Hirdetés
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskaktusz
addikt
válasz
#40993792 #67 üzenetére
Ami ezeken túl van (azaz napok-hetek várakozása, amíg szervizben van a telefon...) szerintem vállalhatatlan megoldás.
Ezzel teljes mértékben egyet is értek, de..
Sokszor a nem megfelelő logisztika miatt csúszik a javítás. Mondok egy példát; az említett samu winyó a laposban.. Leadtam a kereskedésben a notebookom és onnan ment a szervizhez, onnan meg vissza a kiskereskedéshez. Ez sok idő, gyakran napokat jelent, mert nem egyesével küldi futárral a garis cuccokat költségcsökkentés címszó alatt a kereskedő, hanem amikor összejön egy adagnyi, ami változó időtartam alatt jön össze. Ez után sajnos megint elromlott az említett notebook (vga), de itt már kapásból a szervizhez mentem. Mivel letárgyaltam ott egy emberrel, hogy mi a gond, 1 órámba fájt az alaplap csere, de ha nem ismerek senkit akkor is csak 3 munkanap, mert nincs kéznél az alkatrész és azt meg kell várni, amíg a dell postázza.
Félreértés ne essék, nem védem én a hanyag munkavégzést, de sokszor a logisztika is közbeszól. A példa megállja a helyét, ha mondjuk a T-be viszed a telefont és onnan küldik a telefont az adott gyártó szervizpontjához és onnan vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iSuppli előrejelzései szerint a dél-koreai gyártó még hosszú évekig uralhatja a távközlési szektort.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Gaming notebook topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Szemüveges topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max Fine Woven
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- Xiaomi Mi 20W Wireless Car Charger
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest