Hirdetés

Honor 3C - időutazás

Hirdetés

Bevezető

A Honor márkával egyre többet találkozhatnak olvasóink, és ha mindez olyan termékek piacra dobását jelenti, mint a Honor 6, ez a százezer forintos csúcskészülék, amely Különösen Ajánlott plecsninket elnyerte, mi sem bánjuk, ha a Huawei égisze alatt létrejött, de önállóan működő vállalat újabb készülékét tesztelhetjük. Mint ahogyan azt már többször megírtuk, a Honor márkát azért hozta létre a kínai anyacég, hogy alternatívát kínálhasson a Xiaomi, a OnePlus, vagy éppen az Oppo értékesítési modelljének. Ezek a gyártók ugyanis elsősorban az online csatornákat preferálják, a Honor pedig ugyanezt a modellt másolja, kizárólag interneten lehet a készülékeket megrendelni.

Fényes ám jól tapad a Honor 3C hátlapja
[+]

Bár a Honor 3C külföldön már egy éve piacra került, hozzánk csak most jutott el a két SIM-kártyás készülék, amelynek komoly vetélytársakkal kell a vásárlók kegyeiért megküzdenie, ilyen a minap tesztelt és jól szerepelt Ascend G620s 64 bites rendszerchippel és frissebb Android verzióval. Ám a Honor 3C is tartogat meglepetéseket, ilyen a 2 gigabájt RAM, vagy a nagy felbontású előlapi kamera.

A Honor 3C türkizkék doboza felhívja magára irányítja ?? a vásárló figyelmét
[+]

A készülék türkizkék dobozban érkezett szerkesztőségünkbe, amelynek a fedelén két fényes Honor felirat jelzi a márkát. A fedőt és a készüléktálcát leemelve egy méretes, többnyelvű termékleírásra, hosszúkás akkumulátorra, microUSB kábelre és 1 amperes hálózati töltőfejre bukkanhatunk.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:
 • Honor

Azóta történt

Előzmények

 • Érkezik az EMUI 3.0 a Honor 6-ra

  Az Emotion UI harmadik generációs felületét a remekül árazott Honor 6 is megkapja hamarosan.

 • December 16-án jöhet a Honor 6 Plus

  A Huawei cégcsoporthoz tartozó, de önállóan működő Honor márka következő készüléke december közepén kerülhet bejelentésre két darab hátlapi kamerával.

 • Honor 6 - becsületbeli ügy

  Új márkát hozott létre a Huawei, Európában és hazánkban is kapható már a Honor 6, ami újfajta értékesítési modellel próbál vásárlókat szerezni. És erre minden esélyük meg is van.

 • Több tiszteletet a Huawei-nek, itt a Honor!

  Berlinben mutatta be a gyártó azt a két készüléket, amelyek egy új brand első modelljei. A Honor 6 és a 3C már Ázsiában debütáltak, Európában is nélkülözik a telefonok a Huawei nevet.

Hirdetés