- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja no
aktív tag
"Ne vedd rossz néven"
Nem veszem, csak máshogy közelítjük meg az adott problémát, máshogy súlyozzuk.
Ettől függetlenül, lehet hogy nem érdemi előrelépés nekem erre a célra egy ipaq214-es a DSLR saját kijelzőjéhez képest."A régebbi operációs rendszer az általad leírt dolgokban nem hátráltatna"
olyanban sem, hogy CSS2 kódok (?) meg újabb flash-es oldalak nem fognak normálisan megjelenni böngészéskor?"ha nem találod megkeresem neked"
Elég ha a címére emléxel. Mindenképp el szeretném olvasniköszi!
-
Ja no
aktív tag
"hogy a pda felismeri-e"
gyanítom hogy nem. Annyira nincsenek jóban egymással a cégek"ööö, lehet hogy ez a Vye nem sokkal kisebb "
cserébe drágább
Lehet hogy mégis (majd) egy eee lesz belőle. Tán nemsokára lehet venni belőlük 300 euro környékén, ami már nem a legcsirkébb. Valószínünek tartom, hogy a gyári PC-s remote szoftverrel gond nélkül megy, és még talán a táskában is marad neki hely.
És lesz frankó hosztomBTW, nem néz ki rosszul ez a Vye, dolgozhattak vele jópár órát.
De amióta láttam a sonyt...köszi a segítséget!
-
Ja no
aktív tag
köszi a kijelzővel kapcsolatos jellemzést, meg a két másik tipus ötletét!
Színhűség annyira nem lényeg, azt vagy tudja a DSLR maga, vagy nem. De ált. az ember amúgy is igazít rajta PS-pal. De mikor 4150-el nézegettem képeket, ott csak anniyt lehetett kiértékelni, hogy van-e kép a kártyán vagy nincs.
Nekem inkább az kell, hogy ne egy nyamvadt bélyegképet kelljen skubizni. Meghogy a dinamikaterjedelem azon része van-e rajta, amit én szeretnék látni, vagy elcsúszott vhová. Ez soxor a kis hisztogrammból nem derül ki.
(történetk próbálkozások -más ember részéről- hordozható DVD lejátszóval, de nem adott jó eredményt. Meg nem is "multifunkciós"...)
Hogy a CF kártyát ki-be rángatom, az meg nem életszerű. És szerintem az ócsó gépek nem is tűrik hosszú távon."FuSi 720, HP 4700"
a régebbi oprendszer miben korlátozhat engem? Csak netezésre használnám, meg text/pdf nézegetésre; illetve a fenti dolograPersze a legkirályabb az lenne, ha futna rajta a canon remote szoftvere. De arra tán még elég sokat kell várni, mire a fiatal orosz mérnökök átvarrják
Bár prohardveren egyre-másra jelennek meg hírek a kis eeePC klónokról, csak azok meg eleve 3x akkorák mint ez. A sony félmillás kütyüje meg "ronda". -
Ja no
aktív tag
-
Ja no
aktív tag
kár.
Bár a jelenlegi 4150-esem fele ennyit sem bír (?), de itt kapásból négyszer akkora a pixelszám.
A fent nevezett készülékkel a kis kijelző melett még az a bajom, hogy a színei nagyon gyengék. Olyan döglött. Viszont DSLR képeit már érdemes lenne egy VGA-n megnézni. Ehhez szerinted jó ez az új 214-es PDA? Illetve hogy az opcionális kábellel olvashatóvá válik közvetlenül a digifényképezőről az elkészült *.jpg fájl? -
Ja no
aktív tag
ezt a 3 napos használatot lehet érteni ~20 órásnak? Főleg nezetés illetve text/pdf olvasásra használnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest