- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
-
premete
veterán
Kipróbáltam a gingerbread RC-t. Hát, nem győzött meg ebben az állapotban:
- automatikus fényerő ugyanúgy nem megy, mint az összes AOSP-romban
- fapados, de nagyon
- stream videónál se kép, se hang (HD-romoknál legalább hang van)
Úgyhogy nem ajánlom senkinek most. -
premete
veterán
válasz
axis211 #16065 üzenetére
Majd kiderül, most rendeltem egyet, a neten fellelhető tesztek és vásárlói vélemények alapján ár/érték a arányban 5/5-öt kapott.
Tesztek alapján a Class 6-os kivitel is 19-20 MB/s olvasást és 15-16 MB/s írást tud.
A Desiréhez adott samsungnál csak jobb lehet, az a class 2 értéket is csak alulról súrolja. -
premete
veterán
válasz
james008bond #16084 üzenetére
Csak nem vagy képes elolvasni a rom nevét.
pedig tegnap már ment.
Jó dolog a szójáték, de a terminal parancsokban nem kimondottan előnyös.
-
premete
veterán
Megint bebizonyosodott Murphy törvénye a fórumozásról: Aki olvasni nem tud, az írni sem, ezért a google használatára sem képes.
Amíg a Mézeskalács sül, feltettem az eMiui 12.18-at, nagyon szépen fut, rengeteg extrával, amit a htc és a google is megirigyelhetne.
[képernyőmentések] -
premete
veterán
válasz
james008bond #16064 üzenetére
Ez nem programozói tudás, csak az olvasás és írás alapismerete; ezek nélkül nem megy a dolog: végül láttad, hogy MIUI rom, de ide már MIAU-t írtál, ilyet semmilyen operációs rendszer sem fogad el, ilyen lazaságoktól lehet, hogy egyszer sikerül Neked, máskor pedig nem.
-
premete
veterán
válasz
james008bond #16060 üzenetére
Ne viccelj, hogy főzöd a romokat, ha a rom nevét sem tudok kiolvasni a képről?
Lehetne több a /data partició, ha a /cache-ből hozzácsapnék még 80 MB-ot, de az oxygenhez meg kell, ezért nem foglalkozok az n1table átszabásával, bár csak 3 hboot parancs az egész. -
premete
veterán
válasz
james008bond #16055 üzenetére
-
premete
veterán
válasz
james008bond #16002 üzenetére
Nem csodálom, hogy nem megy, linux swap fájl van az egyik fat32 helyett.
-
premete
veterán
válasz
CSiPet2 #15989 üzenetére
Rooted és pre-rooted között semmi különbség nincs.
Ha érdekel, megvan a legfrissebb, a 2.29.405.5-ös gyári htc-rom, azt szedsz ki belőle, és teszel bele, amit akarsz, témákat, programokat, ap2sd-t, data2ext-et, stb.-t.
2.29.405.5 WWE stock rom
Rootolt, zipaligned, busybox és initd támogatás, nano és bash beletéve, deodexed. -
premete
veterán
válasz
eldiablo #15959 üzenetére
Akkor [ennek a legfrissebbnek ] fel kellene mennie és rootolatlan lesz a cucc.
-
premete
veterán
-
premete
veterán
válasz
pzoley #15893 üzenetére
Ez ebben a formában nem igaz, az AmonRa visszarakja a nand+ext mentést is. Egyébként titanium backupot nem használok, most már dhd-romot sem, mert például az spb tv nem megy vele, a részleges magyarítás is inkább zavar, a leedroid romokat sem nagyon "lájkolom". Valamint clockworkmodot sem, az usb brick és a pvt-4 cuccok "téglásító" hatása miatt. Ap2sd+-ot hol kiviszem, hol visszateszem a romba, nekem nem kell, mert minden programot beleteszek az előzőleg kigyomlált /systembe, a placebo, quadranthoz, mutogatni való I/O gyorsítások sem hatnak meg; legyen a rom stabil, bírja sokáig az akku, ezek nálam a fő szempontok.
-
premete
veterán
válasz
ricogsm #15840 üzenetére
Ott a képen, egy hetes cucc, új hw, PVT-4 (ez is ott van a képen). Igaz, elsőre nem akarta az igazságot, és az unrewoked után is olyan érdekes, színes, figurás superuser-ikon volt, de második nekifutásra rendbejött a superuser-ikon is, és az S-off is lefutott csont nélkül.
-
premete
veterán
Az enyém már S-off-os is.
-
premete
veterán
válasz
ricogsm #15805 üzenetére
Azt mondják, az iphone azoknak készült, akik még a windowshoz sem eléggé intelligensek.
Sajnos, nemcsak nyelvtudásban, számítástechnikai alapfogalmakban is ugyanez a helyzet; néha csodálkozom, hogy a gépet egyáltalán be tudják kapcsolni sokan; a Desirénél is elakadnak, mert nagyon kevesen tudják például, hogy mi a különbség a formázás és a particionálás, a ram és a rom, stb. alapfogalmak között. -
premete
veterán
válasz
pzoley #15802 üzenetére
Gondolom. Te már többet foglalkozol vele, mint Lee.
Én a "gyári" 2.29-est használom, a /systemet még alaposabban kitakarítottam, így belefért minden megszokott programom, 30+ *.apk. azért az ap2sd+ scriptet beletettem, de ext partició nélkül is szépen fut, 120 MB szabad hellyel a /data partición, és 300 MB szabad rammal.
Úgy néz ki, lesz Mézeskalács a fa alatt a cuccainkon; remélem, az spbtv fut majd rajta, mert a dhd-romokon és az oxygenen, miuin nem akarja az igazságot. -
premete
veterán
válasz
bigsee #15800 üzenetére
Nekem megy minden: megváltoztattam a splash screent, átméreteztem a particiókat, n1table-re, feltettem a MIUI-romot, ment; visszatettem fastbootban a gyári particiókat, visszatettem egy DHD-romot, az is ment; újra n1table+ Oxygen 1.03-as rom, csont nélkül ment az is. Most megint gyári particiókon van, és majdnemgyári 2.29-es rom, ezzel sincs gond.
-
premete
veterán
Készül valami AuraxTsense háza táján, az összes 8.1.x link eltűnt, ez van csak:
AuraxTSense 8.2 soon : -
premete
veterán
Mégis lehet s-offolni a PVT-4-es Desiréket:
-
premete
veterán
válasz
trblaise #15716 üzenetére
Ha tud kapcsolódni az agps-szerverhez, van rálátás a műholdakra, nem fémgőzölt szélvédő mögött van, akkor hardveres probléma lehet.
Azért kérdeztem a netet, mert ez a leggyakoribb probléma. Alapból a Desirének van az egyik legjobb meleg és hidegindítási ideje, most már a harmadik Desirét használom, Sygic MM10-zel gyakorlatilag mire a program feláll, a gps is működik; igoval valamivel lassabban, de olyan 10-15 mp. ott is elég. -
premete
veterán
válasz
siofok #15616 üzenetére
Quadrant-ban csak 1600-1650 közötti, de én a hosszú akkuidőre, és a hibátlan működésre megyek, nem a tesztszámokra, nincs benne semmi (számomra) felesleges program, így belefér teljesen a /systembe a romom. Viszont nem fagy, nem akad, az világít, aminek világítani kell, csak akkor, amikor kell, de a simről beállítja az apn-t, és nincs vele gond.
-
premete
veterán
Nálam nincsenek wifi gondok, de olvastam párat, például:
- nem csatlakozik wpa-psk2 hálózatra, ha valaki nem ismeri a jelszót, vagy nem tudja, hova kell beírni.
- gyorsan lemerül az akku, ha a wifi állandóan be van kapcsolva
- N-es wifire alapból nem tud csatlakozni, csak külön szoftverrel
- megszakad a wifi, ha a routert kikapcsolják.
- ha túl messze van a wifi router, látja, de nem tud csatlakozni -
premete
veterán
Feltettem HD-romra a couttstech-2.6.32.27_OC1190_LeeDroidv2.2f_HAVS@875mV_CMBattFi x_BFS_BFQ.zip kernelt, nagyon jó a fogyasztása: éjjel, 8 óra mobilnettel, 98 %-on volt reggel, és gyors is.
-
premete
veterán
-
premete
veterán
válasz
james008bond #15486 üzenetére
Ez nagyban függ a romtól és radio romtól: volt olyan, hogy a gps a navi kikapcsolása után, pár óra alatt leszopta az akkut, van olyan, hogy nem sokat fogyaszt; de a legbiztosabb, ha a gps-t kikapcsoljuk, ha nincs rá szükség. DHD-romoknál úgy tűnik, nem veszélyes a + fogyasztása a gps-nek, lehet, alvó állapotban van.
-
premete
veterán
válasz
SteeWe #15469 üzenetére
Nem feltétlenül kell a goldcard, elegendő a gyári RUU, ha rámegy, de nem árt a goldcard: a kártyának csak a fejléce változik, semmiben sem befolyásolja a további, mindennapi használatát (le van írva oda, amit idéztél)
PVT-3 ig nem szokott baj lenni, a pannonost az unrewoked is megcsinálja általában.
A goldcardot ugyanúgy lehet particionálni.
Downgradelni csak akkor kell, ha az unrewoked nem megy. -
premete
veterán
válasz
SteeWe #15456 üzenetére
Amit linkeltél, ott minden le van írva pontosan, így nem nagyon értem, mi a kérdés.
Ha a cucc PVT-4-es, akkor a rootolásnál csak az AmonRa 2..0.0 Desire játszik, ha clockworkmod-ot használsz, a készülék végérvényesen tönkremehet.Az enyém 20000-es, állítólag a 40000-eseknél ez sem működik.
-
premete
veterán
-
premete
veterán
válasz
racerx #15301 üzenetére
[Advanced task manager] szépen mutatja, hogy mi, mennyit fogyaszt százalékban.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest