- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Elfogadom azt a véleményt, hogy valakinek annyi is elég. De én mindig is allergiás voltam az akadásra, laggra, Sense force closed meg egyéb érdekességekre. Ettől még a véleményem nem változik bármennyire próbáltok meggyőzni arról, hogy túloztam. Összehasonlítási alap nélkül meg én nem is értem hogyan lehet érvelni valami mellett, ha nem próbáltátok a jobbat. Könnyen ugyanez lenne a véleményetek. Egy S-off, azaz "feloldás" nem értem mitől darabokra bontás, ahogy írtad fentebb... a hátlapot nem kell leszedni az egész procedúra során.
Nekem gyárilag ez a telefon csalódás volt, főleg, hogy SGS2-m is volt és azzal sebesség ügyileg maximálisan elégedett voltam gyárilag is. Ennyi a történet, kár is tovább ragozni... véleményemet tartom továbbra is, nem kell egyetérteni vele.
-
fogtunder
nagyúr
alapvetően nem a htc telókkal van a baj, mert jó minőségűek, sőt, a flehazsnálónak sem rossz, ha gyártón belül is bőven tud válogatni.
a cég szempontjából nem jó, ha az egyes modellek kannibalizálják egymást. a HTC alapvetően még mindig réteggyártó, és annk jó is, az idei termékpaletta felfújás szerintem fölösleges volt, van amikor a kevesebb több.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest