Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szafi77

tag

válasz Luser2000 #1156 üzenetére

a 3G-t most ki be kapcsolgatom, így talán egy kicsit tovább bírja. felraktam a power manager-t (v1.5.5) amiben ki bel lehet kapcsolni a wifit a bluetooth-t és lehet a 2G és 3G között váltogatni, sőt a progi szól ha data roaming van ami meg a pénztárcámat kíméli.
    ---------------
    Én ma a CoPilotttal tettem meg a haza vezető utat. De vegyesek a érzelmek. az utvonal újratervezése gyors csak hát nem nagyon értette miért jöttem le a főútról, és minden áron vissza akart rá terelni. Konkrétan a hungáriát a stefánia úton kerültem el, de minden lehetséges sarkon vissza akart vinni a hungáriára. de a legidegesítőbb a navigációs férfi magyar hang! Mindig úgy kezdi "egyenesen .. forduljon balra/jobbra. Mi ez az "egyenesen"?!
    Ami jó benne hogy gyors minden téren! Gyorsan talált jelet, gyorsan tervezett újra! Mutatta a nagy kereszteződések előtt a besorolási sávokat. a kijelzőt is sikerült számomra barátságosan bekonfigurálni.
    Én is budapesti vagyok, vidéken is tesztelem majd de az még odébb van...
    A Ndirve-ot is próbálom majd, és akkor megírom a tapasztalataimat.
    ------------
    Nem használokfóliát - 2 napos a teló :). Meg azt is olvastam valahol hogy nem is fontos rá a fólia, de ha van valakinek pozitív tapasztalata mondja!!!
    -----------
    Vettem Autós szettet. Bementem egy MediaMarkt-ba és kész. Az szivargyújtó töltő Hama (tip.:00 089491, ára: 1590 Ft) usb lyukkal rendelkező töltője. A kar egy Hama kar (tip.:13 062409 ára:3990 ft.), a hajtogatható kar mellé adnak egy ragasztható és egy levegőbefújóba akasztható részt. Most már csak két usb kábel kell nekem!

Új hozzászólás Aktív témák