Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bandi995

aktív tag

válasz FuRiONight #29 üzenetére

Értettem elsőre is, látom a te álláspontod is, csak jelenleg nem tudok vele egyetérteni, de azért sem kötöttem bele, mert láttam, amit kiemeltél (van akinek megmarad). Túl nagy befolyással van rám technika ahhoz, hogy azt mondhassam, majd egy konkrét ponton vége lesz az életemben ennek, kiskorom óta bütykölök, a legtöbb dolog, amivel foglalkozni lenne kedvem az életben, erősen technika orientált. Ki tudja, lehet igazad lesz, édesapám mérnökként végzett, csoda dolgokat művelt, bébiőrzőt épített mikor még azt se tudta senki, mi az, óriási hangtechnika megszállott volt és még sorolhatnám. Aztán egyszer vége lett, nem tudni miért, így alakult. Értem hogy érted amit mondasz és látom is benne a rációt, de nem tudom (és nem is akarom) elképzelni hogy vége lesz :)

Nagyon messze jöttünk ettől a témától, amúgy ez egy iszonyú jó játéknak tűnik, hogy már egyszer hozzászóljak ON-ban is. Lassan azért érik az a currentgen konzol, de még mindig csak lassan.

• Bandi995

aktív tag

válasz FuRiONight #23 üzenetére

Én ezzel az egésszel csak annyit akartam mondani, hogy míg az előző gen húzta 7-8 évig, itt máris előjött a mutyi pár év után, hogy nem elég a hardver, gyártsunk Pro matricával jobbat, had vegyék meg még egyszer azt is. Becsületes és helyénvaló, hogy ugyanúgy jön minőségi formában a sima verzióra is a játék, de részemről az se néz ki jól, hogy van most már többféle, nem csak esztétikailag, de teljesítményben is gyökeresen eltérő konzol, amivel szerintem az van bokán rúgva aki megvette az eredetit, de simán vette volna a Pro-t, ha alapból is arra épít a Sony és Day0-tól kezdve az létezik, mint A konzol, meg az se néz ki jól, hogy gyakorlatilag félgen-t léptek a Pro-val. Én ezt az egészet távolról szemlélem mert a jelenlegi generációban nem volt még elég olyan system seller, amire azt mondtam volna, hogy igen, így már érdemes megvenni az új PS-t, szóval nem is szívügyem, csak kicsit zavar, mert olyan hardveres DLC mizéria szaga van az egésznek.

Na de megyek játszom a gépen, míg ki nem növöm :C

• Bandi995

aktív tag

válasz csizo13 #19 üzenetére

Na offense, de top quality shitpost ez a fiú férfi párhuzam amit leírtál. 22 vagyok, mai napig építem a gépeket, a PC életstílus, nem idő után kinőtt úri hóbort. Csak mert már néha fáj a térdem, meg nem tudok annyi kört egyhuzamban lefutni a pályán mint régen, nem jelenti egyáltalán, hogy kevésbé érdekelne, hogy "egybeszaron" játszok, amit "csak be kell kapcsolni" (meg update-elni, meg liveot/plust venni rá, meg a játékot update-elni, meg a játékot hdd-re másolni), vagy magam által összerakott számítógépen.

És itt ezt most szigorúan NEM egy PC masterrace agymenésnek szánom, hanem a konzolipar jelenlegi, elkurvult állapotára próbálom csak a figyelmed felhívni. A PS4-nek és a ONE-nak nem kellett volna megtörténnie, a PS4 Pro-nak és a Project Scorpio-nak kellett volna megtörténnie, alapból. Nem szórakozni egy már bejelentésekor kevés konzollal, hanem durrantani egy nagyot két true 4K géppel.

• Bandi995

aktív tag

PS4, PS4 Extended, PS4 Slim, PS4 Pro, PS4 SuperPro,
    PS4 Ultra Titanium, PS4 X, PS4 X Mk.2

Értitek, hogy mi bajom van? :) Régen volt A konzol. Még
    hogy a konzol még mindig hosszútávú befektetés, arcon van köpve mindenki. Az oké, hogy mindig hozták a slimeket, de nem változott érdemileg csak kisebb és gazdaságosabb lett. Ez már a szép új világ.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés