- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
elekreg
tag
Nincs hiba, a gyakorlatban a Mate 9 két SIM kártyával is jobban bírja, mint az S7 Edge egy SIM kártyával, ezt nem csak én tapasztaltam, hanem amikor elkezdtem olvasni a fórumot, akkor több olyantól is olvastam, akik S7 Edge-ről váltottak Mate 9-re, vagy mind a két telefont használták párhuzamosan.
A Mate 9 stabilizálása javult a későbbi firmware frissítésekkel, erről is olvasni tapasztalatokat is, fényképnél pedig színhelyesebb, mint a színeket túlhúzó S7 Edge.
Panaszt olvasni minden telefonra, ezzel kár is jönni, amikor elirányítottak a mobil fotók témába, ott sok jó képet láttam a Mate 9-től is, ahogy nem annyira jót az S7 Edge-től is és más, amúgy jónak kikiáltott típusoktól is, szóval ez felhasználó függvénye is lehet, az S7 Edge esetén ráadásul még azt is megtudtam a napokban, hogy nem mindegy, milyen kamera is van benne, Sony vagy Samsung.
Nincs már meg a Mate 9-cem, hiába szerettem nagyon, azóta több más csúcsot is kipróbáltam és használok, de úgy látom, vevő leszek a Mate 10-re is, nagyon jó telefonnak tűnik. -
mjani1172
addikt
Ez nettó hülyeség,hiszen egy telefon nem csak egy képernyőből és egy akksiból áll.
Van ugyanis szoftver és talán még más hardver is benne.És ezen kívül még sok minden befolyásolhatja a dolgot.
Ez kb olyan, hogy egy 160 kw os autó gyorsabb mint egy 140 kw os.
Aztán hogy az egyik 2,5 tonnát visz a másik meg csak 800 kg -ot az nem is számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TP-LINK routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Google Pixel topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- iPhone topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest