- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Akciófigyelő: 120 wattos hangprojektort kínál olcsón a Banggood
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
noezmegmi
tag
Köszönöm a tesztet! Én is pont így jártam és nekem is szilikon párna amit igazitani kell, de nekem is legnagyobb ami jó. Nekem az első ilyen és nekem nagyon bejön a hangzása. "Ne vegyél semmit " Akcióban vettem 6000ft volt, hibátlan pedig és hurcolom egész nap és tudja azt az időt.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 \ Sony Xperia SP C5303 \ Honor 4x
-
John05
csendes tag
Kikapcsolás annyi hogy lecsatlakozok és majd kikapcsol? Nem találtam sehol hogy kapcsol ki. Más fülhallgató ha bölcsőbe rakod kikapcsol egyből.
A zene által önmagukat élvezik a szenvedélyek
-
Tökimanó
senior tag
Üdv! Vettem egy Honor Choice fülest. Alapjában véve elégedett vagyok vele. egyetlen gondom van csak. Igazából ez nem is a füles hibája,azért kérdezem itt mert hátha más is így van vele. Hogy az asszony nyugodtan tudjon aludni ezzel nézem este a tévét. Simán csatlakozik hozzá és frankón szól is. Ami a gond , nagyon hangos és nem tudom halkabbra állitani. Gondolom tévé függő lehet mert a fiamnak ugyanilyen van ,ő simán távirányítóval tudja állítani le és fel a hangerőt. A tévéje egy 1 éves LG,az enyém kb. 6 éves Samsung. Én hiába akarom levenni a hangot annyit ír ki a képernyőre hogy bluetooh hangszóró de nem reagál semmire. Ha esetleg valakinek volt ilyen gondja és talált rá megoldást kérem ossza meg velem is!
-
Richoo44
aktív tag
Vettem korábban egy Blitzwolf gamer fülest.Nagynak találtam, akkor szemeztem ezzel a Honorral.Tegnap sok olvasgatás után megvettem.Ledöbbentem mennyire jól szól.Ès sokadik fülesem (nem felesem
sajnos
) után mondom: ez a legkényelmesebb.Nem is lehet érezni hogy a fülben van
A Blitzwolf is brutál hangzásban,de ez....hihetetlen.8000 Ft akciósan,annyiért tényleg ajándék.
Richo[ Szerkesztve ]
-
juuzer
addikt
-
notgabor
csendes tag
Az enyém sajnos cirka 4 hónap használat után felmondta a szolgálatot. A bal oldala bekrepált. Tokból kivéve csak a jobb oldali "működésjelző" led ment a bal oldali meg sehogy sem akart reagálni (refundoltam). De ezt eltekintve ár/érték arányban hozta a várt szintet.
-
blueye
veterán
Mennyi ido alatt jarodott be nalatok?
Az elejen nagyon lapos volt a hangkep, egy nap alatt sokat javult. -
blueye
veterán
válasz
philoxenia #23 üzenetére
Kapott vki ebbol ennyiert a telekomtol?
Nekem nem talaljak a rendelesemet (van visszaigazolo e-mailem). DE ha nem tudnak szallitani akkor miert hirdetnek ilyen akciot? -
blueye
veterán
válasz
philoxenia #23 üzenetére
Be is szereztem egyet, ennyiert best buy
-
philoxenia
MODERÁTOR
Telekomnál most a Magentás szerencsekupont levonva 8900 HUF lett az ára ingyen házhoz szállítással...
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Megleptem magamat egy ilyennel (sajnos feketében nem kapni...). Telefonnal párosítás sima ügy (Huawei P30) Amikor beraktam a fülembe (pontosabban: jól betuszkoltam), akkor nagyon jól szólt, mármint ahhoz képest amit vártam. Volt basszus rendesen, voltak magasak, közepek. Dinamika inkább nincs mint van, de ne legyünk elégedetlenek, ez nem a 30-50 ezres kategória. Szóval elsőre jól szólt. Aztán elindultam kutyát sétáltatni, és a basszusok szép lassan elmaradtak...tipikus agybadugós jelenség, hogy picit megmozdul a fülben a kütyü és elmegy a mély tartomány. Ez kissé elkedvetlenített, hogy majd állandóan igazgathatom a fülemben. Hazaérve tettem egy próbát, és ráraktam a kisebbik szilikon dugót.....áh....még rosszabb....na akkor a nagyobbikat. Úgy látszik az én fülemnek az lesz a jó. A nagy szilikon dugóval megmaradt a mély tartomány. Viszont a magasakból kicsit kevesebb lett, de az nem zavaró mértékű. Közben volt telefon hívásom, így rögtön "tesztelhettem" azt is. Én remekül hallottam a hívó felet, ő nem panaszkodott a hangminőségre (nem kérdeztem rá). Jó lesz ez a cucc. És remélem tartós is lesz.
-
Cuccok
tag
válasz
bandigyerek #15 üzenetére
Megkérdezhetem hogy milyen telefonnal csinálta ezt neked?
-
csabibmx
tag
Használja valaki Huawei telefonnal? Van olyan alkalmazás amelyik mutatja a töltöttségét, ha igen melyik az?
Ericsson GA 628,Nokia 5110,3310,6220,N80,Samsung I8510,Nexus S,Note 2,Honor 7
-
eddie17
addikt
Ma rendeltem egy ilyet, első TWS fülhallgatóm, kíváncsi leszek.
Eddig mindenhol jót olvastam róla. -
left177
csendes tag
válasz
bandigyerek #15 üzenetére
No,no,no
Viszont az érintés vezérlés halálra idegesít... Tök pontatlan. Vagy én vagyok a béna. -
bandigyerek
senior tag
Hali! Másnak is random rákapcsolódik a telefonjára bölcsőben csücsülve? Halózok, mint a marha, nem hallom a másikat a vonal túlsó végén, mire rájöttem, hogy rácuppant a telefonra a bölcsőn keresztül...
-
Hzi
aktív tag
Hali!
1 napja érkezett, kb. 2-3 hét volt a szállítás a Banggoodról (de most láttam ugyanitt cseh raktárból, az tuti gyorsabb).
Én nem vagyok vájtfülű, ezért azt mondom, nem szól rosszul. A formája miatt rendeltem, meg mert gumis.
Szerintem kényelmes, én a szifon-féle gumi nélküli műanyagot nem szeretem.
A tartósságról (egy töltéssel mit bír) nem tudok nyilatkozni még.
A töltőtok is megfelelő, könnyű kivenni is a füldugókat.
Ja, azt nem tudom, hogy origi Lenovo-e, de jó minőségnek tűnik.[ Szerkesztve ]
Hogy vagy te itt? Jóóóól!
-
susrev88
csendes tag
-
lehetséges, én pont tegnap basztam ki a kukába miután ismét 1 órát szoptam vele, hogy normálisan párosodjon.... biztos van olyan ami jó, de a flypods lite ténlyeg egy szar
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
Volt egy sima honor flypods lite-om, kb 3szor használtam és beszart, sorozatos párosítási gondjai voltak, amikor sikerült párosodnia akkor meg a bal szolt....
Mindent megpróbáltam, feltúrtam a netet de semmilyen megoldás sem segített.
Nem azt mondom, hogy ezek guriga taknyot se érnek de a korábbi élmények alapján ezt sem venném meg.PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
juuzer
addikt
Ennyiért szerintem best buy.
Azt nem tudom, hogy ez is csatlakoztatható az AI Life-hoz, mint pl a Freebuds 3? Azt néztem, hogy a cikkben úgy tűnik, mintha az előmodell csatlakoztatható lenne.
Sry kevertem a Flypods Lite-tal, mea culpa.[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
Bear_Princ
csendes tag
Lassan egy hónapja használom és a gesztus-vezérélésen kívül semmi problémám nincs vele. A beígért 6 óra zenehallgatást hozza is, bár nekem kb 2 teljes és egy fél töltést hoz össze a bölcső. De merem ajánlani annak aki gondolkodik rajta.
Carpe Diem...
-
96024
csendes tag
Megint egy fülhallgató bemutató, amiben nincs kép a termékről használat közben
-
left177
csendes tag
Nekem is van egy ilyen. Zenét hallgatni tényleg remek választás, viszont telefonáláskor sajna nem hozza az Tronsmart Onyx Ace szintjét. Legalábbis panaszkodnak a vonal túlsó végén. Buszon a nagy csörgés- zörgés közepette nem nagyon értik mit mondok.
A gesztusvezérléssel sem vagyok teljesen elégedett. Nem mindíg csinálja azt amit simogatok neki -
2ofthem
aktív tag
Elolvastam a cikket, régóta vártam egy mélyen árazott, mégis korrekt készülékre, így elmentem és megvettem.
Nagyon pozitív eddig, kipróbáltam zenére, hívásra egyaránt, elégedett vagyok.
Egyébként egy Plantronics Backbeat Go-t vált, aminél kifejezetten zavaró volt a fülest összekötő kábel sport közben. -
Hzi
aktív tag
Tetszik, néztem is, de aztán ezt a Lenovot rendeltem meg, fele-harmada ennyiért:
[link]
Jó lenne majd erről is egy teszt![ Szerkesztve ]
Hogy vagy te itt? Jóóóól!
-
törölt tag
Brutál gyaninak néz ki.
-
janeszgol
félisten
Hm. Szerintem ez lesz az első TWS fülesem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem csak 30 ezerért, hanem annak a feléért is tud nagyon jó TWS fülhallgatót adni a Honor, de hogy mennyire jót, azzal engem sikerült meglepniük.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation - Jön a következő State of Play
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megjött az Arrow Lake platformra épülő ASUS NUC 15 Pro mini PC
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Háború Izraelben
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest