Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peti.84

újonc

Sziasztok!

Lassan egy hónapja használom a telefont, egy apró szépséghibát leszámítva mondhatni, számomra tökéletes. A gondom mindössze annyi a telóval, hogy vásároltam hozzá egy 64 Gb-os micro sd memóriát, amivel az volt a tervem, hogy majd az alkalmazásokat szépen átteszem az SD-re azonban ezt sajnos még nem sikerült megoldanom. Első próbálkozásként App2SD-vel kísérleteztem, azonban "A készülék nem rendelkezik valódi elsődleges külső tárolóval vagy az elsődleges külső tároló csak emulálva van. Az áthelyezés memóriakártyára funkció nem működik ezen az eszközön." üzenetet hoz. Aztán próbálkoztam PC segítségével a micro sd-t 2 partícióra osztani (fat32; ext4). Partíciók létrehozását követően azonban a teló csak a fat 32-es kiterjesztésre formázott részét látja a kártyának és a programok áthelyezése továbbra sem lehetséges. Mondhatni kezdő androidos vagyok, így a rootolásnak nem merten nekiállni, mivel feltételezem garanciavesztéssel járna és azt sem tudom, hogy a problémámat megoldaná-e. Valakinek esetleg ötlete tapasztalata a leírt problémával kapcsolatban?

Péter

Új hozzászólás Aktív témák