Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• twine

veterán

válasz Dr. Akula #35 üzenetére

Tudom! Köszönöm ;) Próbáltam hangsulyozni hogy tisztába vagyok a PDA, és a telefon közti különbségekkel..... :R Pusztán a saját véleményemet fogalmaztam meg....
    Egyébként meg ismét hangsúlyozom saját vélemény.....!De mitóta ilyen okos progik vannak,, mint az OPEra új verziói böngészésre, én teljesen feleslegesnek tartom a brutál felbontásokat, brutál mérettel,,,olyan gyönyörüen tördel hogy öröm nézni....illetve touch optimalizált....Legalábbis az olyan embereknek mint én akik 320X240-en rommá scrollozták magukat az elmult sok évben,,és még úgy is interneteztek a beépített explorerrel....ez már bőven a kielégítő/tökéletesen használható kategória!(opera, és egyéb touch optimalizált progik, kisseb felbontáson)
    Tudom a fejlődés nem áll meg,,,,haladunk, haladnunk kell tovább,,,,De engem pld. az omnia kijelzője, és mérete tökéletesen kielégít, pedig többet netezek rajta mint telefonálok ;)
    De ezzel véletlenül sem azt akarom mondani hogy az annál nagyobb kijelző hülyeség, és senki ne vegye...egyszerüen csak hozzászóltam a beszélgetéshez ;)
    De hogy egyet is értsek közben eszembe jutott hogy excel-t nézni és szerkeszteni rajta biztosan jobb :K :R
    (A gps-t én inkább hallgatom mint nézem, de olyan ez mint a pc,,ki igy használja ki ugy)

• twine

veterán

Igen-igen a méret.....!
    Ezek a "tepsik" nekem már nem tetszenek....pedig "kütyübolond" vagyok,,,de számomra ez a méret a már "használhatatlan" kategória... Erős ,gyors,,szép és jó,,,,de ekkora tepsit nem cipelnék magammal....Minap láttam egy mókus kezében a villamoson...ledöbbentem a méret láttán.....
    Kinek a pap, kinek a paplan,,,,nekem egy olyan készülék(PDA), amit telefonálásra is lehet használni, ne legyen ekkora....
    A cikkhez pedig.....Tudom egy ujszülöttnek minden vicc új, de hogy ennyire rácsodálkoztál hogy PC-re kötve van a pDA-n internet.....nekem már kicsit sok volt....Szerintem egy ilyen tudású készülék tesztjébe/leírásába egyszerüen nem hiányoznak ennyire alap dolgok....Mintha azt irnád,,,szuper hogy meg lehet vele dokumentumokat nyitni szerkesztésre.....Bocs..és peace :B :R

Új hozzászólás Aktív témák