- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dawheeler
tag
én csak a fülemre hagyatkozom, de valószínűleg a zenei ízlésem a probléma, ugyanis hardstyle/commercial trance/numetal zenéket kedvelem ahol a sok mély a lényeg. Én is utálom az agybedugósat, én a gyári fülest egy ilyen sonyra cseréltem le:
http://www.headphones-china.com/images/earphone-sony-mdr-e737lp-logo.jpg
ez számomra sokkal jobb hangzást biztosít, 3 ezer ftért.
-
dawheeler
tag
válasz
Meglivorn #33 üzenetére
én nagyon szeretem az apple termékek többségét, de az ipodról sajnos nagyon rossz a véleményem. anno nagyon szerettem volna egyet, és mikor végre a kezembe került egy ipod 3. gen, iszonyat csalódtam. nem magával az itunesal volt a baj, tökjó, nagyon szép az ipod is, meg gizda a fehér füles, de...
alapvetően zenehallgatásra vettem. előzőleg creative rhombám, aztán samsung ypk3 lejátszóm volt. mindkettőtöl olyan iszonyat mértékben távol volt hangminőségileg hogy az jaj...de ez sajnos minden apple termékre igaz. az iphoneok is borzalmasak zenehallgatásra, és ez elég cudar, ugyanis az ipod nem olcsó, nagyon nem, és mégis rengetegen megveszik és használják a rosszminőségű fülhallgatójával. valamit lehetne javítani egy testreszabható eq-val, de valamiért sosem került be egy apple termékbe sem...számomra az ipod jelképezi a hype hatást az applenél, más terméküknél nem érzem azt, hogy ok nélkül lenne felhajtás mögötte. -
dawheeler
tag
válasz
Meglivorn #16 üzenetére
Amit Te problémaként hoztál fel, abból az első kettő mások számára pont nem probléma. Szerintem is nagyon jó dolog az iTunes, és nem kell feltörni semmit sem, hogy azt dobj az ipadre amit akarsz, számtalan 3rd party application van erre a célra.
Irkafirkálásra nem való az iPad. Ez olyan mintha étcsokit akarnál enni, és lefikázod a milkát amiért neki csak tejcsokis termékei vannak, hogy milyen gáz
Az ár pedig relatív. Mivel számomra a netbookot helyettesíti, ezért én ahhoz viszonyítom, és pont annyiba került az iPadem is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest