- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Miért baj, ha valaki ragaszkodik egy márkáhz? A márkák világát éljük.
Amúgy valamennyire küzd a HTC. Lásd A9 európai és amerikai árát. Idézek az MA tesztből:"Hogy olajat öntsön a tűzre, a HTC ráadásul a 16 gigabájt / 2 gigabájt RAM-os modellért árulja nálunk ennyiért (akad bolt, ahol belefér 200 ezer alá), míg az USA-ban a 32 / 3 gigabájtos kombináció nyitott 400 dolláron promócióban, ami 120 ezer forint adóterhek előtt. Mégis miért kell az európai vásárlóról ennyivel többet lerántani?"
Na ez a baj. Az A9 állítólag jól ment az USA-ban. De csak ott. Nálunk egy jó partner nélkül (ami van, az szar) nem lesz népszerű. Egyszerűen elképesztő, hogy hagyja a márka, hogy a szolgáltatók csak lepöccintsék "nem köll" felkiáltással. Ott kéne dörömbölni az ajtókon és kedvezménekkel adni a telefonokat.
Egy valamiben viszont érdemel dicséretet a HTC és az az, hogy általában nem adja cat6 alá az antennákat. Ez elég időtállóvá teszi (lásd LTE Advanced). Az A9-ben is cat7 van.Samsung Galaxy J5 (2016) cat4
Samsung Galaxy a5 (2016) cat4
Samsung Galaxy a3 (2016) cat4 -
janeszgol
félisten
Nekem ez a kép tetszik. Lehet nem ugyan azt várjuk egy telefon kamerájától. Az autók konturja kivehető, a tárcsák mintája és a rendszámok már nem, de felettük a falakon a feliratokból néhány ovlasható. 1/2.4" méretű szenzor van benne. Szerintem egy 30 ezres kompakttal sem lehet jobbat lőni.
De elismerem, ha valakinek jobb kell. (Azt a kettes pontot nem kell komolyan venni.) De szeritnem ez a kamera teljesen jó oda, ahova szánják. Amúgy szemészhez kell mennem már.
-
janeszgol
félisten
Én nem látom olyan rosszank a kamerát. Mikor megnéztem a képeket, éppen azt mondtam magamban, hogy kai ennél jobbra vágy, az 1, vegyen egy fényképezőgépet vagy 2, nyakon lesz csapva, hogy felbébredjen.
A telefon 2015 májusában jelent meg, de csak Kínában. EU-ba ha jól tudom ősz környékén tolták. A kinézet példás és nekem bejön evvel a díszcsíkkal (sőt, ez a legszebb, bár lehetne a díszcsíkban az érintőhgombok), a kijelző frankó. Kamera nekem tetszik, szeritnem jó képeket lő. (S6 és G4 azért biztosan előzi.)
SoC... engem simán kiszolgálna. Akku kevés.
Ehelyett vegyek Xiaomit? Igen hasonlót kapok ezért hármat is, de egy se kellene. Szoftveresen távol áll tőlem és mostanában olvasok furcsákat a Xiaomi modellekről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 10
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Autós kamerák
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest