Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • barano

    csendes tag

    Sziasztok, mától én is a Honor 9 tulajdonosok táborát "erősítem". Eddig minden szuper, kivéve három dolgot:

    1. többen írták már a topicban, hogy jöttek frissítések. Nekem egyik első dolgom volt rábökni a frissítések keresésére, de semmi, állítólag teljesen naprakész, pedig ma bontottam csak ki. Ha jól tudom, most már csak OTA frissítések vannak - mi kéne hogy a legfrissebb legyen? (Persze most gondolok bele, hogy hülye voltam és nem néztem meg, nálam melyik verz van, most meg épp nem tudom...)

    2. talán kicsi dolog, de ez olyasmi, amitől meg tudok őrülni: az idő beállítása. Honor 6-ról váltottam, amin a Google appokban legalábbis (clock, calendar, stb) az ébresztő/események/stb. idejét nem azzal az idétlen, az iOS rosszabb napjaiból származó "tekerős" módszerrel, hanem egy gyors, kézreeső "óra: bökj ide, perc: bökj oda" módszerrel lehetett beállítani. (Hülyén magyaráztam el, de sztem mindenki tudja, mire gondolok.) Erre most azt látom, hogy mindenhol, a Google appokban is, ismét a tekerős módszer az egyetlen. Ezzel lehet valamit kezdeni, vagy EMUI 5 tinóság?

    A fura az, hogy Honor 6-on Marshmallow alatt az EMUI appokban a tekerős módszer volt, de a Google appjaiban nem. Most meg azokban is.

    3. a kijelző védelme... üvegfóliára gondolok, tudom, hogy ez már eléggé ki lett vesézve, de nem igazán tudom sajnos, mi legyen. Egyrészt a túl kicsi fólia ronda és kényelmetlen (öcsém almafonján is ilyen van, és nagyon idétlen). De ugyanakkor a folyadékos módszertől kicsit fázom, fene tuda (én legalábbis nem) hogy az a folyadék hosszú távon mit tesz a kijelzővel. Talált valaki valamiféle jó megoldást? Esetleg tudja valaki, milyen a MediaMarktban árult Btech fólia?

    Előre is köszi a válaszokat!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák