- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
van, amíg egy mod, vagy TG észre nem veszi
amúgy ez az helykihasználás az előlapon szerintem is gyalázatos. oldalt is nagy a keret a kijelző körül oldalirányba is, alul pedig pláne, és pont a félkezes használatot rontja, ha a kijelző fölött lenne a HTC sáv, sokkal kevésbé lenne zavaró.
az ára meg pláne fájó pont, sajnos a HTC nem igazán tudja az árazást megfelelőre kihozni, de már évek óta, egyetlen épkézlűb indokot nem tudok mondani, miért pont ezt venném ennyiért. vagy akár csak 150-ért.
-
Tyer
őstag
BMW-s alatt nem tudom kit értesz, a rák-ot megtaláltam
Rólam sem mindig ez a vélemény
Az igazság az, hogy nagyon fel tudnak az olyan kommentekkel huzni engem is, amiből sugárzik a tájékozatlanság, és a márka ismerete.
Azt gondolom, hogy a HTC egy nagyon jo, és minőségi márka (cég), valóban jó készülékeket gyárt, csak teljesen illik rájuk az a meme, hogy: Nem vagy te hülye, csak mostanság nagyon nincs szerencséd a gondolkodásban
Azaz hallanakvalamit rola az emberek, és :
"Már rég csődbe kéne mennie"
"Tul van árazva"
"Lenyomja egy kinai gyárto is" <- Egyébként ez zavar leginkább mikor kinai márkának nézikAzt gondolom, hogy a HTC-nek az utobbi időben nagyon nem jött össze. A One X-nél a tegrát elcseszték, voltak gondok, de 3 évig használtam a készüléket, akku időn kivül mindent imádtam rajta. Előtte 1 év után már uj telot akartam, alig birtam kivárni, hgoy cserélhessek, itt 2 év után teljes nyugalommal mondtam, hogy ok, most nem az a gazdasági helyzetemvan, hogy telot cseréljek, még várok. Valahogy éreztem ezt a 2016-ot.
Jött a 10, nem volt kérdés.
Összefoglalva, szeretném, ha a cég megkapná a kellő tiszteletet, és jo lenne, ha többen ismernék, és biznának benne, és visszanyeerné az öket megillető helyet a versenyben.
Szakértök közt még mindig valamiért a Samu- LG- HTC -és ujabban Huawei compare-eket látom...
Szoval igen, mostanság mellényult a HTC, de szerintem reális az árazása (ami amugy valoban nem alacsony kategoria, de nem is hulladékot gyárt), és minőséget gyárt a cég. (OneX 3 év alatt nem látott szervizt, csak kivülröl... és Egy hard reset-je volt)
Olcsó husnak meg amugy is hig a leve... Bár valaki azt szereti.Köszi, aki elolvasta, felfogja, nem trollkodva válaszol,
Tyer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest