- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Nekem is, csak éppen az ügyfél a kompatibilis szót nem ismeri, a legtöbb, ezek az ügyfelek már csak ilyenek...
(#55) virkir :
Nem kell, de akkor ezt a gépet sem kell 30 Ft-os Androidos tablethez hazonlítani....
(#58) Ati1979:
Jogos amiket leírsz. Nekem sem ez a gép kellene, de az a helyzet, hogy a kategóriát kell ilyenkor megfigyelni, és bizony, egy kettő fecskénél nincs több, ami hasonló lenne. A Helix vagy egy STYLISTIC Q702 már nem ez a kategória, igazából olyan lenne nekem is az ideális választás. A HP-nél a nevet is meg kell fizetni, pláne Magyarországon.
-
hallador
addikt
Ja milyen faszán fut az androidon az Office? Főleg egy MS, vagy egy Libre office...., Meg még úgy kismillió program, amiről az androis meg az IOS együtt is virsli lesz kb még 5 évig.
(#49) fattyu :
Meg minden másra is... Nyilván nem úgy fog szakítani, mint egy rendes noti, de annak ritkán veszed le a billencsét, ritkán passzív a hútése, és még ritkábban bírja 14 órát IPS panellal, persze vannak kivételek, de ez nem negyed misi....
(#50) Ati1979:
Több weboldal megnyitásánál meg behal a 2gb ram miatt.
Nem tudom ilyen esetben egy I7-es gépet is megfektet egy Firefox, ha 1,5 GB ramot eszik éppen, ha csak nem valamilyen SSD van alatta minimum 8 - 16 GB rammal. Szóval 2 GB ram hadd legyen elég az ésszerű netezésre. Meg azért megnézek egy Androidot, ami 2 GB rammal majd annyit bír weblap szempontból mint ez az atom.
Félreértések elkerülése végett az atom sem sokkal jobb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sorozatok
- Goddess of Victory:Nikke
- Hálózati / IP kamera
- Apple MacBook
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest