- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
A Voda árlista szerint az én díjcsomagomban 49.990 Ft lenne (részletre meg havi 2500 Ft körül). Elgondolkodtató, annak ellenére, hogy nem csípem a WP platformot, inkább az Androidot szeretem, de ott meg teljesen idióta elborult gyökér ajánlatok vannak a középkategóriában, felső kategóriára meg elvből nem költök... azok a vasak túl vannak árazva.
-
Marcelo
csendes tag
Ma néztem egy kék színű Lumiát.
Hát nekem az is baromira bejött.
December 10-én eldől,hogy HTC vagy Lumia lesz belőle,mert akkor én megrendelem ezt vagy azt,mert kezdek begolyózni a sok telefontesztől. -
Az a kérdés fogalmazódott meg bennem, hogy vajon tudja-e majd a DLNA-t???
-
Én is gondolkodóba estem
Igazság szerint a Lumia 800 csak a kinézete miatt tetszik (komoly, üzleti), viszont 7.8 lesz azon is a max :/ A 8S mindenféleképpen előremutatóbb (erősebb hw+újabb os), nyugodtan vásárolható két évre. Mellesleg szerintem tök jól néz ki, fain kis fiatalos, vidám
Persze egy tesztet nagyon szívesen olvasnék róla
Viszont nem láttam benne, divx, xvid, h264 támogatást... Ez egy picit azért elkezdi dönteni a mérleget az android felé...
-
-
Marcelo
csendes tag
A Vodafonnál rajta van az árlistán.79990 Forint.Gondolkodom rajta,de nem találok semmit sem az oldalukon a telefonról.
-
törölt tag
Sziasztok!
Olvastam Windows oldalán, hogy az 512 Mb RAM-mal szerelt készülékek hátrányt fognak szenvedni bizonyos dolgokban. Lehet már tudni hogy konkrétan mik ezek? -
blex
senior tag
egyébként miért van az, hogy az expansys 84832 ft-ot ír a telefonhoz, de ha rámegyek az előrendelésre, akkor a kosárban már csak 70929-et ír?
-
Polllen
félisten
válasz
littlelion21 #106 üzenetére
Egész jó ár is lehet, ha a wp8-ról végre megtudjuk, mit tud.
-
littlelion21
addikt
Unybody házat kapott?
btw, nem is olyan rossz az előrendelési ára (az már más kérdés hogy szinte napról-napra növekszik...)
-
lenny86
csendes tag
Én már azt várom mikor csinálják meg a plusz változatát pl:HD kijelzővel,előlapi kamerával stb...
-
krino
tag
Beats audióról valaki tud valamit mondani? fejhallgatókban és fülesekben nagyon jó marketingbhulshites semmik.
-
daniel909
addikt
visszatérve az SLCD témához, a mostani telómban az van, és verőfényes napsütésben elég sötét a képe, de ezen kívül jó nagyon. remélem heggesztenek valamit a fényerőn.
-
catroot
veterán
válasz
blackmajesty #88 üzenetére
Akkor a ram sem 1 giga, ahogy a fenti linkben szerepel? A végén csak összekukázzuk a specifikációkat!
-
Воланд
titán
válasz
ez van. ertem en, hogy kozepmezony, de legalabb 8 gigat beletehettek volna...
-
sagit
veterán
válasz
blackmajesty #90 üzenetére
örülj hogy dobhatsz bele kártyát
-
sagit
veterán
válasz
nem nagy kaland, hamar mellé kell dobni egy 32-es kártyát
-
-
acelos
tag
Ezzel a hardveres specifikációval inkább alsó kategória felső része(a kijelző miatt), amúgy meddig bírja vajon az alsó része (mivel gondolom ez alá kerül a micro sd+micro sim kombó).
-
NoMagix
addikt
Itt is árakat említenek!
-
Воланд
titán
-
callmeakos
veterán
Fekete-kék jól néz ki. De azt a Szürke-fekete-sárga "izét" nem tudom értelmezni
-
zord01
senior tag
Hüppp... 300 Euro az 85k. Ha netán 400 Euro lesz, az 113 és ha erre még rájön a 27% ÁFA akkor az már 143 HUF. Az rettenetesen sok. Nekem egy ilyen telefon, 5 megapixellel maxxxx 80k-t érne meg.
No mindegy, meg kell várni a hivatalos megjelenést, és kiderül.(#74) woland
Elvileg a 8X 16 giga fix, a 8S 4 giga + SD bővíthetőség. Lehet hogy az oldalakon keverték össze...
-
Воланд
titán
erdekes ez. a magyar oldal szerint 4gb a tarhely merete, az angol nyelvu oldal szerint pedig 16gb.
-
mrhitoshi
veterán
" természetesen nem hiányzik a Beats Audio hangrendszer, ám az előlapi kamera, a HD kijelző és a Full-HD videofelvételi opció ezúttal kimaradt a repertoárból."
Áú. A beats marhaság helyett lehetett volna bele tenni egy előlapi kamerát, és egy FHD-ra képes hátsó kamerát.
Így sajnos nem jön be nekem, pedig a 300-400 ojrós ár nem is rossz. -
Beri78
őstag
a kék a nyerő - lehet rendszerváltás lesz
-
moleculez
veterán
a sajtotajekoztaton elhangzott valami olyasmi, hogy, a telefon a csempek megtestesulese. Nem szo szerint, de kb ez, most lusta vok kikeresni. Ezzel indokolhatok az ugyanolyan szinek, valszeg MS kikotes,javaslat a telefon resze az UI-nek, meg a felhasznaloi elmenynek, nem pedig forditva, mint hosszu evekig...
-
catroot
veterán
válasz
blackmajesty #63 üzenetére
Nálam is. Színekben pedig nálam a fekete-kék, és a narancssárgás sem rossz.
Amúgy, amire használom a telómat, arra ez is tökéletes lenne.
Az akkor nagyon gatya? Miben van ilyen kijelző? Mozart, Radar?
-
blackmajesty
aktív tag
-
catroot
veterán
basszus, ez egyre jobban tetszik.
-
catroot
veterán
Igaz tegnap írtam, hogy tuti nem lesz HTC-m, de ez a 8S egyre jobban tetszik... persze van 1-2 dolog, ami nem annyira jön be.
(A kijelző felbontása még elmegy. Amitől tartok az a gyér kamera, ami a HTC telefonjainál nem igazán szokott izmos lenni
Továbbá még hiányolnám azokat az appokat, amik csak Nokiákra jönnek ki. Viszont, ha pl. a számláló integráltan bekerül a rendszerbe az már jó jel.)
Ha az árazást nem cseszik el, akkor van nálam esélye.
-
-
Kashim
őstag
Nem az utcán szoktak videó telefonálni.
Nagy ritkán tud azért hasznos lenni, szerintem is bele rakhatták volna, főleg hogy a WP8-ban annyira ajnározták a Skype integrációt is.Szürke-sárgánál mondjuk nem tudom, miért nem feketék a(z érintő?) gombokon a feliratok. Elég bután néz ki ilyen alig látható jelekkel, de lehet persze élőben normálisan látszik.
Felső fehérnél ugyanez. -
daniel909
addikt
válasz
blackmajesty #56 üzenetére
tényleg 16 gb... a nagy mobilos oldalak is benézték ezt tegnap
viszont akkor duplán szánalom, hogy a 8x nem kapott bővíthetőséget.. mintha direkt rontaná el a HTC (8x--> bővíthetetlenség, 8S--> előlapi kamera hiánya).
-
GALARDO
addikt
Na ez tetszik!
-
daniel909
addikt
Most akkor nem 4gb a belső memória? Mindenhol azt olvastam.
-
Blyan
félisten
Amúgy tök jó, van egy nagy HTC sense-ra hajazó, de teljesen WP-be illő csempe, időjárás, idő, stb rajta. Ez az új HTC hub? Kérdéses, hogy meg lehet-e variálni valahogy.
-
Balint1986
csendes tag
Nagyon szépek ezek a telefonok, de el kell ismerni hogy a design az nagy nyúlás. A színek nagyon hajaznak a Nokiára, mert hiába írják itt páran hogy volt színes telója a HTC-nek, az utóbbi időben ez nem jellemző. Ez a ketté osztott szín világ pedig nagyon hasonlít az Xperia U S P-re. De nekem nincs ezzel bajom mert jól néz ki, pláne hogy ha esetleg variálhatóak lennének és cserélhetőek a burkolatok. A kijelző nagyon jó, végre nem tepsi, nekem a 3,5-4 tökéletes, bár felbontás és a RAM mérete lehetne nagyobb, de ez az ár függvénye, ha van esze a HTC-nek nem adja drágán, pláne hogy ők sem állnak túl jól.
-
chabusch
tag
Csak azt nem értem, hogy hagyhatták ki az előlapi kamerát. Vagy hogy az MS miért engedi ezt azután, hogy megvették a Skype-ot. Ha ez nem volna, tuti 8s-t vennék, mert gyönyörű.
-
blackmajesty
aktív tag
Egyelőre ez a teló tetszik a legjobban a wp8-as felhozatalból. De ez sem mindenben felel meg az elvárásaimnak. Azért lehetne benne 16GB a háttértár, plusz a bővíthetőség. Emellett jobban örülnék ha 720p-s lenne a kijelző, de 4"-en még belefér ez is. És az NFC is hiányzik, szerintem ahhoz hogy széles körben elterjedjen a technológia, ahhoz minden telefonban kellene lennie. Én sok fantáziát látok benne.
-
DemonDani
addikt
80nál több nyitóár nem igazán lenne már jó szerintem, láttam h volt aki 60at mondott, azért az erős túlzás
-
feliks
senior tag
fuuuujderusnya... oké, hogy valakinek kell, hogy szines legyen (gondolom Fluor Tominak) de miert bem lehet kiadni egyszinuben is???
-
Blyan
félisten
Na, ez fincsi. Ezt már bírnám is.
-
lenny86
csendes tag
Marad az Lg 4X HD...csak hát egy wp 8 telótól többet várna az ember,én teljesen beleszerelmesedtem ebbe a design-ba,de igy nem fogom megvenni.Szerintem a HTC wp8-as mobiljai szebbek mint a Nokianak a hasonló kategóriában-itt már ránézésre sincs az a visszataszító műanyagérzés mint az új Lumiak esetében.Akkor is azt mondom 100 e+ HUF sok ezért,nagyon sok.
-
Integrale
veterán
Mért lenne HTC Lumia? 2007-es HTC-ket láttad? Egytől egyig sarkos téglatest telefonok!
Nekem a 8S-ről azonnal a HTC Diamond ugrott be, nem pedig a Nokiák!Burtalis eb: ez a hardver meg közel egyenértékű a 4magos ajánlatokkal, nem tudom mért kell sírni... Jaa, hogy csak annyit láttál, hogy 1GHz?
-
lenny86
csendes tag
Hát-én elég sűrűn használom skype-ra telómat,haza M.o.-ra...metrón,vonaton is használom sokszor.
-
catroot
veterán
válasz
Brutális eb #24 üzenetére
Egy 2 magos MSM8227 Krait-ért, Adreno 305-el?
(tjb007 nyomán)
-
Rhino666
addikt
válasz
Annak ellenére hogy a Desire HD a mai napig ennyibe kerül...
-
Xaels
félisten
válasz
Nem olyan rossz ez a hardver. [link] A DHD-tól azért messze van már.
(#26) lenny86: komolyan az előlapi kamera ilyen fontos? Nem látok túl sűrűn videótelefonáló embereket az utcán...
-
lenny86
csendes tag
Szép kis teló
(a legszebb wp)...de most komolyan wp előlapi kamera nélkül????WTF?Na ne már.Hogy lehet ezt így elcseszni?A többi még elmegy,oké.300 euró az túl sok.200 mé még talán,nagggggggyyyyon talán megérné.
-
Brutális eb
addikt
Ezért a hardverért nyitóár max.60........
-
sagit
veterán
fekete-fehérben tetszik, 300 euróért akár még venném is próba képen de lesz ez nálunk 400+is
-
Sztif
aktív tag
Engem eddig ez a WP8 telefon fogott meg a legjobban, főleg méret és design tekintetében - I love it!
Viszont a spec még mindig nem tiszta számomra, mert itt mást írnak mint a gsmarena.com-on. Jah és mást is mondanak itt...
16GB belső jó lenne + a microSD, a procit nem tudom hová tenni. Ez a Krait pontosan mit jelent? a most kapható telefonokhoz mérten melyikhez áll a legközelebb sebességben? -
MuzikJunkie
aktív tag
Fúdegyönyörű!!! <3
-
spawn21
veterán
ha tényleg ennyi lesz deutschlandban veszek egyet. Ilyenkr jó kijárni melózni :-D
-
Воланд
titán
azert az egy kicsit vicces, hogy a 8x-ben is 16gb belso memoria van es azt nem lehet boviteni, ezt pedig igen.
-
Kasya
nagyúr
Mintha kicsit a Nokiatol probaltak volna atvenni elemeket az uj telefonjaikhoz (pl, szinek), de valahogy csunyara sikeredett. Viszomt, az ara jonak tunik.
-
ramrit
tag
300juró+a jó magyar 27-es áfa.
-
tjb007
nagyúr
"1 GHz-es kétmagos Qualcomm Snapdragon processzort, Adreno 225 grafikus gyorsítót"
Ilyen párosítás nem létezik (gondolom a GSMArena volt ennek a forrása de ott is hülyeséget írnak).
MSM8227 van amúgy benne amiben két 1GHz -en üzemelő Krait mag van, a GPU pedig az Adreno 305.Engem valahogy jobban megfogott ez mint a 8X, olyan mintha pont az én igényeimhez lenne szabva. A 300 eurós ár annyira nem vészes, majd meglátjuk mennyire lesz jó a valóságban is.
[ Módosította: philoxenia ]
-
stbtamas
aktív tag
Ronda!
-
NoMagix
addikt
Ez az én méretem, ennek már adnék 1 esélyt a vásárlásra!
Remélem értelmes szolgáltatói árat társítanak hozzá! -
baliii
senior tag
Nekem nem tetszik a külseje, de ez a neonzöldessárgás szín eléggé odapirít!
De inkább a 8x és feketében... Vagy az is neonban
-
Johnny194
aktív tag
300 euróért nem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- PlayStation 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest