- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megleptem magamat egy ilyennel (sajnos feketében nem kapni...). Telefonnal párosítás sima ügy (Huawei P30) Amikor beraktam a fülembe (pontosabban: jól betuszkoltam), akkor nagyon jól szólt, mármint ahhoz képest amit vártam. Volt basszus rendesen, voltak magasak, közepek. Dinamika inkább nincs mint van, de ne legyünk elégedetlenek, ez nem a 30-50 ezres kategória. Szóval elsőre jól szólt. Aztán elindultam kutyát sétáltatni, és a basszusok szép lassan elmaradtak...tipikus agybadugós jelenség, hogy picit megmozdul a fülben a kütyü és elmegy a mély tartomány. Ez kissé elkedvetlenített, hogy majd állandóan igazgathatom a fülemben. Hazaérve tettem egy próbát, és ráraktam a kisebbik szilikon dugót.....áh....még rosszabb....na akkor a nagyobbikat. Úgy látszik az én fülemnek az lesz a jó. A nagy szilikon dugóval megmaradt a mély tartomány. Viszont a magasakból kicsit kevesebb lett, de az nem zavaró mértékű. Közben volt telefon hívásom, így rögtön "tesztelhettem" azt is. Én remekül hallottam a hívó felet, ő nem panaszkodott a hangminőségre (nem kérdeztem rá). Jó lesz ez a cucc. És remélem tartós is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Renault, Dacia topik
- Witcher topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest