- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
Steve1207 #28 üzenetére
+1
Azoknak akik nem ismerik a helyzetet:
Én is így tapasztaltam. Hibás volt a OneX-em, és egy csomószor kellett szervizeltetnem mert az e-care csak szoftverezett, vagy hozzá sem nyúltak mondván "hiba nem észlelhető", de nekem pont akkor volt a problémám amikor megszűntek létezni mint HTC szerviz. De a végére még megismerkedtem egy technikus sráccal, aki rendes volt és még egy papírt is kiállított a következő szerviznek hogy elismert a hiba, és javítsák mert ők már nem tudják még1x átvenni a fentiek miatt...
Utána jött a Felxtronics. Na ennél pancserabb, kókler ******kodó bandát nehéz elképzelni. Az én esetemben olyan hibát vétettek amin a HTC is csak hüledezett, és köpni-nyelni nem tudtak és kb. 70x kérték szíves elnézésemet, és azt is elmondták hogy a hasonló, problémás hozzáállás és teljesítés miatt szakították meg a kapcsolatot velük. Tehát rövid volt a kapcsolat, ez is a HTC mentségére szóljon, hogy foglalkozott az üggyel nem csak takarózott a sz@rral, hanem egyértelműen jobbat akart.
Utánuk jött a VSP DATA. Ők a jelenlegi szerviz és rájuk nincs panaszom, és sztem nem is lehet...
Ők javítják éppen azt a hatalmas malőrt amit a Flextronics elkövetett. Egy ideig én is nehezteltem rájuk, de kiderült hogy a készülék adatai nem egyeztek meg a Flextronics hibájából. (kb. ismeretlen volt a telefon)
Kaptam tőlük vissza One X-et javítva, és makulátlan, sőt a One-omat is ők csinálták és azzal sincs probléma.A HTC belehúzott, el kell fogadni hogy nekik is jó a supportjuk. Mióta is van hivatalos 4,4? Van olyan szerviz ahol mindig minden megfelel? Nincs. De olyan van ahol legalább 95%-ban, és ezek közé tartozik a VSP is.
Semmi szégyellni valójuk sincs a többi gyártó előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest