- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landor
tag
4.4.2 kint
-
Segal
veterán
Maximális tisztelet érte
Nálam a memóriabővíthetőség végett elvérzik (ez nem tetszik az S4-be is hogy itthon csak a 16 gigás lesz Samsung garival. Nekem még az is kevés)
Ugye még a ONE-nál is kb 25 giga lehet (ha nem kevesebb) ami a felhasználó részére állhat azt én meg csak játékokkal meg tudnám tőlteni.
Real Racing 3 4 giga
NFS Most Wanted majdnem 2 giga
Pár Gameloft mostani Gameloft játék és máris kölelíthetünk a 20 gigához és akkor még semmi jövőbeli játékot nem vettem figyelembe amik már tényleg a FullHD kijelzőhöz lesznek igazítva tehát nálam játékra kéne minimum 30-35 giga.
Ugye ott a fényképező is a mobilba amit ha nem csak mutogatni szeretnénk hanem videózni is vele akkor oda sem árt félretenni kb 20 gigát mert a FullHD felvételek zabálják a tárhelyet.
Zene nálam 2-3 giga között van ez elenyésző.
Navigáció 2 giga.
BDRip-es avik is kb 15 giga és akkor még semmi sorozat vagy vicces videó nem lenne benne csak a filmek.
Ez már 95 giga és még sehol sincs semmi extra dolog.
Én speciel manapság már a mobilom micro sd kártyáján tartok egy komplett pc telepítőt (win, office, driverek, programok) mivel elég sokszor megtalálnak haverok hogy ezt-azt meg kéne csinálni a gépükön régen ez mindig 5-6 cd hordozgatással járt, majd külső merevlemezzel aztán pendrive-al manapság már csak egy micro usb-s adatkábelt kérek vagy ha van wifi akkor vezetéknélkül felmásolom a gépre amire épp szükség van.
Viszont ez is közel 10 giga.
Tehát nekem alapesetben is minimum a 64 giga plusz 64 giga felépítésre lenne szükségem egy telefonba bár azt se bánnám ha jönnének már a 128 gigás telefonok vagy micro sd kártyák. -
BenHans
addikt
válasz
Cyberpunk #43 üzenetére
Ezt én sem nagyon értem, a tesztjében is nekifutottam még 1x hátha csak rosszul olvastam, de nem...
Az a 8-16GB nagyon szűk bővíthetőség nélkül. Anno ezért is lett 15ezerrel többért One X-em a One S helyett, ott is 16GB bővíthetőség nélkül.Egyébként mostanában nagyon gondolkozom a WP kipróbálásán, ha már a Lumiát említetted. Kíváncsi vagyok pro és kontra tényezőkre droiddal szemben, az olyanokra amiket napi használatban is észrevesz az ember.
-
Peterson_
addikt
válasz
#06658560 #39 üzenetére
Igaz.
Meg az is, hogy annyira nem kell, hogy bármi jó legyen, akkor inkább cipelek egy okos és egy butafont
Az biztos, hogy a helyzet mifelénk nem igazán fog változni míg nem dobálják az ember után potom pénzért, vagy jó előfizetéses konstrukcióban.cain69:
-Akkor úgy mondom, hogy az átlag igényekhez többnyire elég.
Nálam a játékok és a rengeteg zene tölti meg, de így is van a 32Gb-os kártyán közel 6 Giga helyem, viszont az én telefonomból kispórolták a belső tárhelyet. -
BenHans
addikt
válasz
Cyberpunk #36 üzenetére
Nem, nem nehéz felfogni. Nem nagyon találkoztam még olyan emberrel akinek a telefonjába nem volt elég 64GB, vagy ha ebből még gyárilag foglalt is valamennyi akkor ~60 vagy 58... Nekem FLAC-ben vannak a zenéim, teljes albumok, van pár sorozatom illetve filmem is ilyen célra, + képek és videók és még így is elég 32GB.
De teljesen igazad van, ha lehet még több, akkor miért ne legyen, ezért fogok One ból 64GB-os változatot venni, annál viszont már tényleg nem kell több NEKEM, és csak nagyzolásból hogy nekem milyen különleges igényeim vannak, nem fogom szapulni a microsd-t nélkülöző készülékeket. -
blade zte
őstag
Aki emiatt sír, az könyörgöm vagy ne érdekelje, vagy takarodjon venni egyet kínából, ha ennyire érinti.
-
törölt tag
-
Cyberpunk
félisten
Pedig ez is jónak tűnik, jó nem unibody, de hát na. Errefelé nem kell az ilyen úgy látszik.
-
Azért a hátlap ügyesen lemaradt a képekről Ennél a verziónál vaj' milyet kap, ha nem fém? Mondjuk a "levehető hátlap=nem fém hátlap" összefüggés meg hülyeség, mert fémből is lehetne levehetőt csinálni..
-
Peterson_
addikt
válasz
#06658560 #31 üzenetére
Én ezt értem, de elbeszélünk egymás mellett.
Egyszerű példa:
Én már pl nem tudnék kétkártyás mobilt venni, mert ami kellene, szolgáltatónál nem kapható, az általad is leírt okok miatt, egy összegben pedig nem tudok teszem azt 70-80 ezer forintot leszurkolni érte.
10 ezres kategóriát meg nem vennék, mert az tudásban nem váltaná ki a mostani készülékem, így megintcsak két telefonom lenne, szóval értelmét vesztené az egész.
Szerintem mások is vannak így ezzel.
Tudásban és ár/érték arányban jó kétkártyás készülék kevés van a piacon. -
mpierre
veterán
Ha ugyanaz a aksi marad, akkor eléggé öngól íze van ennek...
-
törölt tag
-
Peterson_
addikt
válasz
#06658560 #28 üzenetére
De ha megnézed, a szolgáltatók sem taposták egymást, hogy dualSim készülékeket áruljanak.
Nekem pedig az a tapasztalatom, hogy nem mindenki tud vagy akar egyösszegben készüléket vásárolni.
Persze az alap kínálatban nem olyan vészesek az árak, de pl én maximum akkor vennék ilyen telefont, ha a mostanit-és a másodikat- egy az egyben kiváltja egyéb kompromisszum nélkül. -
BenHans
addikt
A legtöbb embernek még mindig nincs szüksége dual sim-re, azt a rinyát meg hagyjuk hogy nem bővíthető a 64GB... (Dropbox, külső HDD, pendrive)
Ez, hogy a bővíthetőség hiánya mekkora hátrány és gyenge pont, nem más mint szarköpülés.
-
Segal
veterán
Azért ez elég röhejes.
Amikor bejelentették a GS4-et jött a sok HTC huszár hogy az milyen szar műanyag és a HTC ONE meg Unibody fém és minőségi összeszerelés stb.
MOst ittvan tökugyanaz a telefon csak (S4 féle levehető gagyi) műanyag hátlappal és sír a sok huszár hogy ez bezzeg bővíthető.
Kérdém én már nem is számít az összeszerelés??? -
Robertoq
őstag
Még jó hogy nem ide jön mert nem fém nem unibody
-
tjb007
nagyúr
válasz
Peterson_ #18 üzenetére
Ha Európában is olyan hatalmas igény lenne ezekre, akkor itt is lenne, de mint láthatod nincsen. 1-2 millió ember nem igény (és akkor még lehet, hogy sokat is mondtam).
(#20) ADAM1337
Most már csak három, köztük a világ legnagyobbja, a China Mobile az "elenyésző mennyiségű" 700 millió előfizetőjével (ami már valószínűleg több).
-
Koczó93
őstag
Nekik jut bele micos sd foglalat.
-
BatchMan
senior tag
Ha minden EU-ba eladott darabon meg tud spórolni 1€-t és elad 5 millió darabot, az 5 milió €.
Kérdés? -
Peterson_
addikt
De.
Főleg, ha kvázi egy partnerrel megoldható az értékesítés, a promó, meg a logisztikai dolgok, és ugyanaz, vagy talán több bevétel harácsolható össze.
Teljesen logikus, de ettől még nem zárja ki a "tisztességtelen előny" tényét
Szerintem mindenkinek savanyú a szőlő Európában. -
Beri
addikt
Ha meg hoznák Európába, azon menne a sírás, hogy műanyag a hátlap.
-
Nigér
őstag
Elmehet a sunyiba a HTC..
-
Rozzo
tag
A memória bővítésnek nem kellene ilyen különlegesnek lenni. Minden telefonba kéne!
-
tjb007
nagyúr
Lehet hőbörögni, de a China Mobile-nak egymagának majdnem annyi előfizetője van, mint Európa teljes népessége, így érthető, hogy úgy táncol a HTC ahogy fütyülnek neki. Ha szalonnás burkolattal kérik akkor azzal csinálják meg nekik.
(#9) Peterson_
Miért, te nem oda mennél ahol a nagy pénz van ?
-
bobace
addikt
Ez mekkora gáz.. Mióta várunk már egy felső kategóriás telefonra dupla SIM-mel.. De az ide sosem jut el.. Hátha kiadnak egy EU verziót is.
-
Peterson_
addikt
Mintha tisztességtelen előnye lenne az ázsiai piacnak
Egyébként szerintem ott ezek a fícsörök már alapkövetelménynek számítanak. -
Tomy Yayo
senior tag
Bárcsak ide is inkább ez jönne... Kit érdekel a unibody, ha van 2 SIM és microSD foglalat?
Ha ettől kicsit vastagabb, az se érdekel.
-
aAron_
őstag
sajnos Kínában nagyobb a verseny, ott muszáj ilyen döntéseket hozni
-
AS
félisten
Ugyan ez lesz Samsung S4 el is Kinában
-
xmaas
őstag
Ez vicc kategoria CSajna-nak 2 SIM es meg microsSD bovithetoseg es a vilag tobbi reszenek ugyan az a telefon csak ezek nelkul eleg nagy atb@szas reszukrol nem hiszem el hogy nemtudtak volna megoldani hogy ezeket berakjak nekunk szant verzioba is attol hogy unibody haz jonn ide mennyire nehez lett volna kivagni meg 2 ablakot a keszulekhazba mi?
-
callmeakos
veterán
Azért ez elég nagy fricska a világ többi pontjának a HTC részéről....
-
na elmennek ám a...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged