- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lotusomega
senior tag
Az Appstore-al egyetértek, nekem ez az egyetlen húzó dolog az iphoneban és a többi iylen apples cuccban is, mert az az egy biztos hogy szinte semelyik másik platformra nincs ennyi és iyeln jól kivitelezett(a legtöbb) program főleg ilyen struktúrába és koncepcióba rendezve. Viszont ezek melett sok kompromisszumot és hátrányt kell elviselned, amire én nem biztos hogy képes lennék.
Többek közt ezért gondolkoztam csak egy ipod touch-ban, viszont, ahhoz hogy csak játszak vele, ahhoz kicsit drága(nem is kicsit) ezért most már kivárok, és meg látom hogy milyen lesz az iphone 4G, ha meg tud győzni, akkor lehet hogy elgondolkozom rajta...
-
dawheeler
tag
én csak a fülemre hagyatkozom, de valószínűleg a zenei ízlésem a probléma, ugyanis hardstyle/commercial trance/numetal zenéket kedvelem ahol a sok mély a lényeg. Én is utálom az agybedugósat, én a gyári fülest egy ilyen sonyra cseréltem le:
http://www.headphones-china.com/images/earphone-sony-mdr-e737lp-logo.jpg
ez számomra sokkal jobb hangzást biztosít, 3 ezer ftért.
-
Meglivorn
aktív tag
Étcsoki és milka: igen, pont ezt mondtam, ez a bajom az ipaddal. Nem a táblagépekkel általában
Ami a tollat illeti, én sem bírnék oldalakat írni folyamatosan, attól sajnos én is elszoktam. De rengeteg dolgot firkálok fel meló és szórakozás közben, mindig van a kezem ügyében valami notesz és cerka, sokszor nyomtatok ki webről dolgokat (ezeket jó lenne kiváltani). Rengeteg szgépes vacakot kipróbáltam, de a legtöbb ott bukik hogy taskváltás, billentyűzet. Ennél felfirkantani gyorsabb
Ami a media-fogyasztást illeti, az iPad majdnem tökéletes (kivéve az említett fenntartásaimat), de van még egy terület amire tökéletes lehetne: egy OneNote-szerű programmal: füzetnek, a könyv mellé. Persze multitaskkal, hogy a jegyzetelés és olvasás azért menjen egymás mellettAz MP3 lejátszót arra értettem, hogy mindenhonnan ez ömlik. Mindegy hány cég készített már mp3 lejétszókat, hogy a formátum hogy jelent meg, az iPod volt A Lejátszó. A discovery képes volt egy egész műsort áldozni arra ami bemutatta hogyan változtatta meg a világot az a vacok. És azóta is hogy próbálja a többi cég másolni
És azt látom, hogy ez ismétlődik az iPaddal jelenleg. Bocs, de idegesítA többiek: igen teljesen igazad van. Tervek, koncepciók, félkész gépek voltak, az apple meg fű alatt kihozta a magáét. És amíg a többi cég próbálta belőni mit is akar, addig Jobs papa döntött egyet, és alkotott valamit. Amiről ugyan még a szaksajtó sem tudta egységesen eldönteni ez most tényleg jó-e és mi a tényleges szerepe, de az alma logó eladta. A tervek meg szépen mentek a kukába, és mindenki visszavonulót fújt.
Szerintem ez szomorú. És lehet neki apple fanként örülni, de ez csak bebetonozza a magas árat és a hiányosságokat, hiszen ha nincs mivel versenyezni, fejlesztés sem lesz.Ami az iTunest illeti: az első mp3 lejátszóm olyan volt ami saját kliens progival tudott csak kommunikálni. Még a kábele se szabvány usb volt és a memóriakártyát sem szabványosra formázta. És bár kialakításra, anyaghasználatra, lejátszóként máig a legjobb volt ami megfordult nálam, azóta is kikötés hogy saját kliens soha többé.
-
Szabesz
őstag
Szóval azt mondod, hogy ha nincs más gyártónál ugyanolyan termék, akkor nekem meg kell venni, mert nincs más? Ahaha. Szóval mivel teszik olyan jól használhatóvá a rá létező alkalmazások az iPad-et?
(#15) dawheeler: A puzzle is multi touch stb. Fail. Viszlát! Mellesleg pörgő processzort még nem igazán láttam.
-
Szabesz
őstag
"[...]mutass egy alkalmazást[...]"
Vagyis miért lenne jó választás az iPad, milyen extra szolgáltatást tud nyújtani.
Ehelyett idevetettél szavak sokaságát a teljesség igénye nélkül. De hogy melyik az, ami kiemeli az iPad-et az átlagosság süllyesztőjéből (vagyis ami nincs konkurenciánál), azt nem mutattad meg.Az Androiddal meg nem tudom miért dobálózól, egy szóval nem hoztam fel.
-
aseknuss
csendes tag
Hihetetlen elvakult apple rajongó vagy ami persze nem baj,de miért is ne lenne sikere egy androidos tábla gépnek miért és miben különb az ipad attól ami még meg sem születet csak szó van a készítéséről? Nem értem a fan-okat, a rajongásuk tárgyán kívűl minden egyéb egy kalap f...,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- XPEnology
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest