- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
válasz
spawn21 #3757 üzenetére
A helyedben nem ezt venném
Szeretem és gyönyörű.
De alig többért hardweresen sokkal pengébb darabokat lehet venni.Frissítés miatt nem aggódnék. Ahogy nézem az összes gyártó szopatja a vevőket és a gyári frissítésekre várni hát...
Szóval vagy vegyél egy olyat amin most 2.2 van, vagy vársz pár hónapot és veszel 2.3ast, vagy megszokod a gondolatot hogy rootolsz és majd szoftot cserélsz magadnak.
Pl ezzel az erővel a helyedben megtartanám a Xt720 at és szoftot cserélnék rajta. Ha jól rémlik akkor a legend hardweresen sokkal gyengébb mint a xt.
Mod: Illetve egy szempont lehet amiért ezt venném ma is. Hogy ami okosabb az mind nagyobb is. Ez kellemes méret. De mivel Xt720ad van ez nem szempont.
-
Senhi
aktív tag
válasz
spawn21 #3754 üzenetére
Elülső gombjai nagyon gagyik ill. a touch szenzor valami alsó kategóriás cucc, mert multitouch van benne, de 2 ujjal irányítható játékoknál használhatatlan.
A kolléga által említett wifi gyengeség a 2.2-vel szerencsére megoldódott.
Amúgy ha csak nagyon nem vagy elájulva a készülék kinézetétől akkor lehet érdemesebb +5k-ért desire-t venni vagy esetleg valamilyen motorolát (pl. defy).
-
L4mie
veterán
válasz
spawn21 #3754 üzenetére
Szia,
Nyüg nem nagyon, picit gyengébb a Wifijel, meg BT ben nem szeret minden headsetet)
Nekem kijelző fosta össze magát, de 3 nap alatt cserélték.Nyüg, hogy 2.2 elvileg csak Nyugaton van :S és csak Vodásoknak. ez viszont elég undorító szerintem, többen már megunták a várakozást, és rootolnak, amivel vigyázni kell, mert volt kolléga aki szappantartót csinált a Legendből rootolással.
Ha mákod van kifogsz egy német vodásat, és arra simán jön a 2.2.
Ami jó a telefonban, hogy exkluzív, még nem láttam más kezében ilyent (persze tudom hogy vagyunk sokan ^^ ) és egy igen igényesen összerakott, szép telefon.
Ami elszomorított, hogy ugyanez a vas van a ZTE Blade ben (ami 1/3 ába kerül) viszont van egy gyanúm, hogy ez 3 év múlva is egy használható telefon lesz, míg azok 4/5-e 1-2 év és kuka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Chrome
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hálózatokról alaposan
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby rádiós topik
- FOTÓS beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest