- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dombila
őstag
válasz
19680219 #40077 üzenetére
Attól függ milyen adatokra van szükséged, illetve mennyi munkát szánsz rá. Elvileg ki lehet nyerni, de elég macerás:
- Nandroid recoveryvel visszaállítod a mentést (nem baj, ha nem indul el)
- Recovery alatt adb-vel el lehet érni a Data partíciót, ahol az adatok vannak. Na itt kell tudni, hogy pontosan mire van szükséged. Az Android az adatokat SQLite adatbázisokban tárolja, így az adattól függően ki kell deríteni hol tartja. (pl sms-ek: data/data/com.android.provides.telephony/databases/mmssms.db)
- Ezt ki lehet másolni a PC-re, és PC-n futó SQLite parancsokkal kiszedni az adatokat pl. text file-ba és onnan már azt csinálsz vele amit akarsz.Képek, videók esete könnyebb, mert ott meg tudod találni direktben a file-okat, azok nem db file-okban vannak.
Mondom kicsit macerás, kérdés, hogy megér-e ennyit az egész. (adb nem nehéz, de az SQLite-al el lehet vacakolni pár órát, mire az ember megtanulja használni...). A legnehezebb része azt kideríteni, mit hol tárol az Andorid.
-
dombila
őstag
válasz
Melack #40042 üzenetére
Ezt a Revolutionary régóta tudja Desire-re, ráadásul visszaállítható módon, így nem veszik el a garancia sem. (ha még van rá). Gari nélkül meg mindegy hogy nyitod fel a HBOOT-ot
-
dombila
őstag
válasz
ancsa77 #40006 üzenetére
Ha gyári ROM-od van, akkor nem nagyon tudsz hova frissíteni. Esetleg custom ROM-ot tehetnél fel, de ehhez root-olni (és esetleg S-OFF-olni) kellene. Aztán szabad a vásár a ROM-ok között
Ha ragaszkodsz a gyári ROM-hoz, akkor egy Factory reset oldhatja meg a problémát, de azzal minden nem az SD-n tárolt adat, telepített program, beállítás elveszik.
-
dombila
őstag
Ki árulta itt nemrég a Desire-jét? Esetleg meg van még? Keresek egyet.
-
dombila
őstag
Ha mindent figyelmesen csinálsz nem lesz nehezék a telefonodból.
A legegyszerűbb, ha a megfelelő driverek telepítése után a Revolutionary-val S-OFF-olod a telefont.
Ez - ha hozzájárulsz - feltesz egy recovery-t is. Innentől már a recovery-be lépve (hangerő le + bekapcs, majd Recovery választás) tetszőleges ROM-ot fel tudsz tenni a telefonodra. (Csak persze előtte a ROM zip file-ját be kell másolni az SD kártyádra - kibontatlanul!)Ha olyan ROM-ot szeretnél feltenni, ami ext partíciót is kíván (as2d+,...) akkor előtte partícionálnod kell az SD kártyád is. Ext-ként CL6-osnál lassabb kártyát nem célszerű használni, mert akadozni fog a ROM.
Itt találhatsz ROM-okat, ill. leírásokat
partícionáláshoz,
ROM telepítéséhez.Ajánlott ROM-ok:
GS DTP 2.10a
MIUI DTP 2.2.10 -
dombila
őstag
válasz
dwelablack #39783 üzenetére
A 0.93-as HBOOT-ot simán viszi a revo. A fentebb linkelt hsz-ben az 1.03-as HBOOT-ról volt szó, csak ahhoz kell a downgrade
-
dombila
őstag
-
dombila
őstag
Hoppá! A Galaxy Nexus - kényszerből ugyan - de megkapja a Jelly Bean-t, legalábbis az USA-ban.
[link] -
dombila
őstag
válasz
solanthugor #39601 üzenetére
Nem biztos, hogy a particionálás hibás, egyszerűen az SD kártya nem bírja az a2sd+ terhelését. Ezért mondtam, hogy próbáld meg egy másik kártyával. Sajnos vannak ilyen kártyák. Persze először próbáld meg újra partícionálni, de szerintem nem fog segíteni.
Ha esetleg másikat kell venni, többünknek nagyin bevált az Adata Class 6-os 8/16 GB-os. -
dombila
őstag
válasz
solanthugor #39591 üzenetére
Próbád ki másik SD kártyával is. A bizonytalan ext partíció is okozhatja.
-
dombila
őstag
A 2.2.2-vel sajnos olyan HBOOT van (1.03), amit nem tud a Revolutionary felnyitni. (Így aztán nincs se S-OFF, se root) Ahhoz, hogy ez menjen először downgrade-elni kell a HBOOT-ot 1.02-re.
Ezen a [link]-en találod magyarul a leírást. Nem tűnik egyszerűnek, de ne ijedj meg, ha lépésről lépésre végig csinálod, sikerülni fog!
-
dombila
őstag
válasz
solanthugor #39579 üzenetére
A Pzoley féle zip file szerintem a Cache/tDalvik Cache-t nem törli, így ott maradhat szemét. Ez nem biztos, de én mindig törlöm ezeket kézzel is.
A 2.10a teljesen stabil, nekem egy éve megy, nincs reboot sosem. (Csak annyi ideig nem volt néha fenn, amíg kipróbáltam más Rom-okat...pár órát)Törölj cach-eket is és rakd újra!
-
dombila
őstag
válasz
klambi #39509 üzenetére
A Rovolutionary-s S-OFF megszüntetéséhez először az Alpharev oldaláról ezt kell lefuttatni.. Ezt is PB99IMG.ZIP néven kell az SD gyökerébe tenni és HBOOT-ban indítani.
A HTC-s gyári PB99IMG.ZIP a a Revolutionary-s HBOOT-ot nem tudja felülírni, ezért kell először ez.Nem akarlak cikizni, de tényleg biztos, hogy PB99IMG.ZIP a file neve? Ezen Windows alatt már sokan szívtak!
-
dombila
őstag
válasz
klambi #39507 üzenetére
A recovery-be nem kell belépni, csak HBOOT módban kell indítani a telefont (hang le + bekapcs).
Ha a PB99IMG.ZIP ezen a néven ott van az SD gyökerében, akkor a HBOOT megtalálja, átvizsgálja, és megkérdezi, hogy fel akarod-e tenni. (Persze!
)
A gond ott szokott lenni, hogy a Windows elrejti a file kiterjesztését, így azt hiszed, hogy PB99IMG.ZIP a file neve, pedig PB99IMG.ZIP.ZIP. Ez utóbbit a HBOOT nem ismeri fel.
Ellenőrizd le, hogy valóban "csak" PB99IMG.ZIP-e a file neve!
S-OFF-od van esetleg? Mert ha igen, és Revolutionary-val készült, akkor a PB99IMG.ZIP lefut, mindent gyárira is állít, de a HBOOT-ot nem tudja S-ON-olni, ahhoz előbb le kell futtatni egy másik ZIP-et is. Ha így lenne szólj!
-
dombila
őstag
válasz
code1005 #39498 üzenetére
Pedig valahol a telefonban/akkuban lesz a hiba, lehet nem veszi fel valamiért a töltést. (Lehet akku vagy töltőáramkör hiba is)
Nekem egy Motorola 1A-os szivargyújtós töltőm van, simán tölti navigáció közben. Lassan, de még emelkedik is a töltöttségi szint. (óránként kb. 2-3%-ot.) A Deisre és az akku is 2 éves. -
dombila
őstag
válasz
TheProb #39350 üzenetére
+1
Az enyém májusban múlt két éves. Eleinte havonta más ROM volt rajta, mert egyik sem tetszett igazán, tavaly június óta PZoley GS-DTP 2.10a ROM-ja van fenn. Sosem fagy, sosem indul újra (csak ha én akarom). Egy éve ugyanazzal a ROM-mal megy.HW oldalról eddig cseréltek egy előlapot - gyárilag porosodott alatta, ill. cseréltek egy alaplapot mert meghalt a micro USB csatlakozó. Kétszer 3 nap volt a javítás. Nekem belefért.
Nem hiszem hogy más gyártmányoknál ne lennének ilyen problémák. -
dombila
őstag
válasz
arpy17 #39337 üzenetére
Milyen ROM-od van? Nekem megvan a script, esetleg tudok belőle fabrikálni egy zip-et. Egy nand backup után megpróbálhatod feltenni, de csak nandroid backup után! (Nem vagyok én guru...) Így ha nem sikerülne, akkor visszaállítod restore-al és kész.
De kellene hozzá tudni, hogy a system folderben van-e sd nevű (üres) folder. (Root explorer-el nézd meg!)
-
dombila
őstag
válasz
Remus389 #39315 üzenetére
Az első hsz-ben szereplő link jó, onnantudod leszedni a hivatalos 2.3-at. Ez a froyo-tól csak a core Android-ban tér el, a Sense gyakorlatilag ugyanaz maradt benne. (minimális különbségek, pl. lapozós óra.) A 2.3 miatt talán jobb a fogyasztása, de "élményben" nem nyújt többet, mint a froyo.
Az update egy Windows-os program. A Dézi driver-ek telepítése után elindítod és mindent a megjelenő utasítások szerint csinálsz, és kész.
Az 1. hsz-el ellentétben azóta már ez is root-olható ill. S-OFF-olható a Revolutionary-val, ha később szükség lenne rá.
-
dombila
őstag
válasz
arpy17 #39314 üzenetére
A script-et bármilyen A2SD++ ROM-ból ki lehet szedni, ott van az tec/init.d folderben. Elvileg fel lehet tenni úgy is, - ha nincs hozzű recovery-s ZIP - hogy bemásolod az aktuális ROM-od etc/init.d folderébe - adb-ből, nem futó ROM mellett. Következő induláskor felépíti az A2SD++ -t.
DE! A script-ben valamilyen néven hivatkozva van a felcsatolt ext partíció (pl. system/sd, ...), aminek léteznie kell az adott ROM-ban. Ez pl. PZoley ROM-jaiban mindig system/sd, de ROM-onként változhat. Ha tudod, hogy az aktuális ROM-ban milyen folder névre kell felcsatolni az ext partíciót, akkor a script-ben erre a névre kell beállítani.
-
-
dombila
őstag
Ez az, ami sosem jött ki OTA-ként, ugye? A hivatalos, de nem nagyon forszírozott GB. Erről én is tudok, csak meglep, hogy a szervíz feltette - ha az e-care volt - mert alaplapcserénél is mindig a nem csupán "félhivatalos" 2.2.x-et tették eddig fel. A 2.3.3-at rábízták a felhasználó érdeklődésére.
Vagy van másik hivatalos 2.3.3 is? -
dombila
őstag
válasz
Rocky975 #39299 üzenetére
Hivatalosan valóban nincs 2.2.2-nél újabb ROM a Desire-re. Ha most a telefonodon 2.3.3 van, akkor az nem gyári, hanem valamilyen custom (főzött) ROM. (Hacsak nem a HTC Dev-en közzétett 2.3-as rom, de az magától nem megy rá a telefonra, neked kell letölteni és telepíteni, ha ilyet nem csináltál, akkor nem az)
A gyári hááterek eltűnási is a custom ROM-ot erősíti, mert azokból ki szokták szedni, hogy ne foglaljon helyet.Milyen ROM van most a telefonon? Milyen memória kezeléssel? A Software Info-nál mi van a Build Number-ben?
Az SD kártya probléma is lehet esetleg a custom ROM miatt, ha mondjuk a cache át van irányítva az SD-re, és nem találja. Szóval elsősorban kellene, hogy milyen ROM van rajta.
-
dombila
őstag
Ez nagyon tuti!
-
dombila
őstag
Megérkezett a One S. A Speedshop-ban lehet kapni. Beugrom valamikor és összehasonlítom a One X-el.
nekem a One X még mindig túl nagy... de már gondolkodom rajta
-
dombila
őstag
Nem progi, hanem PZoley által gyártott animáció. A framework-res.apk-ban van benne. (100 töltöttségi ikon, 40-50 töltési ikon és a hozzájuk tartozó 2 xml file).
A ROM-od fremawork-res.apk-jába kellene beletenni ezeket a file-okat. Az ikonokat még megtalálom, de az XML-ek más folderben vannak és már nem emlékszem melyikben.
Szerintem kérd tanácsot Zolitól.
-
dombila
őstag
válasz
zorromoto #39186 üzenetére
Úgy, hogy a telefon is lássa nem tudsz adatot tárolni az ext részen csak programokat, azt meg a ROM magától is oda teszi. Ha több adat rész kellene az ext rovására, akkor a következő lépések segíthetnek:
1. kártya sd fat32 részéről lementesz mindent
2. csinálsz egy nandroid backup-ot (ez menti az a2sd részt is)
3. újraparticionálod a kártyád, akkora ext részt hagyva, hogy az eddigi programok visszaférjenek
4. nandroid-ot visszaállítod
5. fat32 rész tartalmát visszamásolod.Tkp. mintha kártyát cserélnél...
-
dombila
őstag
Ez iszonyú! Felmerült lehetőségként, hogy a Facebook felvásárolja a HTC-t, hogy saját okostelefont tudjon gyártani. És ha bukik a face, akkor oda a HTC is???
Akkor inkább vigye a Blackberry-t... -
dombila
őstag
válasz
Brianiac #39088 üzenetére
Ezen a linken találsz két megoldást is.
Én az elsőt ajánlanám, ahhoz még gép sem kell, ha a telefon eljut a HBOOT-ig (hangerő le + power- el kell bekapcsolni), akkor automatikusan megtalálja a file-t és elkezdi az upgrade-et.Ha eddig sem jutna el, akkor jöhet a második megoldás.
-
dombila
őstag
Próbáld meg az Alpharev oldaláról a Bravo Downgrader-el felülírni először a HBOOT-ot. (A letöltött ZIP-et nevezd át PB99IMG.ZIP-re, másold az sd gyökerébe és HBOOT-tban indítsd a telefont) Az S-OFF-olt HBOOT-okat (Alpharev ill. Revolutionary) a gyári HBOOT nem tudja felülírni, emiatt nem áll vissza az S-ON.
A fenti downgrader pont emiatt született -
dombila
őstag
Értem én, hogy az alsóbb árkategóriában is szeretnének vevőket szerezni, de legalább egy 1 GHz-es processzort tehettek volna bele, 2012-ben!!!
És fogalmam sincs miért nem pl. Aria C lett, vagy valamelyik már régebben létező, kisebb típus. Miért kellett a Desire nevet ehhez társítani? Gondolják így többet adnak el belőle, aztán majd hallgathatják, hogy a Desire egy sz@r. -
dombila
őstag
Itt vannak: Shipped-ROMs
Biztos az általad megadott verzió? Ilyet nem látok, innen mindenki a 2.29.405.5-öt szokta használni. Ez a gyári 2.2.
Illetve itt van a "hivatalos" 2.3 is.Ezek RUU-k, amik nem csak a ROM-ot, de HBOOT-ot, radio-t, mindent visszaálítanak gyárira.
-
dombila
őstag
Gyári ROM-al megy a telefon, de főzött ROM-okkal fagy, újraindul,....
Razor-al egyetértettünk benne, hogy SD kártyát kellene cserélni, mert az EXT partíciót nem bírja a jelenlegi. ADATA Class 6-ot javasoltunk, mert mindkettőnknek az megy hibátlanul.
Maci-nak azzal sem.
Hmmm. Nincs igazán ötletem.
-
dombila
őstag
válasz
-Maci- #38915 üzenetére
Olvastam a kálváriád.
Több mint egy éve nekem is volt ilyen gondom, egy Silicon Power CL6-os vacakolt folyamatosan. Vettem egy ADATA-t, és minden megy. (A Silicon Power egy SD átalakítóval a mai napig kiválóan működik pendrive-ként
, de a telefonnak baja volt vele.)
A CL4-esednek valami egyéb baja lehetett, mert azzal mennie kellene, csak lassabban. A CL10-et nem a Dézi nem szereti, hanem általában az Android alá nem jó EXT-nek, mert a kis file-ok gyors kezelésére alkalmatlan. A CL10 kamerákba lett tervezve, nagy file-ok szekvenciális írására. Ott hasítanak is...
Az a helyzet, hogy EXT4, telefon használatban nem csak a Class, hanem a gyártó is számít, nem minden kártya bírja. Itt többen vettünk ADATA-t (egyébként PZoley-tól jött az ötlet), és mindenkinek bevált, ezért javasoljuk.
Razor-hoz csatlakozva azt javaslom vegyél egy ADATA CL6-ost! (Méret mindegy.)
-
dombila
őstag
Egy kis garanciális info:
Hamarosan lejár a Dézim garija, és mivel volt benne egy alaplap csere így megkérdeztem az E-Care-t, hogy ez milyen hatással van a gyári garira.
Minden cserélt alkaltrészre - így az alaplapra is - 3 hónap garanciát adnak. Ez a gyári általános garanciára semmilyen hatással nincs, nem hosszabbodik meg. (Hacsak nem az utolsó 3 hónapban cseréltek alaplapot...)
-
-
dombila
őstag
válasz
zorromoto #38892 üzenetére
Ez a revolutionary HBOOT-ja, így az S-OFF-od már meg van, csak a recovery-t nem tudta feltenni.
Keríts recovery img-t és fastboot-ban tedd fel! Pl. itt van egy CWM 5.0.2.0.Ezután tedd a telefont fastboot módba, és add ki a következő parancsokat az adb-t (fastboot-ot) tartalmazó folderből. (persze az img file-t is másold ide előtte.)
fastboot flash recovery <recovery>.img
fastboot rebootVagy egyszerűen tedd fel ezt az apk-t a telefonodra és indítsd el. Ez installál egy 4EXT Touch recovery-t, ha van S-OFF-od.
-
dombila
őstag
válasz
zorromoto #38874 üzenetére
Generálj új beta key-t. Biztosan jól adod meg a gyári számot (IMEI)? Nem cseréltek neked alaplapot, és változott az IMEI-d, és esetleg a gari papírról az eredetit próbálod megadni? Nézd meg a telefonban, hogy mi az aktuális!Bocsi most látom, hogy a revo serial number-t akar, nem IMEI-t...
Ha végképp nem megy, akkor próbálj meg beta key-t generálni Linux alá. Ezután tölts le egy CD-ről boot-olható live Ubuntu-t és próbáld meg az alól a linuxos revolutionary-t.
Az ubuntu alatt is admin-ként (root-ként) kell indítani, így ott a következő parancs fog kelleni:sudo revolutionary.
Több ötletem sajna nincs...
-
dombila
őstag
válasz
BenHans #38872 üzenetére
Ha nem szervizben akarsz venni - az ugye nem a legolcsóbb -, akkor eBay, vagy hasonló helyeken érdemes keresni.
Szerintem amoled-es készülékbe csak amoled-et lehet tenni, mert biztos hogy a vezérlése más a két kijelzőnek.De előtte meg kellene állapítani, hogy csak a kijelzőnek van-e valóban baja, vagy esetleg más is sérült. Ha bekapcsolod rezeg egyáltalán? Esetleg bekapcsolás után gépre dugva a számítógép érzékeli? Nehogy vegyél egy kijelzőt és nem csupán annyi a baja...
-
dombila
őstag
válasz
zorromoto #38852 üzenetére
Kétszeresen is örülök!
Egyrészt mert végre tudod mókolni a telefont, másrészt mert most már tudjuk, hogy valóban működik a legújabb HBOOT downgrade-je. (Eddig is sejtettem, mert a korábbi HBOOT-hoz tartozó downgrade is ugyanilyen volt, de eddig még senki nem tudta kipróbálni, mert senkinek nem volt ilyen "fejlett" HBOOT-ja a fórumon...) -
dombila
őstag
válasz
Koczó93 #38795 üzenetére
2.2 gyári root-olt különféle opcionális kiegészítőkkel - a2sd, powersaving - ezt hónapokig használtam 2010-ben, nagyon elégedett voltam vele
(annyira gyári, hogy gyári kernelt használ, így az ext4 nem támogatott, csak az ext3!)
2.3 gyári root-olt - szintén opcionális kiegészítőkkel - a2sd, powersaving, ... - ezt sosem használtam, de ugyanaz a készítője, mint a fentinek. (ebben már van ext4 támogatás opció is)
Ezek teljesen gyári ROM-ok, sem elvéve, sem hozzátéve nincs semmi, csupán a root (superuser), a busybox és az init.d support (hogy lehessen scriptelni...)
Az opciókkal lehet kicsit módosítani őket.
-
dombila
őstag
válasz
zorromoto #38764 üzenetére
Fut még az RUU amikor a file-jait keresed a temp könyvtárban?
Most én is elindítottam az RUU-t és a következő helyen találtam meg a ROM.zip.et (Win7 alatt)C:\Users\<<Userevem>>\AppData\Local\Temp\{BB7F2589-EB10-448B-B9B4-B3A06414BD80}\{50F2F878-636A-496F-A7CB-544C067E0C4B}
A két "product code" foldert a dátum alapján lehet megtalálni. Nyilván pár perccel ezelőtt létrehozott könyvtáraknak kell lenniük. Sok file van az RUU temp könyvtárában, pl. adb.exe, fastboot.exe, és a rom.zip is...)
(XP alatt a Temp elérési útja: C:\Documents and Settings\<<Usernév>>\Local Settings\Temp\ és ez után kell keresni.)
-
dombila
őstag
Én egyelőre elhalasztom a telefon cserét, különben is a One S jobban tetszik...
Vettem egy 256GB SSD-t a laptopomba - brutális. Ha valaki sebességet akar növelni ne procit vagy memóriát bővítsen (4GB felett), hanem dobja ki a HDD-t és tegyen bele egy SSD.
Abszolút semmire nem kell várni! -
dombila
őstag
A system használt mérete normál működés közben nem változik. Speciális esetekben (pl. DSWS ROM-onál, ahol system <-> data csere van) változhat.
Ha a ROM méretét pontosan tudod, akkor a system-et ki tudod centizni, nem fog változni.A cache partíciót használja - megint csak normál működés mellett - pl. a Play-ből letöltés során átmeneti tárolónak. Ha pl. 10M a cache és ennel nagyobb app-ok akarsz letölteni az nem fog lejönni. "Nem normál" esetben a cache-t át lehet irányítani a data-ra (pl. kernelből átmountolva), ilyenkor a ROM nem használja. Azonban ha radio-t frissítesz recovery-ből, az is a cache-t használja és nem fog sikerülni a frissítés ha nem elég a mérete ehhez.
Persze a fastboot-ból flash-eled a radio-t, akkor ez megint nem számít. -
dombila
őstag
Azt írják fokozatosan lesz elérhető, de nekem már simán megy, itt.
-
dombila
őstag
válasz
cadeyrn #38620 üzenetére
Hát valóban elég szimpla, de mivel a dalvik-cache nem külön partíción van, hanem csak egy folder a /data részben, így nem hiszem, hogy a mount-olások előtt bármit lehetne vele csinálni, mivel a /data felmountolása előtt nem is létezik...
Emiatt dolgoznak az a2sd scriptek symlink-el. Bár PZoley-nak volt egy script-je (a2sd-x), ami nem symlink-et csinált, hanem máshová mountolta a /data/data-t. De az is az eredeti mountok után futott, mint minden, ami az init.d-ben van. Init.d-s megoldást csak ilyet tudsz csinálni. És Te Init.d-t kerestél...
-
dombila
őstag
válasz
cadeyrn #38617 üzenetére
A Dalvik cache-t az a2sd+ script is mozgatja, az ext4-re teszi ki az sd-n. Abból ki lehet lesni, hogy mit mount-ol/másol át, és hogyan, és utána ugyanezt kell a system-re irányítva megcsinálni.
Az a2sd+ script létrehoz egy dalvik-cache nevű foldert az sd-n, az eredeti dalvik tartalmát átmásolja oda, törli az eredetit, majd létrehoz egy symlinket az eredeti dalvik helyett, ami az sd-re másoltra mutat. Ezt szerintem meg lehet csinálni a system-re is. Le kell másolni az a2s+ scriptet, és módosítani úgy, hogy csak a dalvik mozgatás maradjon.
Viszont a system írás miatt mindenképpen S-OFF kell hozzá.
-
dombila
őstag
válasz
exlepra #38607 üzenetére
Ez a HTC által nyújtott hivatalos S-OFF, ami garanciavesztéssel jár. (Ha ezt használod lemondasz a garanciáról.)
A Revolutionary ugyaezt csinálja, de vissza lehet állítani, így megmarad a garacia is
Az S-OFF nem root, "csak" kikapcsolja a NAND memória írásvédelmét. A Revolutionary az S-OFF folyamat végén feltesz egy recovery-t is, amiből már tetszőleges custom ROM-ot is tudsz telepíteni.
-
dombila
őstag
válasz
cadeyrn #38533 üzenetére
Ezek az fs-ek nem nagyon lesznek támogatva szerintem. Próbálj meg egy másik sd kártyát is, mert szerintem az lesz a hibás. Sokan használunk EXT partíciót az sd-n és nincs összeomlás gond.
Több mint egy éve, nekem is volt hasonló gondom, időnként összeomlott az ext, de egy sd csere megoldotta. -
dombila
őstag
-
dombila
őstag
Próbáld meg, de szerintem nem fog menni, mert az Alpharev-es stock ill. downgrade HBOOT-ot sem fogja magára írni az 1.02.0001-es HBOOT:
A problémát az okozza, hogy a jelenlegi HBOOT (ami stock HTCs) nem engedi magát kisebb verziójúra cserélni, így valószínűleg az Alpharev-est is elutasítja.Emiatt lehet megoldás a Revolutionary-s S-OFF, mert az kezeli ezt a HBOOT verziót, és feltesz egy recovery-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest