- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
Dr. Akula #35 üzenetére
Tudom! Köszönöm
Próbáltam hangsulyozni hogy tisztába vagyok a PDA, és a telefon közti különbségekkel.....
Pusztán a saját véleményemet fogalmaztam meg....
Egyébként meg ismét hangsúlyozom saját vélemény.....!De mitóta ilyen okos progik vannak,, mint az OPEra új verziói böngészésre, én teljesen feleslegesnek tartom a brutál felbontásokat, brutál mérettel,,,olyan gyönyörüen tördel hogy öröm nézni....illetve touch optimalizált....Legalábbis az olyan embereknek mint én akik 320X240-en rommá scrollozták magukat az elmult sok évben,,és még úgy is interneteztek a beépített explorerrel....ez már bőven a kielégítő/tökéletesen használható kategória!(opera, és egyéb touch optimalizált progik, kisseb felbontáson)
Tudom a fejlődés nem áll meg,,,,haladunk, haladnunk kell tovább,,,,De engem pld. az omnia kijelzője, és mérete tökéletesen kielégít, pedig többet netezek rajta mint telefonálok
De ezzel véletlenül sem azt akarom mondani hogy az annál nagyobb kijelző hülyeség, és senki ne vegye...egyszerüen csak hozzászóltam a beszélgetéshez
De hogy egyet is értsek közben eszembe jutott hogy excel-t nézni és szerkeszteni rajta biztosan jobb
(A gps-t én inkább hallgatom mint nézem, de olyan ez mint a pc,,ki igy használja ki ugy) -
twine
veterán
Igen-igen a méret.....!
Ezek a "tepsik" nekem már nem tetszenek....pedig "kütyübolond" vagyok,,,de számomra ez a méret a már "használhatatlan" kategória... Erős ,gyors,,szép és jó,,,,de ekkora tepsit nem cipelnék magammal....Minap láttam egy mókus kezében a villamoson...ledöbbentem a méret láttán.....
Kinek a pap, kinek a paplan,,,,nekem egy olyan készülék(PDA), amit telefonálásra is lehet használni, ne legyen ekkora....
A cikkhez pedig.....Tudom egy ujszülöttnek minden vicc új, de hogy ennyire rácsodálkoztál hogy PC-re kötve van a pDA-n internet.....nekem már kicsit sok volt....Szerintem egy ilyen tudású készülék tesztjébe/leírásába egyszerüen nem hiányoznak ennyire alap dolgok....Mintha azt irnád,,,szuper hogy meg lehet vele dokumentumokat nyitni szerkesztésre.....Bocs..és peace
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Anime filmek és sorozatok
- Goddess of Victory:Nikke
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- KFA2 RTX 3060 12GB GDDR6 1-CLICK OC Eladó!
- ZOTAC RTX 3060 12GB GDDR6 GAMING Eladó!
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest