Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Berreh
tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Én nem emléxem rá, tényleg igaz, hogy ezzel a készülékkel telefonálni is lehet ???
-
werdaa
csendes tag
Sziasztok.
Pár hete vagyok tulajdonosa egy honor 3c-nek, számomra megfelelő, viszont szeretnék kérni egy kis segítséget.
Régi telóimból áttettem a híváslistákat ezzel nem volt gond.
Viszont mikor hívnak akkor a hívónak csak a vezeték nevét és egy /M-et ír csak ki és alatta a számot, így:
Vezetéknév/M
Ja és a számhoz társított képet se jeleníti meg, viszont a címtárban ott látszik a név is és a kép is.
Ezt hol/hogyan lehetne úgy beállítani, hogy a teljes nevet kiírja mikor hívnak és a társított képet is megjelenítse olyankor?Én már egy csomószor átnéztem a beállításokat de nem sikerült rájönnöm.
Aki tud legyen szíves mihamarabb segíteni, előre is köszönöm.
-
däniel
tag
Ez nem igaz, mert a franciáknál már elérhető az nemzetközi EMUI 3.0 béta tesztelése. Szóval hamarosan jönni fog, ha mégsem akkor meg valaki csinálni fog egy normális "portot" a kínai verzióból. Mostanában az orosz fórumon (4pda.ru) csomó CyanogenMod, AOSP ROM került fel, szóval abból is lehet valami.

Link a béta teszthez: http://forum.frandroid.com/topic/218345-honor-3c-fut-bêta-test-emui-30-android-44/ -
jeni
félisten
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
az mennyi lenne és hol kapható az ASUS Zenfone 2 ?
-
taxi
aktív tag
Apropó teszt!
Egy turmixos tesztet nem rakna fel valaki?
-
jeni
félisten
én is kinyitnám a teló bootloaderét,de amiatt nem merem,hogy nehogy úgy járjak,járjunk mint a Berreh az önként vállalt Honor 3C strapa tesztelő !.
-
forzamo
tag
Nekem nem gond. Én felteszem a dalet félét mint ahogy eddig is ha már csinál egy jól kitakarított romot amiben már magyar nyelv is benne van és tökéletesen működik. Egyébként a könnyen nyitható bootloaderrel
megadják az esélyt hogy legyen rá friss rom.Egyébként minden gyártó a telefon cserében érdekelt ezen nincs mit csodálkozni. Almából is minden évben új jön. Mire kijön az újabb android rendszer ott van már a gyártóknál a gyorsabb jobb telefon hozzá. Miért pazaroljanak erőforrást a régire amit már nem is gyártanak csak a raktárkészletet adnák el akinek tudják. Ráadásul ez már lassan két éves telefon. Topik címe nem véletlenül 'időutazás'.
-
forzamo
tag
A kínai verzióra érkezett frissítés B266 EMUI3.0 - 4.4, semmi extra. Dalet11 reméljük hamarosan portolja erre is mint ahogy eddig is tette.
-
jeni
félisten
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Csak óvatosan! Ami elromlik az el is romolhat. Ezek szerint a benne lévő chipek minősége változó.
-
däniel
tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Első sorban a telefonra illő fóliára gondoltam, mert most van rajta egy univerzális 5"-os (ezt az extremedigital-nál vettem még nyáron, a másik telómhoz), de elég bénán lett rárakva, ha már lecserélem akkor egy "teljes" fólia lenne a legjobb.
Ebay az lehet megoldás lenne, látom sok cucc van fenn a telóhoz. Amúgy Ebay-en tudok PayPal nélkül is vásárolni? -
Berreh
tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Sajnálom, hogy rajtam kívül másnak is önértékelési válságot okozott a telefonom

-
däniel
tag
Országunkon belül hol lehet kapni a telóhoz való fóliát, tokot, stb?
Az OLX-en láttam vannak fenn tartozékok, de nem is vagyok jártas az oldalon, illetve nem is annyira bízok meg ezekben, valami rendes webshopban nem lehet kapni?
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Tudom...Köszi!

Berreh kolléga telefonhibája után már úgy érzem télleg nem tudok semmit se errőől a ketyeréről...

-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére

Nagyon konkret vagy

-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
nagysandor79
üzenetére
Ha itthon vetted akkor nem tudom, ha külföldről akkor se.
Vagy szolgáltatói hiba, vagy telefon. Kérdezd előbb a szolgáltatót. Vagy a hívó felet hogy hangerőt levette-e a telefonjáról. Ha minden stimmel akkor garis csere. -
nagysandor79
aktív tag
miért van az ,hogy ha valaki hív egyszer jól hallom, máskor meg halkabban mint előzőleg .
-
Z10N
veterán
V100R001CHNC17B134 a rom verzio (EMUI 2.3). Online vagy local-nal is elkezdi a frissitest es amikor ujraindul a szervizmodban hibaval leall. A pontos hibakdot most nem tudom. Masik simet es resetet meg nem probaltam, az fog most kovetkezni. Gondoltam lehet mar vol ilyen problemaja masnak is.
Most beleptem home+power+volume down-nal a recovery-be es megcsinalom.
Kapott egy wipe cache part es data/fact reset-t.Huawei Honor 3C 4G
http://www.gsmarena.com/huawei_honor_3c_4g-6395.php -
däniel
tag
Azt hiszem, ez. Nem láttam, hogy lenne külön a te fajtádra specializálódott fórum itt. Legtöbbünknek itt H30-U10-e van, de lehet tudunk segíteni.
Azon kívül: Milyen hibát dob ki a frissítésnél? Próbáltál már egy factory reset-et (azthiszem magyarul ez gyári adatok visszaállítása, vagy valami hasonló)? Más SIM kártyával is fenn áll ez a probléma? -
Z10N
veterán
Ez a hivatalos topikja a H30-L02-nek? Olyan problemam lenne, hogy a hivatalos frissites (EMUI) a telepites soran leall hibaval a szerviz modban. Azert frissitenem, mivel dobalja a GSM jelet.
-
Berreh
tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Igen és akkor lehetne a garanciát érvényesíteni (talán) csak ahhoz el kellene tüntetni a készülék naplózását is
Mert gondolom, azért a rendszer teljes újratelepítése ezeket nem érinti ... -
Berreh
tag
válasz
Dr. Gonzο
üzenetére
... és attól tartok, hogy azok a "nem is bonyolult" leírások, csak amolyan címszavak a hozzáértőknek és valójában minden egyes sor egy kötetnyi szakirodalom

Leginkább az a problémám, hogy az otthoni számítógépen a Win7 percekig gondolkodik egy-egy lefagyás előtt, mivel ritkán használom, a megfelelő meghajtó programok meglétéről sem vagyok meggyőződve.
A céges laptopomon meg nem tudom kilőni a tűzfalat, meg a vírusírtót :S -
Berreh
tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Reménykedtem, hogy már találkoztál ezzel a programmal

Azért olyan könnyen nem enged se törölni, se rámásolni. A cappa-féle leíráshoz képest le tudtam tölteni és megnézni a dumchar_info file-t.
"protect_s 0x0000000000a00000 0x0000000001300000 2 /dev/block/mmcblk0p3"
sor van benne.
Akkor ha a cws-ben, a nodl_nvram mintájára a nodl_protect_s fájlt akarom vissza írni a
0x0000000000a00000 és 0x0000000001300000 címek közé, akkor sikerülhet a dolog? -
Berreh
tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Találtam a Mint-ben egy dalvik debug monitor nevű alkalmazást ez megmutatja a telefon rendszer fájljait. Ismeri, használta már valaki? Baromi egyszerűnek tűnik véglegesíteni a tégla funkciót

-
Berreh
tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Még nincs

Nem tűnik bonyolultnak az leírás, amit múltkor linkeltél (cappa72 blogja), de nem merem piszkálni már.
Az xda fórumon meg nem tudom követni, hogy nekem milyen ROM-okat, meg segédprogramokat is kellene letöltenem
-
nagysandor79
aktív tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
köszi. sikerült megoldani
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
nagysandor79
üzenetére
Beállításnál megadod hogy rögzített háttérkép és akkor nem mozog a háttérrel a lapok közötti navigálásnál...
-
nagysandor79
aktív tag
a háttèrkèpez be lehet úgy állítani ,hogy nem ossza több fele? ezt arra èrtem hogy nekem 3 lapos a menü. de ha lapozok egy egy darab látszik a háttèrből.remèlem èrthető a gond ?
-
Berreh
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Az enyémben van a telefon tulajdonságai között egy Realesed dátum: 2014-11-28. Magyarra így fordították: "Felszabadítás"

-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
frissítettek valamit, más alaplap, eprom tökömtudjami... ez simán előfordul... jiayu g2f-nek is 3 szériája van pl...
-
Berreh
tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Egyre büszkébb leszek rá, hogy milyen különleges készülékem van
A végén "téglaként" drágábban tudnám eladni ritkasága okán 
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Én sok "nőt" (telefont) elhasználtam már életem során, de ilyet még nem tapasztaltam, hogy egyezik a készülék, és nem...nem működik rajta az ami az enyémen meg igen....
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
akkor szeszélyesek a telefonok, mint a nők

-
Berreh
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Edigitalban vettem. A pultnál. Számlával

-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Az oké, hogy hazai, de a kolléga is edigibe vette a készülékét...Szóval nem értem. Enyém is onnan van..nekem megy, neki nem.
-
t1
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Pedig valami ilyesmi lesz

-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Egyik hazai beszerzes, masik kinai gondolom...
Akksi osszeesett??
Sose lattam még ilyet, még egyik nonameszarfos kinai telonnal se... Plane ilyen nagy brandnél 
-
t1
veterán
Annyit azért vártam, hogy ha beharangozták január első hetére akkor max 1-2 hónap csúszással, de be tartják, de már esélytelennek látom a dolgot.
Viszont küldhetem vissza a telefont garanciába mert összement benne az akku, ha egy picit nagyobb erővel teszem le az asztalra zsebre vagy bármi ilyen akkor újra indul, szó szerint lötyög benne, ti találkoztatok már ilyennel?
-
Ezekiel Ston
senior tag
Az a baj, hogy a Te telefonod egy különleges "állat".
Ami az enyémen megy, és jó és fasza, az a tieden nem.
gondolok itt a dale féle romra, a miui romra, a TWRP-re....-nem is értem hogy mi okozhatja ezt...
De az már felettébb furcsa, hogy ha felteszel rá valami újat akkor letiltja a kijelződet....nem tudom mi a baja ennek... -
Berreh
tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Ezzel kellett volna kezdeni
Tuti nem vágok bele, ha ezt ajánljátok elsőre 
-
Berreh
tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Ehhez is egy kis időutazás kellene, úgy 1-2 év előre, hogy megfelelő ismeretek birtokában neki merjek vágni

-
Ezekiel Ston
senior tag
-
jeni
félisten
tőle próbáltál segítséget kérni,akár ha oda adod neki a telódat,hátha helyre tudná pofozni?
-
t1
veterán
Sose jön ki a januárra ígért frissítés

-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Az a fura, hogy feltettem a telóra a dale romot, miuit (mind cwm-el, mert csak az működött rajta.)
Érdekességképp, nem működött a kijelző érintő része egyik új romnál sem.
Felraktam a TWRP-t és annál se ment a kijelző érzékelés...
Na mondom kipróbálom az Én Honoromon...Érdekes, működött a twrp...miui is...berehkollégánál meg nem.......nemértem...
-
-
Berreh
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Nem, de Budán dolgozom és napközben kocsival bárhová el tudok menni.
-
-
Berreh
tag
Eddig úgy néz ki, 2:0 a telefonom javára

Sehogy sem sikerül legalább az IMEI számokat visszaírni.
A CWS-sel szépen végigment a nodl_NVRAM visszaírása, ahogy az útmutatóban van, aztán mégsem történik semmi
-
däniel
tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Nekem jobban tetszik, mint a CWM
Főleg, hogy ugye érintős, meg jobban be lehet állítgatni a dolgokat. (Csak egyszer majd úgy "beállítgatom", hogy téglásítom a telót
) -
däniel
tag
válasz
ocsirigo
üzenetére
Erre én is gondoltam, hogy custom-ot jelenthet, de így már egyértelműbb, hogy más is alátámasztja

Ezekiel Ston: nekem sem kellett még odáig elmennem, csak tegnap épp TWRP-vel mentettem egyet és láttam, hogy most csak 8MB-os ez a cust (Dalet11 féle KitKat), a gyári ROM-nál van meg 200MB.
-
däniel
tag
Valakinek van ötlete vagy tudja mit csinál a "cust" partíció? A Google semmit nem dob ki róla, pedig érdekelne

-
däniel
tag
De. SP Flash Tool-lal azt is vissza tudod állítani. Hasonlóan kell mint a Bootloader nyitását. Fordítani most nem tudok de itt képekkel bemutatva le van írva, hogy hogyan kell. Keresd a "Restoring Single Partition using SPFT (NVRAM, PRO_INFO, ETC) (Restore IMEIs)" menüpontot. Később ha szükséges lefordíthatom.

-
Berreh
tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
A mentés állományban van egy olyan mappa, hogy NoDL, abban egy nodl_NVRAM fájl. Abból nem lehet visszaállítani?
-
Berreh
tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Hááát, az ember elmegy a falig, fejjel persze, mert abból tanul. Vagy abból sem és a másik falba is beveri és ha minden kötél szakad és egy paraszthajszálnyira van a mérgelődést okozó eszköz parányi darabokra törésétől, esetleg szakemberhez is fordulhat
De hol vagyunk még ettől 
-
jeni
félisten
Nem kéne oda adni a mestereknek a telódat akár 1 órára vagy egy laptopról megcsinálva akár kint tudnátok találkozni valamely Plázában vagy Bisztróban egyaránt jó hely ilyen alkalomra,mind ezek megoldhatóak,ott lévén Free WIFI elérhetőség van.
Direkt emeltem ki.
Nincs rosszabb mint szenvedni a telóval. Ezért nem merem rootolni és más romot feltenni. rá. A mentéseket megcsináltam mindkettőre,lehet,hogy ezt egy jó fajta DVD lemezre kiírom,már csak azt kéne tudnom,hogy betehetek oda valamely még segítő alkalmazást,mert van hely a lemezen lévén 4.3GB megtölthető. Valamint a Dale11 féle room maradjon rajta a gyárin kivül? Mi az amit érdemes oda lementeni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 6S Plus 32GB Rose Gold Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mert gondolom, azért a rendszer teljes újratelepítése ezeket nem érinti ...

Sose lattam még ilyet, még egyik nonameszarfos kinai telonnal se... Plane ilyen nagy brandnél