- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
Lehet, hogy pontosabb úgy fogalmazni, hogy winmo alatti programok fagytak, mert lehet, hogy a win maga futott tovább.
Viszont az alatt a néhány hét alatt , ameddig használtam, több alkalommal is ki kellett vennem az akksit, csak úgy lehetett életet lehelni bele.
Nem tudom, másnál igen, vagy nem, vagy kicsit, vagy nagyon szarakodott, de nálam igen. Illetve lehet, hogy ti toleránsabbak vagytok, de nekem egy (akkor még) 120ezres telefonnál ezek nem férnek bele... -
Játékos
addikt
válasz
SentryGun #2799 üzenetére
Hali!
Én HD2-ről váltottam Desire-re. Akárki akármit mond, szerintem ég, és föld. A HD2 vasa komolyabb, a Desi kicsit gagyibbnak hat mellette, viszont simán elviselem, mert az Android SZÁMOMRA porba gyalázza a win-t! Sose kell vele baszakodni, tök stabil, ami SAJNOS nem mondható el a windowsról. Azért mondom, hogy sajnos, mert én nagyon szerettem volna a HD2-t, azért is választottam azt először, de kiborítóan viselkedett több alkalommal is.
Lehet, hogy tényleg hamarosan lesz rá Android, de a mostaniak azért még nem nevezhetőek stabil rendszernek, ahogy olvasgatom. Ha pont olyan lenne, mint a Desi-n a Froyo, akkor szerintem visszacserélném a telefont HD2-re. De win-t soha többet nem akarok használni. -
Játékos
addikt
Sziasztok!
Kerestem, de nem teláltam, hátha ti jobban emlékeztek, hol található az a cikk, ami arról szólt, hogy egy srácnak T-s hálózaton aktív adatkapcsolat esetén sistergett a telefonja.
Erről volt egy elég hosszú cikk, de akármire kerestem, ami a témát érintheti, nem találtam meg.
Előre is köszönöm, ha tudtok segíteni.Megtaláltam...
-
Játékos
addikt
válasz
stophunter2 #2598 üzenetére
Elvileg nem engedi túltölteni/melegedni, mert lekapcsol a kütyü, nem?!
-
Játékos
addikt
Kedves Urak!
Elhagytam a táborotokat, Desire-t vettem a HD2 helyett. Egyelőre jól megy...
Kitartás! -
Játékos
addikt
Nyílván vannak pro/kontra érvek, de összességében én még nem láttam olan jó megoldást, mint az Invisible Shield. NEKEM az jött be leginkább, mert nincs kedvem egy eyébként is nagy gépet egy mégnagyobb tokba rakni, illetve elég komoly védelmet nyújt.
-
Játékos
addikt
válasz
Gyulus1990 #2395 üzenetére
Nem piszkálnak a szolgáltatók a menühöz a legjobb tudomásom szerint, és a későbbiekben magyarítható.
-
Játékos
addikt
Nekem most nincs problémám hála Istenkének.
Viszont tegnap bemutatták az új ájfont... -
Játékos
addikt
Hogy kell külön radiot frissíteni?
-
Játékos
addikt
Urak!
Én a 10-es Operát használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Nekem nem tördeli szét az oldalt!
TELJESEN olyan, mint pc-n!
Másrészt az egybökéses zoom oda zoomol, ahova böksz! Nem értem, azt, hogymiért "nem oda zoomol, ahova akarom". -
Játékos
addikt
Mire tudtok használni annyi memóriát?
illetve az csak bizonyos ROM-okban működik? Vagy lehet valahogy "simán" engedélyezni?
Másrészt a személyreszabásból összesen annyi hiányzik, hogy a 3x3 helyet 4x4 gyorsindító kéne, minden egyéb teljesen megfelel.
Gyári ROM létezik 6.5.5 winnel? -
Játékos
addikt
Jaaaaa! Hogy a tizes Opera csak ennyivel gyorsabb a gyàritól!?
-
Játékos
addikt
Jobb a békesség. Egy ilyen drága kütyünek tokban a helye, viszont bőrben baromi nagy, kényelmetlen a zsebemben.
Ezért marad az IS. Az volt az ájfono is, és valóban a rácuppantós tartó felgyűrte a sarkain.
Keresek majd olyan tartót, amit oldalról kell rászorítani a gépre. -
Játékos
addikt
A telefonra azonnal, a telefonról pár perc múlva szinkronizál. Nem baj ez, csak furi volt iphone után...
Szerintem megbarátkozok a kis kütyüvel, rendeltem rá hátulra IS-t, még kellene valami autós tartó/töltő. Ki milyet használ? -
Játékos
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy miért nem akarja a telefon magától azonnal szinkronizálni a kontaktokat Google-el? Pedig szerintem úgy van beállítva, és az Activesync fut a háttérben, és kapcsolódva is van.
Visszafelé tökéletes, ha a googleben kitörlök egy kontaktot, az pár pillanat alatt eltünik a telefonról, ahogy illik neki.
Mi a baj? Vagy ez így normális? Az is lehet, mert még winmobilon nem használtam exchange-et... -
Játékos
addikt
Öreg PhonEx felhasználó vagyok, kérdezz bátran.
Dián imádtam (volna), csak apró bakikat csinált: Belefagyott alkalmanként a hívásfogadásba, vagy nemm hallottak engem a másik oldalon. HD2-n megbízható?
Ha ez is menni fog rendesen, akkor már tényleg csak a játékok maradnak el ezen a gépen... -
Játékos
addikt
válasz
moonman #2264 üzenetére
A gyári 2 GB-os az lassúnak számít?
Egyébként nem kellett semmit se átnevezni az ájgónak. Kipróbáltam, és hát...ööö...kicsit szép program. Tényleg olyan prémium kategóriás az egész, borzasztó mennyiségű beállítással/lehetőséggel.
Kétujjas zoom jó lenne nagyon, mert már hozzászoktam. Még forgalomban nem próbáltam...
-
Játékos
addikt
válasz
moonman #2262 üzenetére
én tegnap egy hét próba után feltettem CHT-t és reggel máris nem ébresztett. ez azért jelent valamit.
engem is ez szivatot szerintem, mert most MINDEN jól működik!
Ti milyen memóriakarival használjátok, és milyen sebességet produkál vele a kütyü íráskor/olvasáskor?
Dj Neo
mire kell átnevezni a könyvtárat? -
Játékos
addikt
-
Játékos
addikt
Megoldódott az "MMS-probléma".
Beállításbeli hiba...
-
Játékos
addikt
Oksa. Eddig semmi probléma a szűz rendszerrel. Szimkronizál Google-el, magvannak a kontaktok, építgetem szépen. Mondjuk iGo 640x480, csak hogy minden rendben legyen...
Írtatok itt régebben valami automata beállításról, ha jól értettem az a hálózati beállításokra vonatkozott. Azzal mennie kell a netnek, illetve az MMS-nek, igaz? Merre kell keresni?
Köszi szépen! -
Játékos
addikt
Sziasztok!
Uraim! Én nem vitatkozni, meg "jólmegmondani" jöttem ide! Nagy örömmel, és izgalommal vettem ezt a gépet!
Nem összehasonlítható az iphone-nal számomra, és kész! Nincs szerintem ezzel semmi gond,
csak én nem ezt várom egy csúcskategóriás százezres telefontól.
Volt idő, mikor mindent szerettem babrálni, hekkelgetni. Telefonon is, PC-n is. Ezek az idők elmúltak, viszont cserébe elvárom, hogy úgy működjön, ahogy kitaláltak. Ez baj lenne?
Egyébként a legeslegszebb látványt a HD2 nyújtja számomra a főképernyőjével! Rengeteg információ, gyönyörű menü, 1 nyomással hívom a páromat, egyszóval imádom! Csak mikor eszembe juttatja 1-2 hülyesége a "régi időket", akkor megy el a kedvem az élettől.
Ennyi. Mindezek ellenére kívánom, hogy használjátok elégedettséggel a gépet, ami ismétlem nagyszerű vas, csak hát Win...
Béke! -
Játékos
addikt
Bocs, tényleg elfelejtettem neked a választ:
az első napon 3 alkalommal kellett az akksit kivennem, mert nem reagált a képernyő semmire sem. Gombok világítottak, és több semmi. Az Opera iszonyatok késéssel forgatja meg a képet, és van, hogy el is felejti. Emulátorba belefagyott, nem tudtam kilépni belőle.
A gyári ébresztő továbbra sem működik. Persze van SPB Time(vagy mi), meg G-alarm, de könyörgöm, 2010-et írunk. A gépelés vicces az iPhone után, hiába a nagyobb képernyő.
Hírtelen ennyi jut eszembe.
Persze a vas az nagyszerű, minden elismerésem a HTC-nek. Általában gyors, jól fényképez, kiváló zseblámpa (!), meg mittomén, de a Win nekem nem játszik többet telefonon...
Béke! -
Játékos
addikt
Köszönöm a segítséget. Én azon kevesek közé tartozok, akik gyári romot nyúznak. Egyébként mielőtt vettem a masinát, kérdeztem, hogy mennyire bugos, hibás, stb. Teljesen ugyanaz, mint a Diamond! Teljesen!
Hogy az égbe vállalja ezt így a HTC 2010-ben? Mármint a Windowst.
Mindegy,VAN ELADÓ HD2,
ha érdekel valakit! Cserélem valami olyanra, ami sose látott Windowst. (iPhone 3GS, HTC Desire)
Azért köszi mégegyszer! -
Játékos
addikt
Namégegy kérdés: wireless controlls alatt nincs "3g" kapcsoló, pedig az előző romnál volt.
A taskbar-on a "g", vagy "h" jelzi a 3g-t?
Illetve sehogyse tudok mms-t küldeni, pedig a beállítások helyesek szerintem... -
Játékos
addikt
Uraim!
Hogy kaphatok értesítést, hogy az SMS megérkezett?
Köszi! -
Játékos
addikt
Sziasztok!
Milyen ROM-ot használtok, illetve tudtok ajánlani? Tegnap megvettem a telefont, Energy ROM van rajta, de sajna csinált 1-2 érdekes dolgot, ami a Diamondos időszakot juttatta eszembe.
Teszek ma rá egy gyári ROM-ot, de ha van valami sokak által javasolt stabil ROM? akkor azzal próbálkozok majd.
Egyébkét a vas brutális, jobb, mint vártam, csak az a fránya Windows... -
Játékos
addikt
válasz
Avicularia #2196 üzenetére
-
Játékos
addikt
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
A HD2-t lehet függetleníteni?
Köszi! -
Játékos
addikt
válasz
Gondwana #2109 üzenetére
Nagyon köszönöm, pont erre voltam kiváncsi.
Mások véleményét is szivesen olvasnám, ha felébredtek...
Nézelődtem, és eszembe jutott, hogy ennek a telefonnak van egy rózsaszin folt a képein, de mintha azt valhogy javították volna szoftveresen.Láttam vele készült fotókat/videokat, és hol volt, hol nem a rózsaszin folt.
-
Játékos
addikt
válasz
Gondwana #2107 üzenetére
Köszönöm a választ, a gyüjteményért meg respect a "gyűjtőnek"!
Viszont attól tartok, továbbra sem érted a kérdésem lényegét! Dián is voltak ilyen "buherák", és azt gondolom, hogy pont azért volt szegény olyan instabil. A kérdés továbbra is az, hogy megbyzhatóan működik a vas, vagy hajlamos idegesítő hibákra? Ha vannak ilyenek, akkor mennyi időnként kell pl. újraindítani, hogy OK. legyen?
Ja, mégegy kérdés: Dián az IGO-val elnavigáltam a világ végére, de bizony városban kicsit lassúcska volt szegény. HD2 jobb ahhoz képest?
Köszi! -
Játékos
addikt
válasz
Gondwana #2105 üzenetére
Nekem nem hiányzott semmi a Diából, tényleg imádtam. Csak olyat csinált pl. hogy nem tudtam hívni az egyik ROM-mal, csak olyan embert, aki a kontaktok között volt, ha beírtam egy számot, azt nem tárcsázta. Vagy hívtam, és nem hallottak a másik oldalon, magától lenémult a mikrofon nemegyszer, csak reset után éledt újra. Egyik ROM-ban az egyik progi, másik ROM-ban más alkalmazás nem ment/hibásan ment, stb. Ezekre a hibákra gondolok. Mert, ha ezek nincsenek, lecserélném az iPhone-omat.
Nem is tudom igazából megindolkolni. Lehet, hogy csak a kiváncsiság? Vagy a HD2 szépsége hajt? Viszont ha meg lecserélem, és ilyenolyan problémákba ütközök, akkor megy a vonat kerekei alá! Azt meg nem szeretném...
A kamerájával mennyire vagytok megelégedve? (Mondjuk az iPhone-hoz viszonyítva minden bizonnyal jobb.)
Köszi! -
Játékos
addikt
Sziasztok HTC-sek!
Segítsetek nekem légyszi! A kérdésem a következő:
nekem volt egy szeretett Diamondom. Tényleg imádtam volna, ha a ROM-ok közül nem lett volna mindegyikben kisebb-nagyobb, több-kevesebb hiba. Emiatt váltottam iPhone-ra, ami mint köztudott, nem igazán szokta ilyen idegesítő bugokkal "szórakoztatni" a felhasználót, szóval elég stabil kis rendszer. (Aki használta, tudja, aki nem, az meg próbálja ki.) Viszont van ellenoldal is, szintén köztudott az Apple üzletpolitikája, gyakorlatilag minden megy, amit ők akarnak, és pont úgy, ahogy ők akarják. Nem olyan testreszabható, mint egy Winmobile, cserébe stabil. Namost a kérdés: vannak olyanok közöttetek, akik Diamondról váltottak (vagy esetlag ismerik/használták a Diát)?
Ahhoz viszonytva milyen a HD2? Nyílván nem a sebességre gondolok, meg a kijelzőből adódó különbségekre. Tehát vannak fagyogatások, alkalmazásokban idegesítő hibák, meg ilyen "Diamondos" marhaságok?
Köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest