a részleteket nem nyomja el. Beats Audio ki volt kapcsolva. Zeneileg Machine Head - Darkness Within , In Flames - Bullet Ride és M83 - Oblivion feat Susanne Sundfor (Oblivion OST) -el teszteltem. Gyári cucctól meglepően jó szerintem, a HTC-hoz képest meg nagy előrelépés volt.
-
Xaels
félisten
válasz
F_Gergely #5305 üzenetére
Igazából festett az ezüst színű is, de azért nem látszik rajta a karc annyira mert az alumíniumnak is hasonló a színe ellentétben a feketével.
A 64GB-os verzió nem csak fejlesztői verzióban kerül piacra. Nyáron EU-ban is kapható lesz állítólag.
A "Nexus" verzió még nincs megerősítve a HTC által, arra egyelőre még ne vegyél mérget.
-
Xaels
félisten
Ha hosszan nyomod a Bekapcsoló gombot akkor pár mp. után újraindul.
Érdekes mai nap nem pörgette úgy a processzort az Opera. Nagyjából harmad annyit összesen és nem is melegedett úgy. Kicsit feltöltöm mert a 8órás oktatás alatt majdnem lemerítettem és utána megnézem párom Sony füleséhez képest milyen a gyári.
-
Xaels
félisten
válasz
markyy18 #5288 üzenetére
Speedshop fehér E240. A fekete drágább valamivel, olyan 700-1000 forinttal.
-
Xaels
félisten
Mivel történt egy kisebb baleset az AKG fejesemmel, konkrétan kiszakadt a kábel a jack csatlakozóból és még nem volt időm újat rakni rá ezért kibontottam a gyári headsetet. Elsőre kicsit tompának tűnt, de pár perc után egész kellemeset csalódtam.
-
Xaels
félisten
Nem csak a tokok kemények, hanem a fólia helyetti edzett üveg
Nem a merülés a bajom hanem, hogy melegszik a telefon tőlük. Viszont részben meg van oldva a bajom mivel visszakerült a Play-re a régi Opera is [link], már csak azt a rohadt menüsávot kellene "megint" eltűntetni.
-
Xaels
félisten
Spigen cuccokra most van 20%. Már ha valaki ilyen árkategóriában akar vásárolni.
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #5237 üzenetére
Opera sem lassú. De engem zavar, hogy akkor is zoomolnom kell amikor nem akarok, sőt sokszor be is tölti amit nem akarok.
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #5233 üzenetére
Ez rendben van, de például az Opera után soha nem találom el rendesen belenagyítás nélkül az apró gombokat és még akkor sem biztos.
(#5235) hurrikan: Chrome Beta? Az mivel tud többet mint ami gyárilag van a telefonon?
-
Xaels
félisten
Ki milyen böngészőt használ? A gyári gyors, de nekem kicsit pontatlan az érintés érzékelése. Az új Opera bejönne, de elég sokat pörgeti a processzort. Chrome-ot One-on még nem próbáltam, de One X-en bejött.
-
Xaels
félisten
Valaki olvas magazinokat a telefonján? Mármint rendes, digitális úton megvásároltakat. Két szolgáltatással találkoztam eddig. Az egyik a Digitalstand, míg a másik a Dimag. Mindkettőn keresztül kínszenvedés. Egyiknek sincs értelmes olvasó alkalmazása. Az előbbi több mint egy éve csak egy BETA jelzésű vacakkal dolgozik.
-
Xaels
félisten
Kicsit próbálgattam a zenei képességeket. Egy Superlux 668B-vel és az AKG K-450el. Szépen hajtja mind a kettő fejest. A Superlux kifejezetten tisztán szól, szinte rossz volt utána az AKG-t feltenni, olyan tompának tűnt.
Na de ha minden jól megy akkor lesz tesztelve kicsit komolyabb fejessel is.
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #5167 üzenetére
Én még mindig egy Peter-rel támogatott 6970-el vagyok. Igaz kicsit meg van húzva
Jelenleg úgy állok a dologhoz, hogy lehet marad ez a gépben amíg meg nem döglik(utána mehet az integrált Intel cucc) és inkább egy PS4 lesz VGA helyett.
(#5168) ForRedGlory: igen, jó lett volna ha gyári ROM van az S4-en, de ami így is látszik, hogy sokat segít az OIS a One-ban, még akkor is ha nem olyan profi mint a Lumia920-ban lévő, és nagyobb a látószöge.
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #5163 üzenetére
Ilyen téma tényleg nem volt még és szégyelld magad
Szép kártya, én majd ősszel nézem meg mi lesz. Mondjuk a jelenlegi állás alapján én biztos nem adnék 200K körül új VGA-ra. Nem játszottam már lassan 1hónapja semmivel. BF3 2hónapja parkoló pályán van. A képek jók lettek.
-
Xaels
félisten
válasz
TheProb #5128 üzenetére
Én nem látok be a rendszerükbe, nem ismerem a hátteret ezért nem nagyon foglalnék állást. Elég sokszor kapok én is olyasmit a fejemhez amiről nem tehetek és sokszor szembesülök azzal, hogy olyasmit gondolnak az emberek az én munkakörömben dolgozókról amik teljesen abszurdok.
-
Xaels
félisten
válasz
TheProb #5126 üzenetére
Nem kérdeztem, hogy mennyi van. A Telenornál ez a felhívásos dolog az ügyintézőtől függ. Én az Astoria boltjukban kifogtam egy régi motorost vele elégedett voltam, de tény sokan vannak köztük akik azért csinálják ezt mert "munka". Mi akik itt fórumozunk azért vagyunk képben mert érdekel minket a téma, de nem biztos, hogy bírnánk az emberekkel való munkát. Tapasztalatból mondom, hogy az emberekkel a legrosszabb foglalkozni.
-
Xaels
félisten
A Nokiának nagyon a bögyében van a HTC... [link]. Csak azt tudnám miért nem az olyanok ellen fognak össze akik például az Android piac bevételeinek ~95%-át zsebre teszik.
-
Xaels
félisten
válasz
csgabi1986 #5090 üzenetére
A leejtés ellen a legjobb ellenszer, ha az ember nem kapkod. Nem kell görcsösen tartani tőle.
(#5091) TheProb: nem egy hűdenagy minőség, maga a tok könnyen karcolódik úgy vettem észre viszont ezt nem sajnálom. Az általam linkeltet vettem és az árban benne volt a fólia és a kapacitív stylus is, bár ez utóbbi meglepetésként ért a csomagban. A fólia egyébként még nem került fel.
(#5094) stilo18: One X-hez képest minden téren jobb lett. A kamerával sokkal könnyebb értékelhetőt alkotni felbontás ide vagy oda. A hangja is sokkal jobb. Egyedül a Sense5-el kapcsolatban van hiányérzetem 1-2 dologban meg a Blinkfeed-et sajnálom, hogy a tartalom elég korlátozott pedig jó lenne. Most belakom még, használom 1-2 napig és utána nekiesek egy kicsit jobban kivesézni a lényegesebb dolgokat.
(#5095) -=Ghost=-: igazad van az egy tényleg egy Highlight videó amiket a Zoe-kból rak össze.
(#5106) blt.62:
Optimus G. Ja ami egy kiköpött Galaxy Note klón.Ja azt hittem a "Pro" verzióra gondoltál. A sima G biztos, hogy nem jobb. -
Xaels
félisten
Első benyomások: a gombok végre nem sütik ki az ember szemét sötétben. Diszkréten világítanak pont amennyire kell. A kamera beltérben nagyon jól működik és megcsináltam ma az első Zoe-mat is a kislányomról. Remek hangulata van. [link]
-
Xaels
félisten
válasz
FuRiONight #5086 üzenetére
Én a már korábban más által is linkelt IMAK víztiszta tokot tettem rá, küldtek hozzá kijelző védő fóliát is meg egy stylust. Most pár napig fogom használni amíg mindenki meg akarja majd tapizni aztán amikor lecseng ez a muti-muti-muti hullám akkor le fogom venni.
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
válasz
ElektromosV8 #4934 üzenetére
Legalább olyan videót linkelnél amit a többség ért is
[link] - Nem rossz az az 5M.
-
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #4858 üzenetére
Nem károgott még a YT szerzői jogokra?
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #4807 üzenetére
Mit nem adtam volna egy ilyen technikáért Judas Priest vagy KISS koncerten az első sorban.
(#4779) BenHans: nincs gond. Foglalkozom én velük, ők a legfontosabbak. Airsoft-ot kihúztam és úgy néz ki a motorozást is egy darabig. PC-t sem fejlesztettem már 1 éve, de erről a telefonról most nem akarok lemondani.
-
Xaels
félisten
válasz
HUTCHDB #4777 üzenetére
A teljes Opera Mobile is tud adat tömörítést(az újban ez az Off Road nevü cucc míg ha találsz régebbiből .apk-t ott a Turbo névre hallgatott). Nem annyira durván mint a Mini, de 500MB-ot sohasem léptem még túl vele. Mondjuk amíg marad a fekete sáv addig Chrome-ot fogok használni vagy a gyárit.
-
Xaels
félisten
válasz
BenHans #4726 üzenetére
Félre értettél. Nem 0-ról akarok telefont venni csak ami kiesett kb. 50k(ha nem vásároltunk volna be asszonynak sok ruhát nem lett volna gondom) azt kéne kipótolni, de jövő fizunál menni fog anélkül is csak baromira ki vagyok már fél hónapja a rohadt 2330-as Nokiával. Tudom, hogy sok boltban van lehetőség. A legtöbb helyen Cetelemes van.
A Telenortól meg ezek után úgy gondolom szabadulni akarok. Nem fogok átmenni másik szolgáltatóhoz egyelőre mert a csomagommal elégedett vagyok, de a hűségszerződést nem fogom többet meghosszabbítani és mindig nyitva hagyom magamnak a lehetőséget, ha máshova akarok majd menni.
(#4727) predakon: a hitellel okosan kell bánni. Őszintén ha valaki jól csinálja még akár kereshet is vele, de ehhez érteni kell hozzá illetve nem szabad ész nélkül felvenni.
(#4728) ForRedGlory: na várjuk kíváncsian. Jó szórakozást majd hozzá.
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
válasz
TheProb #4706 üzenetére
Komolyan vicc... Ha tudtam volna előre, hogy ennyit töketlenkednek akkor nem költöttem volna annyit és megvehettem volna BroCrest fórumtárstól rendesen. Lehet össze kellett volna húzni a nadrágszíjat de ez a helyzet komikus, hogy ők veszik fel elsőnek a listára és ennyit késnek vele.
(#4705) Szpisti: amint kijön a BD verzió, nekem is csücsül majd fel a telefonra az első rész mellé, hogy bármikor meg tudjam nézni
-
Xaels
félisten
válasz
ThorsHUN #4625 üzenetére
Az élet a kompromisszumokról szól. Nem mindet kell elfogadni (a gyártási hibás készüléket nem fogom megvenni például, kérek helyette másikat). Viszont olyan telefon nincs ami mindenkinek minden szempontból megfelel.
(#4626) Badboys: ezt most magyarul ha szabad kérni.
(#4628) ForRedGlory: értem. Akkor tudhatná már, hogy ez nem feltétlenül a legjobb hely ahol keresi.
-
Xaels
félisten
válasz
Exelsior #4599 üzenetére
A HDR arra való amikor egy képen van nagyon világos és sötét rész is. A HDR úgy működik, hogy több képet készít és azokból dolgozza össze a véglegest úgy, hogy nagyjából minden részlet kivehető legyen. Jellemzően a HDR képek könnyen bemozdulnak emiatt.
Ha a macska élessége lett volna a cél akkor érdemesebb lett volna Makró módban próbálkozni kézi fókuszálással.
-
Xaels
félisten
Kamera összehasonlítás a Pocketnow-tól frissítés után.
-
Xaels
félisten
Pfff. Telenor, újra minden mobil 0 ft-os akció képén ott a One [link] jobbról a második a legfelső sorban. Persze a telefon még mindig csak a letölthetőn van rajta.
-
Xaels
félisten
XXYMDABBBBBB(pl.:HT24DW123456)
XX: a gyártás helye
SZ = Shenzhen, China
SH = Shanghai, China
HT = Hsinchu, Taiwan
CH = Wuhan, China
Y: a gyártás éve(2=2012)
M: gyártási hónap: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,A,B,C (január-december)
D: a gyártás napja: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,A,B,C,D,E,F,G,H,J,K,L,M,N,P,R,S,T,V,W,X,Y,Z(Z=31.)
A: a szoftver régiójára utaló kód
BBBBBB: a gyári azonosító
Példa: HT24D.....= Hsinchu, Taiwan, 2012,április. 13. -
Xaels
félisten
Ma/tegnap kérdezte haver, hogy mikor jön a 4.2 One-ra, tudok-e valamit
Mielőtt láttam a kommented Június vége, Július eleje körülit mondtam neki
Annyit tennék még hozzá, hogy ezek nem hivatalos információk. A frissítés érkezése függ régiótól és szolgáltatótól is. Csak mielőtt valakik nagyon beleélnék magukat előre.
-
Xaels
félisten
válasz
robit74 #4484 üzenetére
A nemzetközi szabvány 4 különböző osztályt állapít meg. Az elsőnél nem megengedett 1db hiba sem míg a 4.-nél akár 50db hiba is lehet. Általában a 2.-at szokták alkalmazni. Nem is ezzel van a gond, hanem azzal, hogy ezt sehol sem tüntetik fel. Gyakorlatilag akár azt is mondhatják, hogy a 4.-et alkalmazzuk vagy ezektől teljesen eltérőt. Ha veszel egy monitort vagy TV-t ott általában fel van tüntetve a pixelekre vonatkozó garancia, de itt ennek nyoma sincs.
-
Xaels
félisten
Pedig de. Van egy készülék aminek a 80%-a kijelző. Azon a kijelzőn, sok mindent csinál az ember böngészik, filmet néz és fényképezésnél az látja el az előnézetet vagy mit. Szerintem akadályozza a rendeltetésszerű használatot, még ha minimálisan is de igen.
Én nem emlékszem arra sem, hogy a HTC feltüntetné bárhol, hogy ők az ISO szabvány melyik osztályát alkalmazzák ebben a kérdésben. Innentől kezdve a "telefonon megkérdezzük" és azt mondják nem nem megfelelő válasz. Ennyi erővel azt is mondhatják, hogy 50pixelhiba esetén sem cserélünk...
-
Xaels
félisten
válasz
markyy18 #4472 üzenetére
Persze, de ugye az S/N számból meg lehet tudni azt is, hogy mikor gyártották. Szerintem azért érdemes lenne összeszedni.
Pixelhiba: "A jótállás alá tartozó termékek esetében, ha a fogyasztó a vásárlástól számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó nem választhatja az áru kijavítását, hanem köteles a meghibásodott árut - amennyiben van ugyanolyan árucikke - előzetes vizsgálat nélkül azonnal kicserélni." - Országos fogyasztóvédelmi Egyesület
-
Xaels
félisten
válasz
sipy888 #4467 üzenetére
Edzett üveg az a műanyag. De teljesen mindegy, le kéne már kattani erről a témáról, hogy mi mennyire magas hibaszázalékkal jön ki. Ez a One topik foglalkozzunk csak a One-nal.
Ha már hiba a téma, jöhet akár priviben is, de össze kéne szedni, hogy melyik S/N szám(illetve gyár) a problémásabb. Valahogy így: S/N: XXXXX - Hibás / Nem Hibás
-
Xaels
félisten
válasz
HUTCHDB #4353 üzenetére
Csakhogy érdemben is válaszoljak:
- "majdnem IOS zártság": semmivel sem nyitottabb egy TW, csak más. De ide is bármikor azt teszel hozzá amit akarsz vagy akár az egészet le is cserélheted. Igazából nem vagy a Sense-re kényszerítve ha nem tetszik.
- "szürke, kontraszttalan kijelző": a piacon az AMOLED után ennek a típusnak van a legnagyobb kontrasztja és legmélyebb feketéje, de ugye ezt egy AMOLED fannak hiába mondja az ember. Viszont jobban olvasható napfényben és világos színeknél kevesebbet fogyaszt(lásd GSMArena böngészés tesztje). (Tényleg, ha ennyire nem tudsz elszakadni az AMOLED-től minek is ezt vetted?) -
Xaels
félisten
válasz
Avicularia #4330 üzenetére
Ez nem szabály, hanem szabvány. A gyártók eltérhetnek tőle(általában a vásárló javára történik).
-
Xaels
félisten
válasz
nagyzoltan87 #4322 üzenetére
A Pixelhibára vonatkozóan van egy nemzetközi szabvány. Amúgy meg a 3napos csere értelmében én úgy gondolom, hogy egy ilyen multimédiás eszköznél ahol a legfontosabb hardver maga a kijelző ott igenis kimondhatjuk, hogy 1 pixelhiba is csorbítja a használhatóságot.
-
Xaels
félisten
válasz
Nightfall75 #4188 üzenetére
Majd meglátjuk ha jön. Elvileg lesznek a Notibarról elérhető kapcsolók is. Ha visszarakják a Back gombra programozható Menu-t is akkor tökéletes lesz.
-
Xaels
félisten
válasz
galgyorgy83 #4145 üzenetére
Először a külsőt nézd át tüzetesebben és ha illesztési, anyagminőségi gondot tapasztalsz kérj másikat. Kapcsold be, ha van időd rakd be a mSIM-ed és ha teheted rakj fel egy Antutu-t és egy Dead Pixel tesztet. Először lenyomsz 2-3 Antutu-t egymás után majd nekiugrasz a halott pixel tesztnek. Azért ez a sorrend, mert a felmelegedett telefon esetén kijöhetnek az esetleges ragasztási gondok is. Gombokat is megnézed működnek-e rendesen. Ha minden rendben akkor vidd haza töltsd fel és használd minél többet az első 3napban, ha előjön valamilyen hiba akkor cseréltetheted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest