Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
Dr. Akula #35 üzenetére
Tudom! Köszönöm
Próbáltam hangsulyozni hogy tisztába vagyok a PDA, és a telefon közti különbségekkel.....
Pusztán a saját véleményemet fogalmaztam meg....
Egyébként meg ismét hangsúlyozom saját vélemény.....!De mitóta ilyen okos progik vannak,, mint az OPEra új verziói böngészésre, én teljesen feleslegesnek tartom a brutál felbontásokat, brutál mérettel,,,olyan gyönyörüen tördel hogy öröm nézni....illetve touch optimalizált....Legalábbis az olyan embereknek mint én akik 320X240-en rommá scrollozták magukat az elmult sok évben,,és még úgy is interneteztek a beépített explorerrel....ez már bőven a kielégítő/tökéletesen használható kategória!(opera, és egyéb touch optimalizált progik, kisseb felbontáson)
Tudom a fejlődés nem áll meg,,,,haladunk, haladnunk kell tovább,,,,De engem pld. az omnia kijelzője, és mérete tökéletesen kielégít, pedig többet netezek rajta mint telefonálok
De ezzel véletlenül sem azt akarom mondani hogy az annál nagyobb kijelző hülyeség, és senki ne vegye...egyszerüen csak hozzászóltam a beszélgetéshez
De hogy egyet is értsek közben eszembe jutott hogy excel-t nézni és szerkeszteni rajta biztosan jobb
(A gps-t én inkább hallgatom mint nézem, de olyan ez mint a pc,,ki igy használja ki ugy) -
33as
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest