Hirdetés
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
GPS gondolom nincs benne igaz? Akkor kuka
-
pit stop
addikt
Nekem most is van okosórám, és amiket írtam azért írtam mert ilyen kijelzővel ehhez nem kellene semmi extra mutatvány.
Télen nagykabátban jó, hogy nem kell előkotorni, csak megnézem ki az-mi az. Nyáron a parton nem kell senkinek sem tudni, hogy nálam van telefon, karomon látom hogy történik-e valami, és foglalkozzak-e vele. Ha pedig valaki megpróbálná elvinni telefont azt is jelzi. Apró, de hasznos dolgok amiért szerethető így is, de te igényeidre is meglesz a kínálat szerintem. -
Gomez86
őstag
Nekem ez tetszik... ilyesmit keresek, csak lehetne egy picivel kisebb. Főleg ha aktivitásra, vagy alvásra van... Szerintem a súlya lehet még mérvadó.
-
Alakul.
-
Sanchez638
addikt
Nah eljő lassan a digitális bilincs mindenhova...
-
Locutus
veterán
Az ott egy oled kijelző rajta? Vagy csak a szokásos marketinges kép...
-
Nagyon tetszetős darab! Es az ara se brutál!
-
sajo13
senior tag
Érdekes az a koncepció, hogy nem Android Wear op. rendszer van rajta. Két dolog miatt jó:
- hosszabb üzemidő
- platformfüggetlen (Android, iOS userek is használhatják)Ez a két előny a Pebble esetén már bevált és jó iránynak tűnik.
-
Alg
veterán
-
pit stop
addikt
Ha maileket lehetne rajta nézni, meg sms-t amihez szintén nem kellenek színek, akkor vevő lennék egyre. (esetleg zenevezérlés, hívás fogadás-elutasítás).
Normális ár, normális üzemidő. Ilyen kell még, kíváncsi leszek kiegészítő programokra. -
Gusztáv
addikt
Igazából azt arányokat kell a gyártóknak eldönteni. Ez az Asus vagy az MS Band, Xiaomi band inkább aktivitás mérő / fitness kiegészítő némi okosóra beütéssel. A többi gyártó meg inkább az okosóra funkciókra helyezi a hangsúlyt, kiegészítve lépésszámlálóval, pulzusmérővel.
-
TRIvidore
tag
Nem hangzik rosszul, az üzemidő mindenesetre ígéretes. Csak észrevette valaki, hogy a Pebble-nek van célcsoportja (az e-inket leszámítva).
-
Mr Cube
tag
Hát nem tudom, még mindig nem. Vettem még anno Sony SmartWatch-ot, az elsőt, mert érdekelt, de az még a legelsők egyike volt, nem sok mindenre volt jó, leginkább a zene vezérlésére, fél naponta töltve.
Sztem ezek még technikai bemutatók, nem a kiforrott, valódi, hasznos és használható okosóra.
Sztem az igazinak olyannak kéne lennie, amilyen egy sima óra, csak értesít a telefonon történtekről és innentől kezdve kinek milyen igánye van, a szerint mondjuk vezérelni is tud vagy ha vkinek tényleg az kell, hogy még navigáljon is, akkor legyen olyan. -
hito
nagyúr
Hat, nem gondoltam volna, hogy az egyetlen ertelmes alternativajat a Pebble-omnek az Asus fogja letenni az asztalra. Az lenne csak az igazi josag, ha e-ink kijelzovel jonne, nem sima monocrom LCD-vel.
-
dave_gahan
aktív tag
Zsírágyú!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az első, kifejezetten aktivitáskövetésre belőtt ASUS okosóra vízálló, méri a pulzusszámot, követi az alvásciklusokat és a gyártó szerint elég tíznaponta tölteni.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Nők, nőügyek (18+)
- Linux kezdőknek
- Revolut
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Mozilla Firefox
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- További aktív témák...
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Amazfit Balance okosóra 2 hónapos
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest