- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Something_
őstag
Bp-n belvárosba sajnos még ha van rutin is, megcsúszik az autó akár előre, akár oldalra annak törés a vége. De lekopogom nem volt még vészes szitu, habár volt már, hogy meglepődtem kanyarba, hogy hopp. Okosan kell télen bánni ezzel, nyáron meg taposni kell kanyarba, hogy tolja a seggét az erőőő
Ez csak 150 lovas, de ha minden jól megy akkor E36-ból átülök nyáron egy E39 528i-be
Na off vége, mert meg fognak lincselni minket.
-
Something_
őstag
Erről az egész szituról faterom jut eszembe.
21 évesen vettem egy 15 éves BMW-t egy hyundai után. Fater mondogatta, hogy szar, sokat eszik, sokat kell rákölteni, aranyár az alkatrész. Úgy, hogy soha életébe nem volt BMW-je, az utóbbi 15 évben csak opelje volt.
Megvettem, mert az álmom volt. Mondtam neki, hogy vezesse, nagyon jó feeling. Áhh, Opel is ugyan úgy megy, vezetett már autót stb.
Rávettem, vezette, pörgette, láttam az arcán, hogy tetszik neki.
Kiszállt, kérdezem vigyorogva, hogy milyen volt? Jó, azt hitte, hogy jobban gyorsul.Szóval erről ennyit
-
Something_
őstag
Gyorsabb, stabilabb. Soha nem indult újra a sense, nem akadt be még a szoftver, jobban szól, jobb fényképeket csinál, gyári jelenetek (!!!), 20 mbs 1080p video MPEG formátumba!!!. 3.5 Sense (nem 4 oszlopba vannak az ikonok, hanem 5be, elfordul dokkolási módba a telefonkönyv is, képgaléria animálva van
crt animálás is jópofa, hangulatos), gyors beállításokba temérdek funkció, több ram és több szabad ram, ezáltal jobb a szoftver, root miatt adfree, nem kellenek a kva reklámok, menüben normális görgetés, nem csak esik a menü, annyit görgetek amennyit szeretnék..
Kell ennél több indok, hogy ez jobb mint a gyári???
-
Something_
őstag
válasz
monti0222w #25 üzenetére
Ugyan az a rom van fent nekem is, mint Keldor-nak, tényleg nagyon fasza, mintha új szoftveres teló lenne.. Hangerő nekem itt sem volt elég, volume+-al tökéletes. A Beats Audioval meg még a sima fülessel is elég jól szólnak a zenék!!
S e t h:
200-300 mb szabad ramod vagy romod van?
Örülök, hogy bevált neked a gyári, viszont számomra hihetetlen ennyi ram a gyárinál. Megnéznék egy képernyőmentést, hogy mik futnak a háttérben neked.iBlast:
alap állapotban nekem sem volt semmi bajom a gyárival. Nem is ezért raktam fel főzöttet, mert durván használom a telót. Csak a fényképezőprogi miatt csináltam, hogy normális képeket tudjak lőni. Felraktam és leesett az állam a végeredménytől, no nem a kamerától, hanem az egész rendszertől. Figy, ha most meg vagy elégedve a gyárival és felraksz egy tuningolt verziót, akkor azt mondod, hogy ez tényleg jobb, praktikusabb dolgok vannak benne.
És semmi kókányolás, gyári kernel, gyári sense 3.5, gyári 2.3.5 android és ezekbe van belepiszkálva, hogy jobb legyen. Sőt nem is belepiszkálva van, hanem OPTIMALIZÁLVA.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest