- iPhone topik
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Ulkesh
őstag
"Szóval azt mondod, hogy ha nincs más gyártónál ugyanolyan termék, akkor nekem meg kell venni, mert nincs más?"
Nem!
Ha neked nincs szükséged egy tabletre, amin kényelmesen tudsz könyveket, újságokat, doksikat olvasgatni, mellesleg böngészni, levelezni, játszani esetleg tanulni. Úgy, hogy mindezt 10-12 óráig megteheted töltés, melegedő gépház és ventilátorzaj nélkül. Olyan természetességgel, ahogy azt gyerekkorod óta megteszed egy füzettel, vagy könyvvel.
Akkor ne vegyél, mert nincs rá szükséged. -
Ulkesh
őstag
" De hogy melyik az, ami kiemeli az iPad-et az átlagosság süllyesztőjéből (vagyis ami nincs konkurenciánál), azt nem mutattad meg."
Mármint milyen konkurenciánál? Én csak bejelentett, meg idő közben visszavont tabletekről tudok, piacon lévő, megvásárolható konkurens tabletről nem.
"Az Androiddal meg nem tudom miért dobálózól, egy szóval nem hoztam fel."
Mivel ha valaha is kijön konkurens termék, akkor az Androiddal, vagy WebOS-el lesz szerelve, szerintem evidens, hogy ezt említem, nem?
-
Ulkesh
őstag
Pages, Numbers, Keynote, GoodReader, Things, NewsRack, AirVideo, Logmein, iTeleport, IM+, Early Edition, Press Reader, Dictionary, WordBook, Money stb.
De vannak kevésbé hasznos, ámde látványos, vagy jópofa dolgok pl. Star Walk, IMDb, Now Playing, Appleseed, SketchBook, PhotoGene, Interior HD, Reuters Galeries/New Pro
Meg rengeteg játék pl. Pinball HD, Galcon Fusion, Worms HD, Mirror's Edge, Enigmo Deluxe, Cogs HD, Avatar stb..
Sajna Androidra még csak hasonló tudású, vagy kinézetű alkalmazások sem nagyon léteznek (WebOS-re még annyira sem).
De az alap gyári megoldások (Safari, Mail, Contact, Calendar stb.) is annyira kézreállóra és használhatóra van elkészítve, ami miatt gyakorlatilag a munkám kivételével teljesen átköltöztem már erre a jószágra.
A Wind-en bár minden megvolt, ami a desktop gépemen is, de a folyamatos várakozás, lassú reagálás, melegedő gépház, zajos ventilátor stb. nem igazán tette kényelmessé ezeket a dolgokat, egy idő után inkább már nem is használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest