- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti.84
újonc
Sziasztok!
Lassan egy hónapja használom a telefont, egy apró szépséghibát leszámítva mondhatni, számomra tökéletes. A gondom mindössze annyi a telóval, hogy vásároltam hozzá egy 64 Gb-os micro sd memóriát, amivel az volt a tervem, hogy majd az alkalmazásokat szépen átteszem az SD-re azonban ezt sajnos még nem sikerült megoldanom. Első próbálkozásként App2SD-vel kísérleteztem, azonban "A készülék nem rendelkezik valódi elsődleges külső tárolóval vagy az elsődleges külső tároló csak emulálva van. Az áthelyezés memóriakártyára funkció nem működik ezen az eszközön." üzenetet hoz. Aztán próbálkoztam PC segítségével a micro sd-t 2 partícióra osztani (fat32; ext4). Partíciók létrehozását követően azonban a teló csak a fat 32-es kiterjesztésre formázott részét látja a kártyának és a programok áthelyezése továbbra sem lehetséges. Mondhatni kezdő androidos vagyok, így a rootolásnak nem merten nekiállni, mivel feltételezem garanciavesztéssel járna és azt sem tudom, hogy a problémámat megoldaná-e. Valakinek esetleg ötlete tapasztalata a leírt problémával kapcsolatban?
Péter
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest