- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
benczeb
aktív tag
Jó hosszú a keynote.
-
mjani1172
addikt
válasz
7Heads Drago #66 üzenetére
Ez igaz.
-
elekreg
tag
válasz
7Heads Drago #66 üzenetére
Néhány Samsung igen, de nézve a Mate 10 kamerájának a paramétereit, ez változhat, szerintem fog is.
-
elekreg
tag
Nincs hiba, a gyakorlatban a Mate 9 két SIM kártyával is jobban bírja, mint az S7 Edge egy SIM kártyával, ezt nem csak én tapasztaltam, hanem amikor elkezdtem olvasni a fórumot, akkor több olyantól is olvastam, akik S7 Edge-ről váltottak Mate 9-re, vagy mind a két telefont használták párhuzamosan.
A Mate 9 stabilizálása javult a későbbi firmware frissítésekkel, erről is olvasni tapasztalatokat is, fényképnél pedig színhelyesebb, mint a színeket túlhúzó S7 Edge.
Panaszt olvasni minden telefonra, ezzel kár is jönni, amikor elirányítottak a mobil fotók témába, ott sok jó képet láttam a Mate 9-től is, ahogy nem annyira jót az S7 Edge-től is és más, amúgy jónak kikiáltott típusoktól is, szóval ez felhasználó függvénye is lehet, az S7 Edge esetén ráadásul még azt is megtudtam a napokban, hogy nem mindegy, milyen kamera is van benne, Sony vagy Samsung.
Nincs már meg a Mate 9-cem, hiába szerettem nagyon, azóta több más csúcsot is kipróbáltam és használok, de úgy látom, vevő leszek a Mate 10-re is, nagyon jó telefonnak tűnik. -
Departed
őstag
Szintén 10400-nak olvastam, 4000 már rég alapnak kéne lennie, nem hírnek. De sajnos egyelőre csak a Xiaomi-nál alap (mondjuk náluk se sokáig már).
Egyébként ez az első huawei telefon aminél nem csapkodnám arcon a derék kínaiakat a képernyő alatti márkanév miatt. Mindig is dühített (és vásárlást akadályozott) hogy értelmes kapacitív/fizikai gombok helyett a jókora alsó káván magukat éltetik.
Ennél viszont már amúgy is csak a képernyőn férnek el a gombok, szóval mehet alá a felirat. -
zazenke
őstag
válasz
mjani1172 #61 üzenetére
úgy függ össze hogy a mate 9 nél is belettek nagyobb aksit mint az s7 edgébe de hiba mert a hardver vagy a szoftver elvitte a többletet. a hiba pedig a mate 9 nél az optikai képstabilizálás gyenge videónál nagyon látszik mert remeg mint a kocsonya. a fényképnél meg elég belenagyítani és nem hogy mosottabb de színt is téveszt . ezt saját magam hasonlítottam össze a mediában egyazon időben ugyanarról a tárgyról csináltam képet a g4 el és és a mate 9 el, majd haza hoztam és monitoron összehasonlítottam . és nem én vagyok az első aki panaszkodott a képminőségre a saját forumán is olvastam [link] 2:18 nál nézd meg mennyire instabil. konkrétan ezért nem ezt vettem meg hanem s7 edgét kb egy árba van a két telefon
-
mjani1172
addikt
Ez nettó hülyeség,hiszen egy telefon nem csak egy képernyőből és egy akksiból áll.
Van ugyanis szoftver és talán még más hardver is benne.És ezen kívül még sok minden befolyásolhatja a dolgot.
Ez kb olyan, hogy egy 160 kw os autó gyorsabb mint egy 140 kw os.
Aztán hogy az egyik 2,5 tonnát visz a másik meg csak 800 kg -ot az nem is számít. -
zazenke
őstag
válasz
7Heads Drago #49 üzenetére
én is próbálgattam és az lg g4 is jobbat lőtt mint a mate 9 . a video képstabija is iszonyat gyenge mintha nem is lenne benne
-
zazenke
őstag
a 4000 res aku ips kijelzőnél szerintem kevesebb mint amolednél 3600 as aksi lásd s7 edge és ezt az eredményt hozta a gsmarena tesztje is . mate 9 nél
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #53 üzenetére
Jah, látom már, hogy félreérthetően fogalmaztam meg. Thx a választ.
-
mjani1172
addikt
válasz
tothjani81 #54 üzenetére
-
tothjani81
senior tag
válasz
7Heads Drago #49 üzenetére
-
válasz
ForRedGlory #52 üzenetére
Ja, most már értem a problémád
Huawei Mate Ascend 7 volt az első csúcsphabletjük.
Arra már nem emlékszem, hogy miért pont a 7-es szám volt.
Azt hiszem azért, mert a Huawei P6 volt az első csúcsteló, és utána jelent meg az első Mate.
De a 6-os szám már tényleg rejtély. -
ForRedGlory
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #48 üzenetére
Nem kovetem annyira.
Viszont a kerdesre nem valaszoltal. En a gugliban nem talaltam pl Mate 4-et, de 5-ot vagy 6-ot sem.
-
mjani1172
addikt
válasz
ForRedGlory #43 üzenetére
Ember a holdon?
-
7Heads Drago
veterán
válasz
tothjani81 #45 üzenetére
kamera agyonveri a konkurens masinák képeit
Hát a kameráról pedig nem sok jót hallani a mate 9-nél. -
válasz
Ööö... vagy sokat ittál, vagy nem követed a Huawei híreket.
Akármelyik is legyen, durván tolod -
tomboy0013
veterán
válasz
?
-
tothjani81
senior tag
egy ekkora kijelzővel szerelt masinánál a 2 nap igen csak soknak számít
-
tothjani81
senior tag
Nem tudhatjuk valójában hogy fog kinézni. Majd kiderül 16. án. de ha hajazni fog a 9 re márpedig fog szerintem nem fognak mellé nyúlni. A többi gyártó is egy kaptafára tolja ki a modelleket. A samu tudott változni az apple inkább hagyjuk, a sony szintén tolja kifele gyufásdoboz kilapítva formát. Nekem Máté 9 van előtte samuk voltak és asus de nem cserélném le ezt a telefont egyik gyártó zászlós hajójára sem. A huawei hatalmasat alkot, alkotott és remélem fog is a Máté szériával. Üzemidőben verhetetlen az anyagminőség tökéletes nem erőltetik az üveget mindenhová. és a gyorsaság az szenzációs így lassan 1 év használat után is . Esetenként 6 órás kijelzőidő, kevés használatnál akár 3 nap töltés nélkül, gps rettentő gyors és pontos, kamera agyonveri a konkurens masinák képeit. Várom a 10 et nagyon és remélem ip 68 as lesz
-
oszto10
csendes tag
Nem akartam én semmi rosszat írni ezzel. Csak a cím alapján azt hittem, hogy a szokásosnál kiemelkedőbb lesz az uzemido. Hiszen a két nap eddig is alap volt a mate-eknél.
-
ForRedGlory
félisten
A Matebol, hogy lett 10 az utolso? Volt mar 9 elotte vagy mi van?!
-
-
mjani1172
addikt
válasz
tomboy0013 #36 üzenetére
Ezt most nem értem miért irod?
-
oszto10
csendes tag
Az előző két Mate-nek is 4000es volt az aksija. Ez így azért nem olyan nagy előrelépés...
-
atike
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #26 üzenetére
Szerintem is.
-
-
mjani1172
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #31 üzenetére
Azért ha sokan mondják, illik elgondolkodni.
-
Mr.Silkó
veterán
Elsőre 10400-at olvastam az akkunál!
Ja, látom megint vótmá'.
-
-
tomboy0013
veterán
-
SlayR
senior tag
válasz
tomboy0013 #28 üzenetére
28 hozzászólásból lehet, másik helyeken 2-300 hozzászólásban nagy része inkább arról beszél, hogy röhejes ezt csinálni dizájnban....
-
SlayR
senior tag
válasz
Dr. 444Hertz #26 üzenetére
Tabletnek nagyon szép volna, de egy 300ezres készüléket ilyen dizájnnal kiadni egy olyan gyártótól, aki elvileg "csúcson" van szerintem gáz....névtelen kínai gyártók jobb vékony kávás készülékeket dobnak piacra...
-
-
SlayR
senior tag
Ha már normális dizájnra nem futotta
-
-
atike
nagyúr
Eddig is bőkezűek voltak a Mate széria kapcsán az akksival, most is így lesz. Nagyon helyes...
-
slimshady
senior tag
Igeretesnek tunik. Egy IP vedelem meg jol jonne.
-
aelod
veterán
válasz
fornettisuti #17 üzenetére
Hát ezaz. Nem értem miért. Jó tudom igazából mért kell ezt de nem lehetne vastagabb a telefon egy kicsit és akkor lehet a phabletekbe 4-5k-s akkukat tenni nem dual lóf#sz kamerát meg "takarékos" soc-t.
-
Matada2.3
veterán
Végre valamelyik nagyobb gyártó meg meri lépni a csúcskészülékében a 4k-s határt.
Nem tudom mit kell ennyire szenvedni ezzel, inkább legyen picit vastagabb a telefon, de bírja tovább.
-
aelod
veterán
válasz
CarryPotter #14 üzenetére
Azt is vedd hozzá, hogy ez egy böszme tepsi. Így nem nagy szám belerakni egy 4k akkut.
-
emeron
tag
Eddig nem nagyon követtem Huawei sajtóeseményeket. Szokott lenni live stream? Ha igen, akkor hol? A Mate 10 nekem is felkeltette az érdeklődésemet, lehet én is váltok OP3-ról.
-
moleculez
veterán
Ebbe is kell akksi?! Azt hittem nem okostelefon lesz. Meh ...
-
forgonati
őstag
Egy ekkora nagy cuccba alap a 4000 akku, gáz is lenne ha kevesebb lenne. Nem estem hanyatt.
-
Soybex
őstag
Az előző Mate-k is sokáig bírták. Reméljük itt se lesz gond
-
Nem a Huawei ígér hosszú üzemidőt?
-
ates
aktív tag
Első ránézésre 10 400 mAh olvastam
-
pusszycat
nagyúr
Már valami intelligens akkura számítottam...
.
-
CarryPotter
tag
Kifejezetten jól hangzik! Remélem jól lesz optimalizálva, lehet megvan az utódja az OP3-nak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest