- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Mobil flották
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Something_
őstag
Bp-n belvárosba sajnos még ha van rutin is, megcsúszik az autó akár előre, akár oldalra annak törés a vége. De lekopogom nem volt még vészes szitu, habár volt már, hogy meglepődtem kanyarba, hogy hopp. Okosan kell télen bánni ezzel, nyáron meg taposni kell kanyarba, hogy tolja a seggét az erőőő
Ez csak 150 lovas, de ha minden jól megy akkor E36-ból átülök nyáron egy E39 528i-be
Na off vége, mert meg fognak lincselni minket.
-
Something_
őstag
Erről az egész szituról faterom jut eszembe.
21 évesen vettem egy 15 éves BMW-t egy hyundai után. Fater mondogatta, hogy szar, sokat eszik, sokat kell rákölteni, aranyár az alkatrész. Úgy, hogy soha életébe nem volt BMW-je, az utóbbi 15 évben csak opelje volt.
Megvettem, mert az álmom volt. Mondtam neki, hogy vezesse, nagyon jó feeling. Áhh, Opel is ugyan úgy megy, vezetett már autót stb.
Rávettem, vezette, pörgette, láttam az arcán, hogy tetszik neki.
Kiszállt, kérdezem vigyorogva, hogy milyen volt? Jó, azt hitte, hogy jobban gyorsul.Szóval erről ennyit
-
Something_
őstag
Gyorsabb, stabilabb. Soha nem indult újra a sense, nem akadt be még a szoftver, jobban szól, jobb fényképeket csinál, gyári jelenetek (!!!), 20 mbs 1080p video MPEG formátumba!!!. 3.5 Sense (nem 4 oszlopba vannak az ikonok, hanem 5be, elfordul dokkolási módba a telefonkönyv is, képgaléria animálva van
crt animálás is jópofa, hangulatos), gyors beállításokba temérdek funkció, több ram és több szabad ram, ezáltal jobb a szoftver, root miatt adfree, nem kellenek a kva reklámok, menüben normális görgetés, nem csak esik a menü, annyit görgetek amennyit szeretnék..
Kell ennél több indok, hogy ez jobb mint a gyári???
-
S e t h
nagyúr
Neked az a probléma ,hogy én elégedett vagyok valamivel és nem próbáltam ki amit te.
Nekem az a probléma ,hogy a magad sajátságos stílusával próbálsz valami mellett , illetve valami ellen érvelni.
Szerintem ezt lehetett volna kevésbé vulgárisan is, de legyen igazad, nem veszünk össze rajta, hogy én szart használok, te meg nem. -
iBlast
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Riasztó topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- Légies iPhone halvány színei
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest