- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Ebben a videóban 2:40-nél van egy funkció az mi akar lenni? A géppen szinkronizál vagy valami hasonló. MIUI
-
llaszlo
veterán
Van olyan white list app ami MIUI-val is működik? És néma módnál is működik? Mert ami most van fent az kiírja ugyan, hogy white listes hívás érkezik, viszont nem csörög ki csak némán jelzi a hívást.
-
llaszlo
veterán
válasz
Wtonak #34505 üzenetére
Na most ezt a kérdést fogalmazd meg újra. Vagy csak én nem értem?
2.3.3-ra akarsz feltenni egy egyéb romot? És nem tudod, hogy hogyan csináld? Fentebb írták csak vissza kell olvasni.
A MIUI az vagy bejön valakinek vagy nem. Nekem már csak azért is bejön, mert 844MHz-en is jóval gyorsabb, mint a Sense, plusz nekem a fekete menük helyett a fehér, plusz az egész szebb kialakítása is jobban tetszik.
Szép, egyszerű, letisztult és nagyooon gyors.arpy17: Legfeljebb nem tudja visszaállítani. Vagy nem jól működik, akkor meg törlöd és csak az appot teszed vissza.
-
llaszlo
veterán
MIUI+Desire.
Mintha új telefonom lenne.
Most ez miatt csúszik az i4 esetleg i4S csere. Pedig már nagyon rákattantam, mert kezdett kiakasztani a telefonom. Viszont most nagyon szuper és minden programot feltettem, meg beállítottam. A játékok még lassabb cpu-val is jobban mennek az akkuidő is javult.
-
llaszlo
veterán
Razor, kösz.
A MIUI-van egész jól bírja az akku. Eddig nincs rá panasz.
-
llaszlo
veterán
válasz
racerx #34427 üzenetére
A Data++ az nem az amikor a data/data is az SD-n van? Ahhoz is kell módosított hboot?
2. A2SD++ rom-ok egy teljesen új script-re épülnek. A script megtartotta a jó tulajdonságait, gyors, stabil, biztonságos, de kiegészült egy résszel, ami megoldja, hogy az Internal Storage memória nem fogyhat el.
A script az sd ext3 részén tárolja az eddig is ott tárolt nem system app-okat, utólag telepített app-okat, dalvik-cache-t. Ami igazán újdonság az az, hogy az eddig elfogyó Internal Storage data/data/ rész-t is kiteszi az sd-re, ezzel megakadályozva a belső memória elfogyását. Erre a részbe települnek, azok a programok amik csak a belső memóriából tudnak futni, pl, játék, navigáció. Mivel az sd kártya sebessége /class4-től/ gyorsabb, mint a belső NAND sebessége, ezért maga a ROM futása, a programok indítása és futása is gyorsabb lett. Mivel nincs ext4-es rendszert ezért magát az sd kártyát is jobban kíméli, igaz többet használja mint a sima A2SD de nagyságrendekkel kevesebbet mint az ext4. Előnye még, hogy a NAND backup mindent ment, ezért biztonságos.VAGY ez?
5. Data2Extended++ rom-ok az utólag telepített programokat a 2. EXT3 partícióra, az adatokat a 3. EXT3-4 partícióra teszik ki.Hátránya a több partíció létrehozása, külön Backup, Restore kell hozzá. Előnye a külön partíción tárolt programok és adatok, a gyorsaság, nem érzékeny az sd kártya sebességére.
-
llaszlo
veterán
válasz
hackeeeee #34413 üzenetére
És mivel minősítettem le? Azért mert azt írtam, hogy újonc és még a tojáshéj a fenekén van? Ráadásul a smájlíííí "
" az gondolom fel sem tűnt neked, hogy vicces megjegyzés volt. Ez nem leminősítés hanem tény. Mint ahogy az is tény, hogy egyből szájkaratézni kezdett és lenézett másokat, akik még segítettek is volna, hogy ha normálisan tud kérdezni. Érdekes, hogy másnak segítünk is. Ezért kár volt ide jönnöd és főleg ide írnod.
-
llaszlo
veterán
válasz
TheProb #34387 üzenetére
A miuiról a miuival csinálj mentést. Van benne ilyen. Utána csak vissza kell tenni és visszaállítani azokat a beállításokat meg programokat.
Mindegy melyik sense romot teszed fel pl zoleytól a 2.10a-t vagy a gyári rootolt rom-ot.arpy17: Az akkuidőt nem tudom, tegnap este feltöltöttem utána csináltam egy GPS útvonalkövetést itt 13%-ot merült 35 perc alatt. Viszont ez azért nem mérvadó, mert közben jegyzetelésre, meg egy rövid telefonálásra is használtam. Utána meg szinte egész este nyomkodtam meg játszottam egy 3D-s játékkal ami 844MHz-en is jóval gyorsabb volt, mint korábban. Kamera appot meg nem próbáltam maxon, csak másikkal.
-
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #34376 üzenetére
Ami lemaradt, hogy Sense függő voltam és tegnap óta nem győzöm a földről felszedni az állam. Korábban talán 1 hétig használtam a MIUI-t akkor még azt hittem a Sense az nagyon jó. Azóta rájöttem, hogy mégsem. A sok fekete eleve nem tetszik benne.
Most 844MHz-en használva a CPU-t még így is jóval gyorsabb, mint a Sense. -
llaszlo
veterán
válasz
Reddevil84 #34375 üzenetére
A MIUI sokkal kifinomultabb és szebben kidolgozott. Én is váltottam majd vissza, a Sense az eleve sokkal lassabb, mint a MIUI. Ha lennének egységes MIUI widgetek ahogy Sense widgetek vannak akkor teljesen egyértelműen az lenne a No1. Bár én nem sok widgetet használok.
-
llaszlo
veterán
Azért ez durva. A töltést jelző led már zölden világít viszont még mindig tölt a teló. A MIUI szerint csak 91%-on van. Nyilván ezért van az, hogy Sense alatt nem tölt fel teljesen és kalibrálni kell az akkut. Itt meg fullra feltölti egyből.
-
llaszlo
veterán
Most már vissza tettem meg beállítottam szinte mindent a telefonon. Még a procit is lejjebb vettem.
Már csak azt nem értem, hogy a Sense amit elvileg erre a telefonra fejlesztettek, hogy a fenébe lehet olyan lagos szutyok fos?
Mert a MIUI úgy, hogy visszavettem a procit még úgy is jóval gyorsabb. Max néha vannak kisebb lagjai. -
llaszlo
veterán
Na szóval feltettem a DSWS-t. Elindítottam ekkor nem csatolta az SD-t.
Utána OFF és feltettem a plusz kernelt. Először nem akart elindulni vagy csak nem voltam elég türelmes. TRACK + VOL "-" + POWER-al rebootoltam most bebootolt és az SD-t is csatolta.A TiB továbbra sem kap root jogot.
[ Módosította: Pompi ]
-
llaszlo
veterán
válasz
TheProb #34352 üzenetére
Én először feltettem DSWS-t plusz kernelt. -> bootloop
Aztán feltettem a DSWS-t bebootolt minden rendben volt.
Aztán csináltam egy rebootot akkor nem csatolta az ext-et, bár szerintem az egész SD-t, mert most is ez van.
Aztán helyrejött egy reboottal, most ez nem segít.
Utána ment fel a másik kernel és azzal is minden rendben volt. Én hülyea TiB miatt tettem újra az egészet és azóta mindig sz@r lesz akármit akárhogy rakok fel.
Pedig előtte minden rendben működött.
Most megint felteszem a kernelt kíváncsi vagyok, hogy mit alkot.
-
llaszlo
veterán
válasz
TheProb #34350 üzenetére
Én most tettem fel a simát, de már megint nem csatolta fel az ext-et ez sem.
És ez egyáltalán nem akarja akárhányszor rebootolom. A másiknál legalább ez működött rendesen. Csak a TiB miatt raktam újra nem kellett volna.
Ettől pörgősebb nem lehetne, mert akkor már én is bepörögnék.Nálam azzal nincs gond.
-
llaszlo
veterán
válasz
TheProb #34347 üzenetére
Én most tettem fel. Valami állat gyors a Sense-hez képest. Arról már ne is beszéljünk, hogy ehhez képest szerintem a Sense csúnya. Amikor utóljára próbáltam akkor még nem volt ennyire kidolgozott.
Viszont nekem egyáltalán nem megy a TiB nem kap root jogot.
sms-t simán vissza lehet rakni.
Szerintem most újra kezdem előlről. -
llaszlo
veterán
válasz
dombila #34340 üzenetére
Nem, nem tudok róla. Semmi egyéb appal nem módosítottam az értesítő rendszert. A korábbi romnál azt vettem észre, hogy pl jött egy értesítés, amit valamilyen oknál fogva nem néztem meg. Aztán a következőt már vagy jelezte vagy nem, vagy csak félig játszotta le a csengőhangot.
A radio-nak lehet köze ehhez? Azt már régen frissítettem. Bár a legutóbbihoz szerintem azt tettem fel ami ajánlott volt.CSak azok az értesítések működnek rendesen amit külsős appok jeleznek. A htc-s naptár csak rezeg. Legalábbis most már a másik romnál az is sokszor elmaradt.
-
llaszlo
veterán
válasz
Reddevil84 #34338 üzenetére
Ez így önmagában kevés. Majd ha stabil lesz úgy egy hónap múlva is akkor talán. Bár nálam már az új Sensenél az is idegesítő volt, hogy alig lehetett felvenni a hívást azzal a hülye ikon-kör megoldással.
És nekem már több zoley féle rommal is rossz volt az értesítő rendszer. Nem a mostani az első.
-
llaszlo
veterán
válasz
racerx #34325 üzenetére
Ez nem a lockscreentől függ, mert pl abban a romban amit írtam 2.10a abban is az a lockscreen viszont a Sense jóval többet tud így az fejlettebb, viszont nincsenek benne 3-as elemek. Abban elméletileg 2.1 van, de nem egyezik a LeeDroiddal. Bár az tuti, hogy a Leedroidban a gyári 2.3.3-ban lévő Sense van.
Ha sikerülne ezt a jelzés problémát megoldani akkor jó lenne az a rom.
-
llaszlo
veterán
A LeeDroid 3.0.8.2. romban milyen Sense verzió van? Erre nem sikerült rájönnöm. Kb 2 perce van fent. Remélem ebben már jól működik az értesítés. Legutóbb egy pzoley rom volt fent az már elég stabil volt, viszont álandóan kikapcsolta az értesítő hangot, akármit is állítottam be.
-
llaszlo
veterán
válasz
Zirowe #34287 üzenetére
Kösz. Hmm. Akkor viszont először más forrásból kell beszereznem, mert nem akarom feleslegesen megvenni.
A chainfire telepítés után le lehet tölteni a marketről egyáltalán? Mert most meg sem jelenik nálam.És még van ez a játék: Wind-up knight. elméletileg telepítve van, viszont nem jelenik meg az appok között. Ez fut egyáltalán a telón? Mert a marketen megjelenik, viszont a neten meg azt írja, hogy nem kompatibilis.
Ritkán játszom, viszont most sem tudok azzal amivel akarok. -
llaszlo
veterán
Ez a játék Sprinkle tényleg nem megy Desire-n? Mi az amit nem tud ez a telefon és kell a játékhoz?
-
llaszlo
veterán
Van ilyen gyári 2.3.3-as ROM rootolva?
- Semmi mod, max kör töltésjelző az jól jön
- Ginger-Sense-DTP-FN V2.10do-A2sd+ Az ebben a romban lévő scriptet használja.
Ezzel annyi gondom van, hogy nem működik rendesen az értesítő része. Meg van, hogy idegesítően hosszan lagol és néha újraindulgat a Sense.
Viszont elég hely van az appoknak. -
llaszlo
veterán
válasz
BollaFeri #34096 üzenetére
Mondjuk, hogy ha azzal kezdted volna, hogy elolvasod az első HSZ-t akkor eleve fel sem teszed ezt a kérdést, mert ez is benne van. Erősen javallott annak az elolvasása.
Mogcaa: A függetlenítést felejtsd el a gari ugrik. Az erasesize-ot kell megnézni. llaszlo.wordpress.com itt leírtam, hogy hogyan.
-
llaszlo
veterán
Igen minden elveszik. Szerinted miért hívják hard resetnek? Ezért kell a biztonsági mentés. Egyszer majdcsak megtanulod. A sokadik adatvesztés után. Vagy ha a google-el szinkronizáltad akkor ott meg van.
Ilyen ez a popszakma.adb-vel sem férsz hozzá a telóhoz recovery módban? Bár nem tudom, hogy root nélkül ez működik-e. Akkor megkeresheted az addressbook adatbázis fájlját és onnan kimentheted a kontaktokat.
-
llaszlo
veterán
válasz
roberto211 #33781 üzenetére
Vannak ennek is hibái valaki összeszedte pár hete. Nekem az anyagminősége sokkal jobban tetszik, mint az SGS-nek.
-
llaszlo
veterán
válasz
roberto211 #33775 üzenetére
Ha leglább ránéztél volna az első hsz-re akkor ezt a kérdést fel sem kellett volna tenni. Meg mégis minek kell kivastagítani. Vagy ez valami különleges kérdés?
-
llaszlo
veterán
válasz
arpy17 #33772 üzenetére
SGS 3?? Aztaaa a jövőből jöttél? De tuti.
Pont az egységessége ami jó benne. Pl más launchernél kiteszek több widgetet és mind máshogy néz ki. Aztán a menük is mind máshogy néznek ki. Olyan összetákolt érzésem volt mindegyik ilyen rendszernél. A Sense-nél meg az egységesség és az igényes megjelenés a jellemző. A többi launcherhez is van widget, de a Sense az nem csak egy Launcher hanem az egész telefon kezelőfelülete.
-
llaszlo
veterán
A telenor tényleg csak egy év garanciát ad erre a telefonra? Valaki ezt mondta. A honlapjukon nem találtam.
A telenor mindig is el volt szállva az árakkal. Komoly, hogy 104e-et kérnek ezért a telefonért? Nevetséges.
-
llaszlo
veterán
válasz
postajoska #33680 üzenetére
És az adb működik rendesen?
adb shell-nek mi a kimenete? -
llaszlo
veterán
válasz
postajoska #33678 üzenetére
Szerk: Mégsem.
Fent van az android SDK? Az adb működik rendesen?
-
llaszlo
veterán
És melyik a gyorsabb? Mert a cikkből az odex, bár nem sikerült lefordítani. Máshol meg azt olvastam, hogy nincs különbség csak az első indításnál. És a deodex csak annak jó aki állandóan cserélget valamit a telón. pl a framework-öt. Na az az ami engem nem érdekel.
Max az akku kijelzést cserélném le benne, de azzal sem nagyon foglalkozom. Én használni akarom. -
llaszlo
veterán
A két rom között mi a lényegi különbség? Nem jöttem rá.
Ginger-Sense-DTP-FN FULL V2.10a A2SD+ verzió
Ginger-Sense-DTP-FN V2.10eo A2SD+ verzió -
llaszlo
veterán
Valahol össze vannak szedve a típushibái ennek a telefonnak?
Amit tudok, hogy az első széria alaplap hibás volt. Aztán most az újabbaknak elromlik a hangerő gombja. Egyéb hibák? -
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #33082 üzenetére
Úgy is megnéztem, hogy feltettem azt a rendszert amit korábban próbáltam backupból visszaállítani, de így sem működik nem jelenik meg egy üzenet sem. SIM most nincs benne, így csináltam egy SMS-t és küldésre nyomtam. Ettől nem változott meg a fájl mérete, pedig gondolom, hogy meg kellett volna az új üzenet miatt.
Egyébként vi-vel megnyitva ott vannak az üzenetek szóval ez így most eléggé fura. Mintha máshol is lennének.Na végre.
Egy reboot után meg van az összes.
Szuper.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- bambano: Bambanő háza tája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest