- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hali. Ma azt figyeltem meg hogy a kijelzőm fénye halványan vibrál.
Mi lehet a gond? Találkoztatok hasonló esettel? Mit kell tenni? Előre is köszönöm.
-
utomi
senior tag
Pontosan erről van szó. Hiába a nagy felháborodás mert nem az XXL vállal garanciát, ők csak értékesítenek. Naná, hogy nem fognak ennyi pénzt elbukni amikor közük nincs a dologhoz. Amúgy meg a kollégának kellett volna kérnie egy új SIM kártyát meg rádiós romot cserélni és szerintem simán megoldott lett volna a probléma.
-
moonman
titán
uj patch a tulerzekeny kepernyore: katt
nekem egyelore latvanyosan javult a gepeles, kevesebbet megy felre.
-
tsaby76
aktív tag
3hónap után nem hinném hogy bárhol is visszafizetnék a vételárat, még hivatalos forgalmazónál sem.
Egy ilyen áfamentes konstrukciónál meg teljesen valószínütlen, hogy valaha is pénz lesz a dologból.
Mielőtt ideáig fajult volna a dolog a szolgáltatói részről is futni kellett volna egy kört, mert a csak T hálózaton jelentkező probléma teljességgel kizárja a készülék hibáját.
Ezt a hercehurcát utánaolvasással együtt 1óra alatt meg lehetne oldani, ha van a usernek egy ici-pici érzéke a dologhoz.Feldobna egy US T-MO rádiót és egy hozzá passzoló friss romot és élvezhetné többek között a jóval több ramot. -
moonman
titán
az a helyzet, hogy ha az XXL-től vette, akkor az XXL-nek teljesen igaza van abban, hogy ők nem fogják visszafizetni, ugyanis áfamentesen, magánszemélyként adták el, semmiféle "jogviszony" nincs köztük. a gépet a HTC árulja, náluk kell bevasalni, ha mindenáron cseréltetni akarja, de azt sem hiszem el, hogy odáig nem jutott el agyilag, hogy nem másik szolgáltató kártyájára kell cserélni, hanem be kell menni a T-be és díjmentesen kérni egy új SIM-et.
-
tsaby76
aktív tag
válasz
Napfénysüti #14 üzenetére
Nekem szerencsére hibátlan volt, és az új tulajnál is jól működik, pedig lassan 2éves a gépezet, mondjuk azt hiszem az első daraboknál nem volt gond, inkább a frissebbeknél volt ez a gyakori digitalizáló hiba.
Hát igen a Toyota... a megbízhatóság mintaképénél is előfordulnak problémák, igaz ott rengeteg autót érint a probléma, és egy biztonsági szempontból nagyon kritikus alkatrészről van szó.Gzolo:
Szerintem egy rádió frissítés megoldaná a kérdést, illetve nem tudjuk, hogy mennyire friss simekkel próbálgatták/használták a készüléket.Nekem egy 10éves kártyával, gyári rommal/rádióval, nem volt 3G adatkapcsolatom, de a frissítés után tökéletes lett, és nem tapasztaltam aktív adatkapcsolat mellett sem hívásközbeni rossz hangminőséget. -
Gzolo
senior tag
Nem jó ómen ez a HD2 vásárlóknak, tegnapi Homár cikkben még érdekesebb dolog ütötte fel a fejét:
[HD2 probléma] -
tsaby76
aktív tag
Az enyém is köszöni jól van, és nem is nagyon aggódom, mert van 2év hivatalos garim a gyorsboltban.Nem hallottam, hogy bármelyik fórumtársunknak gondja akadt volna a kijelzővel, pedig elég sok lehet ebből a gépből itthon is.Emlékszem, hogy az omnia1 kijelző(vagyis digitalizáló), sok(igaz rengeteg omnia 1 van) fórumtársnak feladta a harcot, csak ott a gyártó nem tett ilyen nagy port kavaró bejelentést.
Egy selejtes szállítmány kijelző/digitalizáló belekerült a készülékekbe, ennyi történt, szerintem ne írjuk le ezért a gyártót, jó tudom a prémium kategóriában ez nagy baki, de reméljük hamar megoldódik ez a probléma.
De leginkább azt remélem, hogy ez a probléma nem fog érinteni, mert nagyon szeretem ezt a nagy lapos dögöt! -
Napfénysüti
nagyúr
Ha igaz ez a HD2-es dolog az azért blama a HTC-nek.
-
LA_COSTE
senior tag
Ekkora szívást...
-
Levin01
őstag
Lekopogom, eddig nincs bajom a HD2-vel.
-
plus44
veterán
Uhh..nem is tudtam, hogy a HD2 ilyen rossz kijelző téren...
-
Esmein
nagyúr
Ezen kívül készlethiány tapasztalható Desire-ből a következő hálózatüzemeltetőknél: O2, Three, T-Mobile. Az áprilisban megjelent telefont a szigetország lakói előre láthatóan Július magasságában vehetik kézbe.
-
z0d1AK
nagyúr
Növelni kell a gyártósorokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- weiss: Pant* rant
- Milyen videókártyát?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Eredeti játékok OFF topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nintendo Switch 2
- MILC felhasználók szakmai topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest