Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szafi77
tag
válasz
Luser2000 #1156 üzenetére
a 3G-t most ki be kapcsolgatom, így talán egy kicsit tovább bírja. felraktam a power manager-t (v1.5.5) amiben ki bel lehet kapcsolni a wifit a bluetooth-t és lehet a 2G és 3G között váltogatni, sőt a progi szól ha data roaming van ami meg a pénztárcámat kíméli.
---------------
Én ma a CoPilotttal tettem meg a haza vezető utat. De vegyesek a érzelmek. az utvonal újratervezése gyors csak hát nem nagyon értette miért jöttem le a főútról, és minden áron vissza akart rá terelni. Konkrétan a hungáriát a stefánia úton kerültem el, de minden lehetséges sarkon vissza akart vinni a hungáriára. de a legidegesítőbb a navigációs férfi magyar hang! Mindig úgy kezdi "egyenesen .. forduljon balra/jobbra. Mi ez az "egyenesen"?!
Ami jó benne hogy gyors minden téren! Gyorsan talált jelet, gyorsan tervezett újra! Mutatta a nagy kereszteződések előtt a besorolási sávokat. a kijelzőt is sikerült számomra barátságosan bekonfigurálni.
Én is budapesti vagyok, vidéken is tesztelem majd de az még odébb van...
A Ndirve-ot is próbálom majd, és akkor megírom a tapasztalataimat.
------------
Nem használokfóliát - 2 napos a teló. Meg azt is olvastam valahol hogy nem is fontos rá a fólia, de ha van valakinek pozitív tapasztalata mondja!!!
-----------
Vettem Autós szettet. Bementem egy MediaMarkt-ba és kész. Az szivargyújtó töltő Hama (tip.:00 089491, ára: 1590 Ft) usb lyukkal rendelkező töltője. A kar egy Hama kar (tip.:13 062409 ára:3990 ft.), a hajtogatható kar mellé adnak egy ragasztható és egy levegőbefújóba akasztható részt. Most már csak két usb kábel kell nekem!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A HTC legújabb androidos készülékén a gyártó Sense névre keresztelt felhasználói felülete fut. Nem kell több Windows Mobile.
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest