- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Android szakmai topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
dawheeler
tag
válasz
Meglivorn #33 üzenetére
én nagyon szeretem az apple termékek többségét, de az ipodról sajnos nagyon rossz a véleményem. anno nagyon szerettem volna egyet, és mikor végre a kezembe került egy ipod 3. gen, iszonyat csalódtam. nem magával az itunesal volt a baj, tökjó, nagyon szép az ipod is, meg gizda a fehér füles, de...
alapvetően zenehallgatásra vettem. előzőleg creative rhombám, aztán samsung ypk3 lejátszóm volt. mindkettőtöl olyan iszonyat mértékben távol volt hangminőségileg hogy az jaj...de ez sajnos minden apple termékre igaz. az iphoneok is borzalmasak zenehallgatásra, és ez elég cudar, ugyanis az ipod nem olcsó, nagyon nem, és mégis rengetegen megveszik és használják a rosszminőségű fülhallgatójával. valamit lehetne javítani egy testreszabható eq-val, de valamiért sosem került be egy apple termékbe sem...számomra az ipod jelképezi a hype hatást az applenél, más terméküknél nem érzem azt, hogy ok nélkül lenne felhajtás mögötte. -
Ulkesh
őstag
válasz
Meglivorn #16 üzenetére
"Ha már van egy táblagépem, én nem gépelni akarok rajta, egy rajzbillentyűzetet pöcögtetve, hanem írni. Tollal."
Én nem szeretnék tollal firkálni, mert már (szégyen, vagy sem) teljesen elszoktam a kézírástól. De ha te tollal akarsz rajzolgatni, akkor megteheted. [link]
"Kötöttség. Nekem ne legyen a gépemen semmiféle iTunes vagy egyéb cucc"
Miután aktiváltad az eszközt már nem feltétlenül van rá szükséged, ez csak a felhasználói szokásaidtól és a használt alkalmazásoktól függ.
Én speciel szeretem a szinkronizálást és az iTunes nem okoz problémát (eleve azon hallgatok zenét a desktop gépen is)."Az ára. Asszem nem kell magyarázni"
Igen 500 dolcsi, vagy 500 euro. Nem kevés. De ennyiért vehetsz KindleDX-et is, bár az nem tud semmit ugyanezért a pénzért.
" Tisztára, mint amikor az apple "feltalálta az MP3 lejátszókat"
Ezt senki nem mondta, mert nem az mp3 lejátszó a lényeg. Sokan mint a legtöbb gyártó is csak a hardverig lát el, az iPod önmagában sehol nem lenne egy iTunes Music Store nélkül. A hardver+szoftver+szolgáltatás hármas az, amiből az Apple olyan terméket csinált, amit a mai napig képtelenek leutánozni.
"A januári CES és a karácsony előtti kiállítások már tele voltak a táblakütyükkel, ereader és tablet tervekkel idénre. "
Jaja, tervekkel, amikből a mai napig nem lett semmi, sőt a nagyok, látva az iPad sikerét szépen visszavonulót is fújtak, mert a termékük időközben piacképtelen lett miatta (senkit nem érdekel egy Atom alapú böszme tablet Windows7-el és 3-4 óra üzemidővel, amire nincs egyetlen épkézláb tablet alkalmazás sem).
-
dawheeler
tag
válasz
Meglivorn #16 üzenetére
Amit Te problémaként hoztál fel, abból az első kettő mások számára pont nem probléma. Szerintem is nagyon jó dolog az iTunes, és nem kell feltörni semmit sem, hogy azt dobj az ipadre amit akarsz, számtalan 3rd party application van erre a célra.
Irkafirkálásra nem való az iPad. Ez olyan mintha étcsokit akarnál enni, és lefikázod a milkát amiért neki csak tejcsokis termékei vannak, hogy milyen gáz
Az ár pedig relatív. Mivel számomra a netbookot helyettesíti, ezért én ahhoz viszonyítom, és pont annyiba került az iPadem is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Elektromos autók - motorok
- Cyberpunk 2077
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Építő/felújító topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest