- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeatLeon08
tag
Szerintem túl sokat akartok egy telefontól. Úgy sem lesz jobb a kép, ha állandóan szervizben van. Sőt még el is ronthatják az illesztéseket, ócska cseretelefont használhattok stb.
Ha annyira lődözni támad kedvetek vegyetek egy hiper-szuper fényképezőt. A lilulást megértem, de az hogy homályos így-úgy ez már nevetséges.Szerintem jó képeket csinál. Legalábbis egy telefonhoz képest jó képeket csinál.
Telefonálásra, netezésre, zenehallgatásra, kisebb fotózásokra kiváló. Stb-stb... -
SeatLeon08
tag
Eltűnt az automatikus alvó mód. Így csak órákat lehet beállítani.
Régen magától kikapcsolt mindent x idő után. Szerintem nagyon merül az akksi...
Valakinek valami ötlet a problémám orvoslására?
-
SeatLeon08
tag
Ahha, nekem Nillkin Crossed Style van.
Elég tetszetős kinyitható tok, de a nyíló résznél elengedi a ragasztás, ami még nem is lenne akkora nagy baj. Csak esztétikailag zavaró.A nagyobb gondom, hogy mikor telefonálok, kilóg egy kicsit a telefonon túlra és ezen a ponton elgyengül, elhajlik a tok széle. Ma anyukámmal megvarattattam, hátha stabilabb lesz és a két anyag nem válik ketté.
Kíváncsi leszek, így meddig húzza, mivel 5000 forintos tok volt. Nincs ínyemre 4 havonta új tokot venni.
A bujtatós tokokkal az a gondom, hogy mikor telefonálok nincs tokban, pedig ekkor van a legnagyobb veszélyben, ilyenkor egyszerűbben esik ki az ember kezéből, mint amikor a tokban van a táska, vagy a zseb mélyén.
A hátlaptok csak annyira véd, hogy a hátlap nem lesz karcos. Csak egyenes talajon hasznos. Mikor egyenetlen talajra érkezik, a kijelző nincs védve. Pl: kavicsos parkoló
Ezért keresek olyan tokot, ami mindig a telefonon van + a kijelzőt is védi valamelyest.
-
SeatLeon08
tag
Ki milyen tokot használ? A jelenlegi tokom szétnyithatós és kezd elfáradni.
Mi a véleményetek a hátlap tokról? Nem sérül a telefon kijelzője? Zsebben nem karcolódik?
Várok pár példát, hogy ki, mire esküszik? -
SeatLeon08
tag
válasz
SeatLeon08 #15841 üzenetére
-
SeatLeon08
tag
válasz
szabi510 #14424 üzenetére
Pedig Powerampban van egy olyan funkció, hogy a headset csak a lejátszót vezérli.
Poweramp beállítások-->Headset/Bluetooth-->Gombok-->
elsőnél pipa
Vezetékes fejhallgató középső bepipálva.Nálam így működik mindenféle segédalkalmazás nélkül. Headset pedig a gyári egy gombos.
-
SeatLeon08
tag
Megvettem a teljes Poweramp-ot 800 forintért. Ennyit megért, így nem kell fülest vennem, mert mindent tud, ami számomra fontos. Hangerőszabályzás nem lényeg.
Így végül töröltem a segéd app-ot.
A Poweramp előlépett első számú lejátszóvá. Nagyon szépen szól és sok minden variálható.Örülök, hogy idetaláltam, mert máskülönben nem leltem volna rá az alkalmazásra. THX!
-
SeatLeon08
tag
Ez a progi már volt fenn nálam is, de mindig tárcsáz dupla klikkre. Valahogy letiltható a hívás a headsetről?
-
SeatLeon08
tag
Sziasztok!
A headsettel van problémám. Szeretnék zenét hallgatni úgy, hogy a fülesről irányítom a számokat. Az alap fülessel ez nem sikerült, mivel a számokat el tudom indítani és meg is tudom állítani, de a következőre ugrás már nem sikerül, mivel ilyenkor az utolsó tárcsázott számot hívja fel. Ha hosszan nyomom a gombot, akkor beugrik a google aszisztens.
Szóval milyen fülest ajánlanátok, amivel tudok léptetni, netán még hangerőt szabályozni is?
A HTC RC E240-el van valakinek tapasztalata?
Működik a telefonnal? Nem szeretnék olyat venni, amit már az előző alap füles is tudott(pl: dupla klikk az utolsó hívó zargatása, a következő számra lépés helyett).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest