- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
_kg
csendes tag
Hehe, jó vicc, ha lenne 214-em, akkor valószínűleg ki tudnám próbálni az antennát is, de nincs.
Viszont azt olvastam valahol (már nem tudom, melyik tesztnél), hogy akadtak gondok az IGO8-val, ha CF-es antenna volt a 214-ben, de a pda még egy engineering sample volt.
Ezért kérdezősködöm, hátha hallott vagy olvasott, ne adj isten tesztelt, itt valaki ilyet!
Nekem nagyon fontos volna a navi (meg a wifi is) és nem akarnék BF-es antennával vagy olyan cuccal szenvedni, amihez extra kábel kéne (áram miatt vagy külső GPS).
Tényleg annyira gáz a wifi-je az 560-nak?
Üdv.
-
James Bond™
tag
Attól függ mikor jön ki az X1. Ha most érkezne meg, akkor reális lenne a 200 ezer forintos ár. Persze ez attól is függ, hogy mennyi bug lesz benne, vagyis, hogy mit kapunk a pénzünkért. De később beújítanak más gyártók is, még ha nem is lesz bennük qwerty billentyűzet, és akkor nem lesz nagy szám a tudása. Egyébként van rólla hír, hogy mikor érkezik a gép?
-
Ja no
aktív tag
"hogy a pda felismeri-e"
gyanítom hogy nem. Annyira nincsenek jóban egymással a cégek"ööö, lehet hogy ez a Vye nem sokkal kisebb "
cserébe drágább
Lehet hogy mégis (majd) egy eee lesz belőle. Tán nemsokára lehet venni belőlük 300 euro környékén, ami már nem a legcsirkébb. Valószínünek tartom, hogy a gyári PC-s remote szoftverrel gond nélkül megy, és még talán a táskában is marad neki hely.
És lesz frankó hosztomBTW, nem néz ki rosszul ez a Vye, dolgozhattak vele jópár órát.
De amióta láttam a sonyt...köszi a segítséget!
-
Ja no
aktív tag
köszi a kijelzővel kapcsolatos jellemzést, meg a két másik tipus ötletét!
Színhűség annyira nem lényeg, azt vagy tudja a DSLR maga, vagy nem. De ált. az ember amúgy is igazít rajta PS-pal. De mikor 4150-el nézegettem képeket, ott csak anniyt lehetett kiértékelni, hogy van-e kép a kártyán vagy nincs.
Nekem inkább az kell, hogy ne egy nyamvadt bélyegképet kelljen skubizni. Meghogy a dinamikaterjedelem azon része van-e rajta, amit én szeretnék látni, vagy elcsúszott vhová. Ez soxor a kis hisztogrammból nem derül ki.
(történetk próbálkozások -más ember részéről- hordozható DVD lejátszóval, de nem adott jó eredményt. Meg nem is "multifunkciós"...)
Hogy a CF kártyát ki-be rángatom, az meg nem életszerű. És szerintem az ócsó gépek nem is tűrik hosszú távon."FuSi 720, HP 4700"
a régebbi oprendszer miben korlátozhat engem? Csak netezésre használnám, meg text/pdf nézegetésre; illetve a fenti dolograPersze a legkirályabb az lenne, ha futna rajta a canon remote szoftvere. De arra tán még elég sokat kell várni, mire a fiatal orosz mérnökök átvarrják
Bár prohardveren egyre-másra jelennek meg hírek a kis eeePC klónokról, csak azok meg eleve 3x akkorák mint ez. A sony félmillás kütyüje meg "ronda". -
Ja no
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bankmentes Részletfizetés ÖNERŐ NÉLKÜL? NÁLUNK EZ NEM KÉRDÉS HANEM LEHETŐSÉG! Dell Alienware OLED
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest