- iPhone topik
- Mobil flották
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Amúgy tök jó, van egy nagy HTC sense-ra hajazó, de teljesen WP-be illő csempe, időjárás, idő, stb rajta. Ez az új HTC hub? Kérdéses, hogy meg lehet-e variálni valahogy.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
daniel909
addikt
Most akkor nem 4gb a belső memória? Mindenhol azt olvastam.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
GALARDO
addikt
Na ez tetszik!
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
daniel909
addikt
válasz blackmajesty #56 üzenetére
tényleg 16 gb... a nagy mobilos oldalak is benézték ezt tegnap
viszont akkor duplán szánalom, hogy a 8x nem kapott bővíthetőséget.. mintha direkt rontaná el a HTC (8x--> bővíthetetlenség, 8S--> előlapi kamera hiánya).
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Kashim
őstag
Nem az utcán szoktak videó telefonálni.
Nagy ritkán tud azért hasznos lenni, szerintem is bele rakhatták volna, főleg hogy a WP8-ban annyira ajnározták a Skype integrációt is.Szürke-sárgánál mondjuk nem tudom, miért nem feketék a(z érintő?) gombokon a feliratok. Elég bután néz ki ilyen alig látható jelekkel, de lehet persze élőben normálisan látszik.
Felső fehérnél ugyanez.[ Szerkesztve ]
-
-
catroot
veterán
Igaz tegnap írtam, hogy tuti nem lesz HTC-m, de ez a 8S egyre jobban tetszik... persze van 1-2 dolog, ami nem annyira jön be.
(A kijelző felbontása még elmegy. Amitől tartok az a gyér kamera, ami a HTC telefonjainál nem igazán szokott izmos lenni Továbbá még hiányolnám azokat az appokat, amik csak Nokiákra jönnek ki. Viszont, ha pl. a számláló integráltan bekerül a rendszerbe az már jó jel.)
Ha az árazást nem cseszik el, akkor van nálam esélye.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
catroot
veterán
basszus, ez egyre jobban tetszik.
-
blackmajesty
aktív tag
-
catroot
veterán
válasz blackmajesty #63 üzenetére
Nálam is. Színekben pedig nálam a fekete-kék, és a narancssárgás sem rossz.
Amúgy, amire használom a telómat, arra ez is tökéletes lenne.
Az akkor nagyon gatya? Miben van ilyen kijelző? Mozart, Radar?
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
a sajtotajekoztaton elhangzott valami olyasmi, hogy, a telefon a csempek megtestesulese. Nem szo szerint, de kb ez, most lusta vok kikeresni. Ezzel indokolhatok az ugyanolyan szinek, valszeg MS kikotes,javaslat a telefon resze az UI-nek, meg a felhasznaloi elmenynek, nem pedig forditva, mint hosszu evekig...
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Nem nagyon gatya, de ahány féle telefonban feltűnt annyi féle eredményt láttunk SLCD-től. Azt, hogy milyen lesz majd csak a boltba kerülés után tudjuk meg igazán. Lehet még jó is.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Beri78
őstag
a kék a nyerő - lehet rendszerváltás lesz
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
mrhitoshi
veterán
" természetesen nem hiányzik a Beats Audio hangrendszer, ám az előlapi kamera, a HD kijelző és a Full-HD videofelvételi opció ezúttal kimaradt a repertoárból."
Áú. A beats marhaság helyett lehetett volna bele tenni egy előlapi kamerát, és egy FHD-ra képes hátsó kamerát.
Így sajnos nem jön be nekem, pedig a 300-400 ojrós ár nem is rossz.PS4
-
Воланд
titán
erdekes ez. a magyar oldal szerint 4gb a tarhely merete, az angol nyelvu oldal szerint pedig 16gb.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
zord01
senior tag
Hüppp... 300 Euro az 85k. Ha netán 400 Euro lesz, az 113 és ha erre még rájön a 27% ÁFA akkor az már 143 HUF. Az rettenetesen sok. Nekem egy ilyen telefon, 5 megapixellel maxxxx 80k-t érne meg.
No mindegy, meg kell várni a hivatalos megjelenést, és kiderül.(#74) woland
Elvileg a 8X 16 giga fix, a 8S 4 giga + SD bővíthetőség. Lehet hogy az oldalakon keverték össze...
[ Szerkesztve ]
***Valaki gyártson már egy normális FeaturePhone-t!!! (9+3 gombsoros, CandBar, vékony, minőségi anyagból, 5+Mp kamera, Wi-Fi, GPS, zene, nagy akksi)***
-
Воланд
titán
ahogy neztem az osszes nagyobb tech ujsag 4gb-ot ir. a windows phone blog-on szinten 4gb szerepel, itt meg 16.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
callmeakos
veterán
Fekete-kék jól néz ki. De azt a Szürke-fekete-sárga "izét" nem tudom értelmezni
All→M8
-
Воланд
titán
-
NoMagix
addikt
Itt is árakat említenek!
-
acelos
tag
Ezzel a hardveres specifikációval inkább alsó kategória felső része(a kijelző miatt), amúgy meddig bírja vajon az alsó része (mivel gondolom ez alá kerül a micro sd+micro sim kombó).
-
-
sagit
veterán
válasz blackmajesty #88 üzenetére
nem nagy kaland, hamar mellé kell dobni egy 32-es kártyát
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
sagit
veterán
válasz blackmajesty #90 üzenetére
örülj hogy dobhatsz bele kártyát
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Воланд
titán
ez van. ertem en, hogy kozepmezony, de legalabb 8 gigat beletehettek volna...
-
catroot
veterán
Akkor a ram sem 1 giga, ahogy a fenti linkben szerepel? A végén csak összekukázzuk a specifikációkat!
-
daniel909
addikt
visszatérve az SLCD témához, a mostani telómban az van, és verőfényes napsütésben elég sötét a képe, de ezen kívül jó nagyon. remélem heggesztenek valamit a fényerőn.
-
krino
tag
Beats audióról valaki tud valamit mondani? fejhallgatókban és fülesekben nagyon jó marketingbhulshites semmik.
-
Rhino666
addikt
-
haypro
senior tag
válasz Rhino666 #101 üzenetére
Ha tényleg 80 körül nyit, és ugyan olyan smooth lesz 512mb RAM-mal mint a WP7, akkor beruházok egyre... Akkor a WP8-ban már lehet fájlkezelőt használni, könnyedén másolni fájlokat és mindenféle dekódolású filmeket nézni?
,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
lenny86
csendes tag
Én már azt várom mikor csinálják meg a plusz változatát pl:HD kijelzővel,előlapi kamerával stb...
-
littlelion21
addikt
Unybody házat kapott?
btw, nem is olyan rossz az előrendelési ára (az már más kérdés hogy szinte napról-napra növekszik...)
[ Szerkesztve ]
-
-
Polllen
nagyúr
válasz littlelion21 #106 üzenetére
Egész jó ár is lehet, ha a wp8-ról végre megtudjuk, mit tud.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
blex
senior tag
egyébként miért van az, hogy az expansys 84832 ft-ot ír a telefonhoz, de ha rámegyek az előrendelésre, akkor a kosárban már csak 70929-et ír?
-
törölt tag
Sziasztok!
Olvastam Windows oldalán, hogy az 512 Mb RAM-mal szerelt készülékek hátrányt fognak szenvedni bizonyos dolgokban. Lehet már tudni hogy konkrétan mik ezek? -
Marcelo
csendes tag
A Vodafonnál rajta van az árlistán.79990 Forint.Gondolkodom rajta,de nem találok semmit sem az oldalukon a telefonról.
-
-
őstag
Én is gondolkodóba estem Igazság szerint a Lumia 800 csak a kinézete miatt tetszik (komoly, üzleti), viszont 7.8 lesz azon is a max :/ A 8S mindenféleképpen előremutatóbb (erősebb hw+újabb os), nyugodtan vásárolható két évre. Mellesleg szerintem tök jól néz ki, fain kis fiatalos, vidám Persze egy tesztet nagyon szívesen olvasnék róla Viszont nem láttam benne, divx, xvid, h264 támogatást... Ez egy picit azért elkezdi dönteni a mérleget az android felé...
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
őstag
Az a kérdés fogalmazódott meg bennem, hogy vajon tudja-e majd a DLNA-t???
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
Marcelo
csendes tag
Ma néztem egy kék színű Lumiát. Hát nekem az is baromira bejött.
December 10-én eldől,hogy HTC vagy Lumia lesz belőle,mert akkor én megrendelem ezt vagy azt,mert kezdek begolyózni a sok telefontesztől. -
Stauffenberg
nagyúr
A Voda árlista szerint az én díjcsomagomban 49.990 Ft lenne (részletre meg havi 2500 Ft körül). Elgondolkodtató, annak ellenére, hogy nem csípem a WP platformot, inkább az Androidot szeretem, de ott meg teljesen idióta elborult gyökér ajánlatok vannak a középkategóriában, felső kategóriára meg elvből nem költök... azok a vasak túl vannak árazva.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest