- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Légies iPhone halvány színei
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tomcat78 #120 üzenetére
Én nem is kezdtem volna grafikonozással, meg piaccal...
Pont, hogy ő követelt tőlem ilyen-olyan grafikonokat, hogy bizonyítsam azt amit az ő érvelése ellen hoztam fel...
Eleve totál blama a gyerek, meg a csubi haverja is, totál ökörségekkel érvelnek csak azért, hogy az intelt fényezzék az AMD -vel szemben, az se számít, ha épp csak keresztúton köthető a fő témához a mondanivalójuk, a lényeg, hogy nehogymár úgy jöjjön ki a dolog, hogy báááármiben is jobb az AMD. NevetségesekDe, hogy legalább én ne etessem a két trollt, a továbbiakban csak olvasom a témát!
PEACE -
törölt tag
Mondom, ne akard kiforgatni a szavam.
Én azt írtam és a többiek is, hogy akárhogy is állt a dolog az intel javára, az eladások jócskán nőttek, minden téren, szerver téren IS, annyira jócskán, hogy maga az intel is be van tojcizva már rég!Arról én nem tehetek, hogy te meg a másik setét haverod csubi, nem fogjátok ezt fel és mindenféle blamával toljátok a hülyeséget, a mantrát, kampányoltok az intelecskétek mellett, mintha ezért fizetnének titeket.
-persze nem így van, nem kaptok ezért semmit, az ilyen ingyenes hülyéken, még maga az intel is jót nevet! -
törölt tag
Azzal, hogy kiforgatod, amit írtam, meg nem akarod megérteni, csak magad nevetteted ki és engem igazolsz.
Buta ventilátor vagy, semmi más."..A vallásos hitet pedig hagyjuk meg a templomok falai között ha kérhetem!.."
Te csak ne kérj tőlem semmit, mert semmi közünk egymáshoz, másfelől, a beteges hit is rád inkább.
Egyébként tőlem aztán remeghetsz, kiborulhatsz, vergődhetsz az idegtől, nem tud érdekelni.
Ha egyszer nincs igazad, akkor nincs és kész! -
törölt tag
Kedves Intel fanok!
Most már komolyan, rendkívül nevetséges látni a szenvedéseitek, olvasgatni a kifogásaitokat!
"..értsétek meg, nem a sebesség számít, hanem a support.."
-az AMD pont, hogy híresen jó supporttal rendelkezik, de azt is írhatnám, hogy eddig meg a sebesség számított.
"..a gyártók nem térnek át továbbra sem az AMD platformjára.."
-ez is bullshit, mint már mások is írták, egyre több nagyvállalat bevállalja, egyre többen térnek át.Írhatnék még vagy fél oldalnyi 'kifogást' , de teljesen felesleges.
Amit egyes fanok művelnek, az egyszerűen nevetséges...
De semmi gond, folytassátok, hadd derüljünk még!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest