- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskaktusz
addikt
válasz
#40993792 #67 üzenetére
Ami ezeken túl van (azaz napok-hetek várakozása, amíg szervizben van a telefon...) szerintem vállalhatatlan megoldás.
Ezzel teljes mértékben egyet is értek, de..
Sokszor a nem megfelelő logisztika miatt csúszik a javítás. Mondok egy példát; az említett samu winyó a laposban.. Leadtam a kereskedésben a notebookom és onnan ment a szervizhez, onnan meg vissza a kiskereskedéshez. Ez sok idő, gyakran napokat jelent, mert nem egyesével küldi futárral a garis cuccokat költségcsökkentés címszó alatt a kereskedő, hanem amikor összejön egy adagnyi, ami változó időtartam alatt jön össze. Ez után sajnos megint elromlott az említett notebook (vga), de itt már kapásból a szervizhez mentem. Mivel letárgyaltam ott egy emberrel, hogy mi a gond, 1 órámba fájt az alaplap csere, de ha nem ismerek senkit akkor is csak 3 munkanap, mert nincs kéznél az alkatrész és azt meg kell várni, amíg a dell postázza.
Félreértés ne essék, nem védem én a hanyag munkavégzést, de sokszor a logisztika is közbeszól. A példa megállja a helyét, ha mondjuk a T-be viszed a telefont és onnan küldik a telefont az adott gyártó szervizpontjához és onnan vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iSuppli előrejelzései szerint a dél-koreai gyártó még hosszú évekig uralhatja a távközlési szektort.
- Samsung S22+ telefon tokok
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest