- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz
Fejvadi #1271 üzenetére
De igen, lehet menteni, de arra nem volt időm, mert azonnal kellett egy hívást intéznem, szóval home gomb és hívás.
Meg minek mentegessek, amikor Androidunk van és létezik multitasking (szegény iOS és WP userek)? Én mondjuk amúgy se sűrűn indítok appot ikonnal, mindig a multitasking felületről indítom őket. A drawert nem is használtam még, amióta HTC-m van.
(#1279) akoska07: Az M8 is bírta a vizet ugyanígy és a G3 is. Az iPhone-t belerakták és kb. 5 másodperc alatt kikapcsolt és tönkrement. xD
-
no more
veterán
válasz
Fejvadi #1266 üzenetére
Azért lehet nem örülnél neki, ha pl. megnyitsz egy jegyzetet, írogatsz, de mondjuk menned kell valahova közben, home gombbal berakod háttérbe, és, amikor visszatérnél rá, már bezárta és oda a munkád. Én már jártam így, 1 órás munkám veszett oda, hála az Xperia SP-nek (ekkor adtam el, ez volt az utolsó csepp).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest